PetSafe Smart Dog kiképző nyakörv

Az elegánsan kialakított kiképzőnyakörv Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonját 100 méteres hatótávolságú adókészülékké alakítja. A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A vevőkészülék vízálló és az akkumulátor élettartama, teljes feltöltés mellett, 40 óra.

58 850 Ft 48 640 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

PetSafe Smart Dog kiképző nyakörv

Az elegánsan kialakított kiképzőnyakörv Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonját 100 méteres hatótávolságú adókészülékké alakítja. A képzéshez nem lesz szüksége további készülékre. Kényelmesen használhat tabletgépet is. Az összes funkció teljes mértékben kompatibilis (iOS 8 felett és Android 5 felett). PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A vevőkészülék vízálló és az akkumulátor élettartama, teljes feltöltés mellett, 40 óra.

 

 

Az intelligens képzés egyszerű SmartDog alkalmazással érhető el. Nincs szükség további eszközre. A készülék korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. A hatótávolság otthoni használat mellett megközelítőleg 70 méter, kültéri használat esetén kb. 100 méter.

 

 

 

A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között. Az akkumulátor töltési ideje kb. 4 - 5 óra. Az energiaszintet az alkalmazás segítségével ellenőrizheti.

 

Legfőbb funkciók:

  • A telefonon keresztül történő képzés irányítása nemcsak elegáns, hanem kezeit is üresen hagyja. Nem lesz szükség további készülék használatára. Kedvenc tevékenységeit nehézség nélkül élvezheti a kutyájával.
  • Az intelligens SmartDog alkalmazás letölthető itt: Alkalmazás letöltése. Lehetővé teszi a kutya folyamatos ellenőrzését, továbbá megoszthatja  ismerőseivel, családjával.
  • A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának.
  • A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között.
  • A PetSafe Smart Dog kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 méter.
  • A vevőkészülék újratölthető, a töltési idő 4-5 óra. Az akkumulátor teljes feltöltését követően a vevő 40 órás élettartammal bír.

 

 

Hatótávolság

A PetSafe Smart Dog kiképzőnyakörv hatótávolsága 100 méter. Ekkora mértékű hatótávolság elegendő a kutyák alap képzéséhez városban vagy erdős területen. Az intelligens SmartDog alkalmazásnak köszönhetően a kutya folyamatosan ellenőrzés alatt lesz.

 

A működés (korrekció) típusa 

A PetSafe Smart Dog korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus szintje 15 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. 

 

Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető  Li-Ion akkumulátorral lett ellátva, mely 4-5 órán belül újratöltődik. Az akkumulátor teljes feltöltését követően a vevő 40 órás élettartammal bír. 

 

Vízállóság

A vevőkészülék teljes mértében vízálló, melynek köszönhetően ideális képzéshez erdős terepeken, saras, vízes körülmények között (rövid ideig vízbe meríthető, 1,5 méteres vízmélységig). A nyakörv nem ajánlott úszásra és hosszan tartó képzésre vízben.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv nagyon szilárd és minőségi nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 71 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

A vevőkészülék kis mérete (7,1 x 4,1 x 3,6 cm) biztosítja a nyakörv kényelmes viselését. A PetSafe SmartDog kiképzőnyakörv a 3,6 kg feletti kutyák részére lett megtervezve.

 

A Dog Smart Training intelligens kiképző-eszköz, melynek segítségével élvezheti kedvenc tevékenységeit a négylábú barátjával. Kiváló képzési megoldás és az intelligens alkalmazásnak köszönhetően szabadon maradnak kezei.
Technické parametry

Hatótávolság 70 m
Impulzus erőssége 15
A nyakörv hossza 20 - 71 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 7,1 x 4,1 x 3,6 cm
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
A vevő élettartama 2 - 3 nap
Az adó élettartama 2 - 3 nap
Kutyák száma 1 kutya
Vevőegység súlya 71g
Vízálló védelem vízhatlan (rövid idieig vízbe meríthető)

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.