Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék

A Bark Control Pro felismeri és ultrahanggal meggátolja kutyája vagy szomszédja kutyájának ugatását, 45 méteres hatótávolságon belül. Amint a kutya ugatni kezd, az ultrahangos fülke aktiválódik és kellemetlen ultrahangot sugároz. Az ultrahang az emberi fül számára szinte alig hallható, viszont a kutyának nagyon kellemetlen. A fülke alkalmas beltéri és kültéri használatra.

 

 

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

64 470 Ft 53 280 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P49381
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Bark Control Pro az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb ugatásgátló fülkéje. A Goodlife márka ezzel az emberséges, ugyanakkor nagy teljesítményű, távvezérelhető készólékkel lépett a piacra. A Bark Control Pro ugatásgátló fülke 15,5 m távolságon belül képes felismerni a kutyák ugatását és az ultrahangot akár 45,7 m távolságba is kisugározza. Amennyiben a kutya 15 méternél távolabb ugatna vagy a készülék automatikusan nem reagálna, elegendő megnyomni a távvezérlő gombját és azonnal aktiválódik az ultrahangos fülke. A készülék beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A Bark Control Pro használható 9 V-os akkumulátorral (nem tartozék) vagy hálózati adapterrel (nem tartozék), melyhez 18 m-es hosszabbító kábelt is vásárolhat. A távirányító 23A jelzésű elemmel működik.

Legfőbb funkciók:

  • Ultrahang segítségével csökkenti a nem kívánt ugatást
  • Felakasztható falra, kerítésre vagy más szilárd felületre
  • Az ugatást 45 méteres távolságon belül korlátozza
  • 15,5 m-nél távolabb lévő kutyák számára távirányítóval aktiválható
  • Időjárásálló és kültéri használatra tervezték
  • Méretek: 16,5 x 12,7 x 3,8 cm, súlya 0,45 kg
  • 9 V-os elemmel vagy hálózati adapterrel működtethető (nem tartozék)

 

Hogyan működik az ugatásgátló fülke:

Amennyiben a Bark Control Pro a szomszéd kutyája vagy az Ön saját kutyája közelében található, minden egyes kutyaugatáskor automatikusan aktiválódik. A fülke állítható érzékenységgel rendelkezik, amely növelhető vagy csökkenthető. Az érzékenység akkor hasznos, ha csak kis területen kell megfékezni a kutya ugatását. Az összes GoodLife terméket biztonságos és emberséges módon és csak a túlzott vagy bosszantó ugatás megakadályozására tervezték. Az ultrahang nem fájdalmas és nem káros.

Mi az ultrahang?

Az ultrahang egy magas frekvenciájú hang, amely magasabb, mint az emberi hallás tartománya. Ennek köszönhetően biztonságos és hatékony eszköz a kutyák kiképzéséhez. A Dog Silencer hangja azonban nem halad át a falakon. Ha a kutya közel van az ugatásgátló fülkéhez, lehetőség van a mikrofon érzékenységének beállítására és meggátolható akár üvöltés vagy nyüszítés is.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatásgátló egységek GoodLife Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Legkisebb kutyáknak Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint GoodLife Korrekció szerint Ultrahangos Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók ultrahang
Vízálló védelem cseppálló
Korrekció típusa ultrahang
Vízálló védelem cseppálló
Ugatás felismerése hang alapján
Dálkový ovladač igen
Ugatás felismerése hang
Méretek (szé/ma/mé) 16,5 x 12,7 x 3,8 cm
Érzékenység beállítása igen
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

template.product.files.headline

Prohlášení o shodě - BarkControl PRO.pdf

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek