Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Aetertek AT-216D elektromos kiképző nyakörv

Az Aetertek AT-216D elektronikus kiképzőnyakörv, mely az elődjétől leginkább a korrekció típusaiban különbözik. Funkciók: hangjelzés, rezgés és elektosztatikus impulzusok, mely 7 szinten állítható. Kezelése nagyon egyszerű, egyszerre 3 kutya képzésére alkalmas. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 550 méter. Új design gombokkal lett ellátva, ami kiküszöböli a nem kívánt indítást és bekapcsolást, mely mágnesre működik. 

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 12. 6. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 6. 14.

65 295 Ft 53 963 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P6298
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az Aetertek AT-216D elektronikus kiképzőnyakörv, mely az elődjétől leginkább a korrekció típusaiban különbözik. Az elődjével ellentétben (AT-216) jobb és kidolgozottabb vevőkészülékkel, erősebb akkumulátorral és mágneses kapcsolással rendelkezik. Új design gombokkal lett ellátva, ami kiküszöböli a nem kívánt indítást és bekapcsolást, mely mágnesre működik. Hatótávolsága 550 méter, ami teljesen elegendő a hétköznapi használathoz erdőben vagy gyakorlótereken. A nyakörv kiváló akkumulátor élettartammal büszkélkedhet, aktív használat mellett néhány napig bírja. Az Aetertek AT-216D adókészüléke egy 9V elemmel rendelkezik, mely 2-3 hétig bírja. Minden funkciónak méretes, sötétben is jól látható gombja van, így biztosítja a gyors reagálást, bármilyen körülmények között. A képzés egyik nagyon fontos tényezője a gyors reakció. Tekintettel a lehetőségre, hogy az elektrosztatikus impulzusok 7 szinten állíthatók, a nyakörv alkalmas minden kutya részére 5 kg és 90 kg között. Az Aetertek AT-216D kiképzőnyakörv teljes mértékben vízálló vevőkészülékkel rendelkezik (1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Feltölthető li-ion elemmel rendelkezik. Nem szükséges az elemet cserélni, a hálózati töltő segítségével elegendő újratölteni az akkumulátort. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés és elektrosztatikus impulzusok. További vevőklészülék megvásárlásával lehetőség nyílik egyszerre 3 kutya képzésére. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

Hatótávolság

Aetertek AT-216D hatótávolsága 550 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel alap- és professzionális kutyaképzéshez is. Az Aetertek AT-216D ideális választás városban vagy erdős területen való edzéshez, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés típusa 

Az Aetertek AT-216D korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 7 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az Aetertek AT-216D adókészüléke egy 9V elemmel rendelkezik, mely 2-3 hétig bírja. A vevőkészülék újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650mAh. Feltöltés ideje 2 óra. A teljesen feltöltött vevő 1-3 napig bírja. A nyakörvet bármikor feltöltheti a hálózati töltő segítségével.

 

Vízállóság

Az Aetertek AT-216D kiképzőnyakörv teljes mértékben vízálló vevőkészülékkel rendelkezik (1 m vízmélységig, maximálisan 30 perc). Ideális választás kutyaképzéshez erdős és saras terepeken, extrém körülmények között. Az adókészülék ellenállóképessége kizárólag esővel és hóval szemben.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az Aetertek AT-216D nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

Az Aetertek AT-216D nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 11,5 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 90,4 gramm (elemmel). A vevő szélessége 6,5 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3,5 cm és a súlya 61,3 gramm.

 

A termék előnyei:

 • hatótávolsága 550 méter
 • egyszerű kezelés - külön funkciógombok
 • 7 pulzusszint beállításának lehetősége
 • vízálló és meríthető vevő 1 méterig
 • 3 kutya kiképzésének lehetősége egyszerre
 • rezgés, impulzus, hang

 

A termék hátrányai:

 • Kizárólag a vevőkészülék újratölthető

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Elektródák 15 mm
 • Állítható nyakörv
 • Elem
 • Töltő
 • Nyakba akasztható tartó
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Nyakörvek Kutyafajta szerint Hatótávolság szerint Márka szerint Típus szerint Vízálló védelem szerint Kutyák száma szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak 300 - 600 méter Aetertek Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízhatlan 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkce impuls, vibrace, zvuk
Dosah 550 m
Funkce impuls + vibrace + zvuk
Displej nemá
Vodotěsnost Vodotěsný
Dosah 550 m
Plemeno malé, střední, velké
Počet psů 1 - 3 psy
Napájení nabíjecí + na baterie
Baterie v přijímači 650 mAh
Baterie ve vysílači 9 V
Síla impulzu 7
Síla vibrace 1
Síla zvuku 1
Délka obojku 20 - 65 cm
Výdrž přijímače 1 - 3 dny
Výdrž vysílače 2 - 3 týdny
Hmotnost přijímače 61,3
Hmotnost vysílače 90,4
Frekvence 915 MHz
Počet psů 1 - 3 psy
Vodotěsnost Ponořitelný
Tápegység elemre
Ugatásgátló mód nem
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,5 x 3,5 x 3,5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,5 x 11,5 x 2,4 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Fájlok

9735-prohlaseni-o-shode-aetertek-pdf-1.jpg

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Elektronický výcvikový obojek Aetertek AT-216D
Változatok (1)
pro 1 psa

Aetertek AT-216D elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
65 295 Ft

Összehasonlítás