Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Az alábbi termékek nagykereskedelmét kínáljuk

Tetszenek a termékeink? Legyen partnerünk és vásároljon tőlünk minden olyan terméket, amit e-shopunkban megtalál. Kisállatkellékek nagykereskedése vagyunk. Portfóliónk több mint 50 globális márkát tartalmaz. Például Petkit, Petsafe, Dogtrace, Tractive, Numaxes, Sportdog, Robotshop, Flamingo, Aetertek, Dogtra, D.T.System, Goodlige, Patpet, Petrainer, E-Collar stb. 

Az alábbi elektronikus nyakörvek szervizelését, értékesítését és nagykereskedelmét kínáljuk: Aetertek, Educator, SportDog, Petrainer, Innotek, Garmin, PetSafe, Martin System, Num Axess, Dogtra, EasyPet és Dogtrace, további infó itt.

 

Nagykereskedelem

Az összes termékünk nagykereskedelmi értékesítését kínáljuk, akár 30%-os haszonnal. A szállítás ingyenes 60 000 Ft feletti rendelés esetén, fizetés számlával vagy utánvéttel. Nincs meghatározva a minimális rendelési mennyiség, tehát rendelheti darabonként a termékeket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon e-mail címünkre info@reedog.hu.

 

Affiliate - banner, xml, link

Az Affiliate rendszer segítségével weboldalán bannereket, linkeket helyezhet elt, vagy XML feed segítségével letöltheti az összes terméket. Amennyiben a vásárló az Ön által elhelyezett banneren, linken vagy XML feed-en keresztül jutott el webüzletünkbe, bizonyos százalékos jutalékot fizetünk Önnek. Itt regisztrálhat a rendszerbe. 

 

Dropshipping

Nem rendelkezik raktárral? semmi gond, itt a Dropshipping (a megrendelések átküldése). Termékeinket webüzlete kínálatába helyezi. Amint rendelés érkezik az Ön webüzletébe, átküldi a megrendelést hozzánk és mi Ön helyett kipostázzuk az Ügyfélnek. Minden megrendelésből előre meghatározott százalékos jutalékot fizetünk ki Önnek. Amennyiben érdekli ajánlatunk, írjon e-mail címünkre info@reedog.hu.