Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval, újratölthető és cseppálló. 

Výběr varianty produktu


Další varianty:
BAZÁR - Patpet T500 Raktáron 1 ks 550 810 Ft Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv Raktáron 3 ks 603 490 Ft
37 175 Ft 30 725 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Megfelel az összes kutyafajta számára 8 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés és fényjelzés korrekció. További vevő megvásárlásával bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval és elektródákkal sem, így rendkívül kíméletes az érzékenyebb kutyákra való tekintettel is. Újratölthető és cseppálló, azonban vízbe nem meríthető. A nyakörvön lévő intenzív LED megvilágítás színe állítható. Vezérlése nagyon egyszerű ugyanis az összes funkció külön gombbal rendelkezik. 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T500 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: spray, rezgés, hangjelzés korrekció. A nyakörv fényjelzés funkcióval is rendelkezik. Az összes funkciónak külön gombja van, mely fontos az azonnali reakcióhoz.

 

Hatótávolság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T500 vevő- és adókészüléke újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 500mAh. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T500 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között ("CH" gomb segítségével).

 

Vízállóság

A Patpet T500 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel.

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 72 cm-ig állítható állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 12,5 cm (antennával együtt) és a mélysége 2,5 cm. Súlya 64 gramm. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 6 cm és a mélysége 3 cm. Súlya 86 gramm (elemmel).
Technické parametry

Dosah 800 m
Síla vibrace 3
Síla spreje 3
Síla zvuku 3
Hmotnost přijímače 86
Hmotnost vysílače 64
Napájení nabíjecí
Funkce sprej + vibrace + zvuk + světlo
Vodotěsnost voděodolný
Displej LCD podsvícený
Režimů světla 3

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.