Omlouváme se všem zákazníkům, ale z důvodu inventury bude naše prodejna ve čtvrtek 6.7.2022 zavřena! 

SportDog SD-875E elektromos kiképző nyakörv

A SportDog SD-875E professzionális kiképzőnyakörv, melynek hatótávolsága 800 méter. Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). Árban elérhető kiváló kiképzőnyakörv, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al ellátva. Hangjelzés, rezgés és impulzus (pillanatnyi és folyamatos) funkciókkal rendelkezik, melyek 10 szinten állíthatók.

Výběr varianty produktu

105 355 Ft 87 070 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

SportDog SD-875E elektromos kiképző nyakörv

A SportDog SD-875E elektronikus kiképzőnyakörv kiváló eszköz, mely árban elérhető, közepes hatótávolsággal, számos állítható programmal és modern design-al lett ellátva. Hihetetlenül sokoldalú kiképzőnyakörv és ideális választás vadászkutyák alap, valamint professzionális képzéséhez.  Az adó- és vevőkészülék teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). További vevő hozzáadásával a SportDog SD-875E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Kényelmes, gumibevonattal ellátott, ergonomikusan kialakított adókészülék. A SportDog SD-875E legizgalmasabb része az adó sokoldalúsága, amely a képzési módok széles választékát kínálja. A képzési módokat bármikor megváltoztathatja a kiképzés során. Egyszerűen előre beállíthatja a használni kívánt üzemmódokat, és szabadon válthat közöttük a képzés során. Az adókészülék segítségével a váltás nagyon gyors és egyszerű.  Az impulzusok ereje 10 szinten állítható be, lehetőség nyílik a hangjelzés és impulzus vagy rezgés és impulzus kombinációjára, változtatható az időtartam és az impulzusok ereje (rövid gyenge impulzus, rövid erős impulzus, hosszú erős impulzus, hosszú gyenge impulzus). Egyszerűen minden kombinálható és beállítható a gomboknak megfelelően.

 

Hatótávolság

A SportDog SD-875E kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 m. Megfelel szinte az összes kutya alap és professzionális képzéséhez. Használata ideális városban vagy erdős területen, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A SportDog SD-875E korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ. 10 szintű hosszú és rövid impulzus állítható be. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Programozás

Az ideális képzés érdekében a SportDog SD-875E kiképzőnyakörv 8 különböző mód kiválasztásának lehetőségét biztosítja. Beállíthatja az impulzus erejét 10 szinten, a hangjelzést, rezgést, rövid vagy hosszú impulzust, hangjelzés és késleltetett impulzus kombinációját, egyszerre több kutya vezérlését, továbbá az adókészülék gombjai is programozhatók. Egyszerűen több módot hozhat létre és használhatja attól függően, hogy milyen kiképzést tervez. Használhat tehát egy kiképző üzemmódot és egy másik üzemmódot, pl. vadászat közben. Az üzemmód megváltoztatása az adókészülék segítségével gyors és egyszerű.

 

Energiaellátás

A SportDog SD-875E adó- és vevőkészüléke cserélhető és tölthető Li-ion NiMH akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, kb. 40-60 óráig tart ki. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető és a töltés ideje 2 óra. LED dióda jelzi az akkumulátor kimerültségét.

 

Vízállóság

A SportDog SD-875E a DryTek technológiának köszönhetően teljes mértékben vízálló és meríthető vevő- és adókészülékkel rendelkezik (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a SportDog SD-875E nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A SportDog SD-875E nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 12,7 és 55,88 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Adókészülék: 18 x 5 x 3 cm (sz,m,mé), antenna: 8 cm; 132 g

Vevőkészülék: 6.6 x 3.3 x 3.1 cm (sz,m,mé); 125 g 
Technické parametry

Baterie v přijímači 160 mAh
Hmotnost přijímače 49 g
Výdrž vysílače 1 - 3 dny
Výdrž přijímače 1 - 3 dny
Displej LCD podsvícený
Funkce impuls + vibrace + zvuk + booster
Napájení nabíjecí
Hmotnost vysílače 110 g
Rozměr vysílače (š/v/h) 4,7 x 8,8 x 2,5 cm
Baterie ve vysílači 200 mAh
Rozměr přijímače (š/v/h) 6,2 x 2,6 x 2,5 cm
Délka obojku 20 - 70 cm
Protištěkací mód nem
Síla zvuku 1
Síla vibrace 1
Síla impulzu 8
Dosah 700 m
Počet psů 1 - 3 psy
Vízálló védelem vízhatlan (vízbe meríthető)

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.