Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval, újratölthető és cseppálló. 

További információk ›

Raktáron 3 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 5. 31.

37 525 Ft 31 013 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P48900
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Megfelel az összes kutyafajta számára 8 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval és elektródákkal sem, így rendkívül kíméletes az érzékenyebb kutyákra való tekintettel is. Újratölthető és cseppálló, azonban vízbe nem meríthető. A nyakörvön lévő intenzív LED megvilágítás színe állítható. Vezérlése nagyon egyszerű ugyanis az összes funkció külön gombbal rendelkezik. 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T500 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés korrekció. A nyakörv fényjelzés funkcióval is rendelkezik. Az összes funkciónak külön gombja van, mely fontos az azonnali reakcióhoz.

 

Hatótávolság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T500 vevő- és adókészüléke újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 500mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T500 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között ("CH" gomb segítségével).

 

Vízállóság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel.

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 72 cm-ig állítható állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 12,5 cm (antennával együtt) és a mélysége 2,5 cm. Súlya 64 gramm. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 6 cm és a mélysége 3 cm. Súlya 86 gramm (elemmel).

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Spray Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 3 kutyának 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 800 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció rezgés, hangjelzés, spray, fényjelzés
Tápegység újratölthető
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 800 m
Funkció spray + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Rezgés erőssége 3
Spray erőssége 3
Hangerősség 3
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 10 - 14 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 6 x 3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 12,5 x 2,5 cm
Vevőegység súlya 86
Adóegység súlya 64
Megvilágítás üzemmód 3
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Vízálló védelem cseppálló

Fájlok

Prohlášení o shodě-T500.pdf

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 5. 31. Önnél
37 525 Ft

Összehasonlítás