Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. Az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. A készülék újratölthető és cseppálló. Megfelel az összes kutyafajtának 8-90 kg között.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

30 540 Ft 25 238 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49167
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. Kiváló kiképző asszisztens kutyarajongók és professzionális kynológusok számára is. A kiképzőnyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, impulzus és fényjelzés korrekció. A hangjelzés 3 szintű, továbbá az impulzusok és rezgések ereje 99 szinten állítható. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld). A készülék újratölthető és cseppálló. Az összes funkciónak külön gombja van. Megfelel az összes kutyafajtának 8-90 kg között. 2 órás töltés után a Patpet T502 nyakörv 14 napig működik. A fő előny a gumi sapkák, amelyek az érintkezési pontokon helyezkednek el. Ennek köszönhetően a nyakörv nagyon kíméletes és alkalmas a kevesebb szőrzettel rendelkező kutyafajták számára is.

 

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T502 kiképzőnyakörv 4 féle korrekció lehetőségét kínálja. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: 3 szintű hangjelzés, 99 szintű rezgés és impulzus, valamint fényjelzés. A nyakörv fényjelzés funkciója 3 különböző villogó módot kínál az éjszakai képzéshez (lila, kék - piros és zöld).

 

Hatótávolság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv hatótávolsága 800 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T502 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 2 óra. A teljesen feltöltött akkumulátor megközelítőleg 14 napig bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Patpet T502 nyakörv nem bővíthető, kizárólag 1 kutya képzésére alkalmas.

 

Kijelző:

A Patpet T502 kiváló minőségű háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, ami alkalmassá teszi éjszakai edzésre. A kijelzőn láthatók a korrekció erősségének, az akkumulátor töltöttségi állapotának és a kiválasztott kutya indikátorai.

 

Vízállóság

A Patpet T502 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző nyakörv vevőkészüléke IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó nem rendelkezik vízálló védelemmel (IPX1).

 

A nyakörv hossza

A nejlon anyagból készült nyakörv tartós, kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Hossza 20-65 cm között állítható.

 

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 14 cm (antennával együtt) és a mélysége 5 cm. Súlya 59 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6 cm és a mélysége 5 cm. Súlya 43 gramm.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának Cseppálló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 800 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés, fényjelzés
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 99
Kutyák száma 1 kutya
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 800 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Impulzus erőssége 99
Rezgés erőssége 99
Hangerősség 3
Vízálló védelem cseppálló
Ugatásgátló mód nem
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 9 - 11 nap
Az adó élettartama 27 - 30 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 6 x 5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 14 x 4 x 5 cm
Vevőegység súlya 43 g
Adóegység súlya 59 g
Kutyák száma 1 kutya
Megvilágítás üzemmód 3
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Nyakörv hossza 20 - 65 cm

template.product.files.headline

Prohlášení o shodě-T502.pdf

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (1)
pro 1

Patpet T502 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
30 540 Ft

Összehasonlítás