Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

A szomszéd kutyája nem hagy minket aludni, állandóan ugat és vonyít. Hogyan védekezhetnénk?

Szombat reggel felébred, hogy élvezze a meleg napsütést és a kedvenc kávéja vagy teája ízét, vagy fáradtan tér haza a munka után, pihenni szeretne a teraszon vagy szundikálni egyet, és csak a szomszéd kutyájának állandó ugatását hallja.

Az optimális megoldás az, ha figyelmezteti szomszédját az ugatásra. A szomszédokkal kapcsolatos bármilyen probléma - beleértve a túlzott kutyaugatást is - kezelésénél a kommunikáció kulcsfontosságú. A túlzott és hangos ugatás okai különbözőek lehetnek. A kutyák sokféle okból ugatnak, például unalomból, szorongásból, területi viselkedésből vagy kommunikációból. Minden nap szánjon néhány percet arra, hogy megfigyelje és feljegyezze, mikor és miért ugat a kutyája. Ha egyszer rámutat a szomszédnak, hogy mi okozhatja a problémát, lehet, hogy az ugatás megszűnik.

Beszélt a szomszéddal, és.... a kutya ugatása továbbra is fennáll, javasolhatja, hogy keressen fel szakembert, vagy írassa be a kutyát egy kiképző tanfolyamra. Van rá esély, hogy a kutya csökkenteni fogja az ugatást, ehhez azonban időre és elkötelezettségre van szükség a kutyatulajdonos részéről. Javasolhatja egy ugatásgátló nyakörv beszerzését is. Ha ezeket a javaslatokat nem fogadják lelkesen, akkor önnek kell cselekednie. Ekkor a Goodlife DogSilencer Max és Bark Pro ugatásgátló kennelek jönnek a segítségére.

Az ugatásgátló egység egy olyan készülék, amely úgy néz ki, mint egy kis rádió. A kert egy olyan pontján helyezzük el, ahonnan közvetlen rálátásunk van az ugató kutyára. A legerősebb állomás 90 méteres távolságig működik! Az állomás beépített mikrofonnal rendelkezik, amely érzékeli a kutya ugatását. Az ugatásra válaszul olyan ultrahangot bocsát ki, amelyet a kutyák nem szeretnek. Minden alkalommal, amikor a kutya ugat, a Dog Silencer MAX állomás egy erős, magas frekvenciájú hangot bocsát ki. Ez a hang nagyon kellemetlen a kutyák számára, olyan, mintha szögek ütnének a táblára. A legtöbb kutya viszonylag gyorsan megtanulja, hogy ha csendben van, akkor már nem hallja ezt a kellemetlen hangot. A kutya hamar elkezdi megérteni a kapcsolatot az ugatása és a kellemetlen hangok között. Ennek eredményeként az ugatás abbamarad.

DogSilencer Max automatikusan érzékeli az ugató kutyákat 30 méteres távolságból, és akár 100 méteres távolságban is hatékonyan reagál. Ha az ugató kutya nagyobb távolságban van, szükség lehet a doboz aktiválására a csomagban található távirányítóval. A készülék vízálló, de a DogSilencer MAX élettartamának meghosszabbítása érdekében használja erős esőtől vagy közvetlen napfénytől védett helyen. Működik kerítések, falak, ablakok vagy bokrok felett is? Ne feledje, hogy a DogSilencer által kibocsátott ultrahang nem hatol át semmilyen szilárd tárgyon, például fakerítésen, ablakon, falon vagy sűrű bokrokon. Egy vékonyabb sövény nem jelent gondot a kennel számára, gond nélkül működik. A készülék hálózati tápegységen keresztül táplálható, vagy használhat elemeket is. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk a mellékelt hálózati adapter használatát, különösen a kiképzés kezdeti szakaszában, amikor a kutya még többet ugat. Az akkumulátor élettartama az időjárástól, a használt elemek minőségétől és a készülék aktiválásának gyakoriságától függően változik.

A második, alternatív megoldás a Bark Pro ugatásgátló doboz. A működési elve ugyanaz, mint a DogSilenceré, a különbség az eltérő ugatásérzékelési távolság és maximális hatótávolság. Az ugatást legfeljebb 45 méteres távolságra korlátozza. A Bark Control Pro ugatásgátló fülke akár 15,5 méteres távolságból is érzékeli a kutyaugatást. A 15,5 méternél távolabb lévő kutyák esetében távirányítót lehet használni. A távirányító kézzel, gombnyomással aktiválható a házban, autóban vagy akár a zsebében lévő gomb segítségével.


Kapcsolódó termékek

GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék

Na cestě 41 kusů, hétfőn 7. 1. Önnél
38 040 Ft

Összehasonlítás

GoodLife DogSilencer MAX ugatásgátló készülék

Raktáron, szerdán 6. 26. Önnél
71 465 Ft

Összehasonlítás