Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Dogtrace d-control professional 1000 mini

A Dogtrace D-Control Professional 1000 Mini a professzionális kiképző nyakörvek sorozatának modellje. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: 2 fokozatú hangjelzés, 4 fokozatú rezgés és 40 szintű impulzus korrekció, továbbá 8 világítási üzemmód. A készülék hatótávolsága 1000 méter és egyszerre 2 kutya képzésére is alkalmas. Vízálló vevő, be- és kikapcsolás mágnesre, megvilágított LCD kijelző és különálló gombok, melyek növelik a képzés kényelmét.

További információk ›

Raktáron 1 db Megrendelések 12. 6. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 6. 14.

99 720 Ft 82 413 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P35507
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Dogtrace D-Control Professional 1000 Mini a professzionális kiképző nyakörvek sorozatának modellje. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: 2 fokozatú hangjelzés, 4 fokozatú rezgés és 40 szintű impulzus korrekció, továbbá 8 világítási üzemmód. A készülék hatótávolsága 1000 méter és egyszerre 2 kutya képzésére is alkalmas. Vízálló vevő, be- és kikapcsolás mágnesre, megvilágított LCD kijelző és különálló gombok, melyek növelik a képzés kényelmét. A csomagban ezenkívül egy DVD található hasznos tippekkel és tanácsokkal!

 

Legfőbb funkciók:

 • vízálló vevőkészülék
 • ütésálló konstrukció
 • mágneses rendszer ON/OFF - be / kikapcsolás érintkezési pont segítségével az adó és vevő között
 • minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • egyszerre 2 kutya képzése
 • hosszú élettartamú elemek
 • hatótávolság 1000 méter
 • 2 hosszúságú elektródák
 • LCD megvilágított kijelző
 • az adókészülék övre csatolható

 

 

 

 

A Dogtrace D-Control Professional 1000 Mini professzionális képzésre is alkalmas

Rendkívül tartós készülék, mely megfelel a nehezebb, igényesebb terepek követelményeinek. Ütésálló, vízálló (eső, hó) és hatótávolsága 1000 méter. Az ekkora mértékű hatótávolságnak köszönhetően, erdős területen is megállja a helyét, ahol a környezeti hatások miatt csökkenhet a hatótávolság.

A nyakörv 4 fokozatú rezgés, 2 fokozatú hangjelzés és elektrosztatikus impulzusok korrekciójával rendelkezik. Az impulzusok ereje 40 szinten állítható, melynek köszönhetően beállíthatja kutyájának a megfelelő impulzus szintet (figyelembe véve a kutya méreteit és érzékenységét).

Hangjelzések használata ajánlott dicséretként vagy a kutya visszahívásához. A hangjelzés korrekciót, impulzus bevitelét megelőzően, figyelmeztetésként is használhatja. A kutya gyorsan rögzíti a jelzéssorozatot, és bizonyos idő elteltével megtanul reagálni már az első hangjelzésre és impulzus bevitelére nem lesz szükség.

A készülék 8 világítási móddal lett ellátva, így a kutya mozgását és helyzetét sötétben is figyelemmel kísérheti. A vevőkészülék, az átlátszó doboznak köszönhetően, a beállított üzemmódnak megfelelően világít. Két kutya képzése esetén mindkét kutya számára, eltérő üzemmód állítható be, így könnyedén megkülönböztetheti a kutyákat.

 

 

Ideális hatótávolság a képzéshez, nehezebb terepen is

Az elektromos kiképzőnyakörv maximum 1000 méteres hatótávolsággal bír, mely laboratóriumi vizsgálatokon alapszik. A gyakorlatban ezért inkább számoljon rövidebb hatótávolsággal. Alkalmas professzionális kutyaképzéshez és nehezebb terepen történő képzés esetén is kiválóan megfelel.

A vevőkészülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz gondot eső vagy hó és a pocsolyákat sem kell kerülnie kutyájának. A készülék vízbe is meríthető és ennek köszönhetően úszásra is alkalmas.

 

Dogtrace - az egyszerű kezelhetőség lehetősége

Az adókészülék kompakt formájú, mely biztosan nem veszlik el a kézben. A kutyagazdik, akik szeretik az egyszerűséget, értékelni fogják az adó méretes és kiemelt gombjait. Minden funkció különálló gombbal rendelkezik, így nem szükséges átkapcsolni az egyes funkciók között. A vevőkészülék robusztusabb, azonban nagyon könnyű. A súlya mindössze 55 gramm.

A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. Elegendő az adókészüléket a vevőn található érintkezési pontra helyezni és a készülék automatikusan be- és kikapcsol.

A készülék páratlan előnye a 6-12 hónapos élettartamú akkumulátor. Az elemek állapotát dióda jelzi. A csomagban 2 hosszúságú elektróda található. A hosszabb szőrzetű kutyák esetében a hosszabb elektródák használata ajánlott. Fontos, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével.

 

 

 

Mi lehet jobb a saját képzési rendszernél?


A Dogtrace D-Control 1000 Professional Mini lehetővé teszi a saját üzemmód beállítását a kiválasztott gombok alatt. Ez azt jelenti, hogy igényeinek megfelelően programozhatja a funkciókat. Kizárólag Önön múlik, melyik gomb használatával indít impulzus, rezgés vagy hangjelzés korrekciót.

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A D-Control Professional 1000 Mini korrekcióként hangjelzést, impulzust és rezgést használ. A rezgések ereje 4 szinten állítható, melynek köszönhetően megfelel az érzékenyebb kutyák képzésére. A vevőkélszülék 8 világítási móddal lett ellátva és különböző módok állíthatók be minden egyes kutya számára. A készülék továbbá Booster funkcióval rendelkezik (az impulzusszint ugrásszerű megnövelése).

 

Hatótávolság

A nyakörv leginkább otthoni képzésre alkalmas, de igényesebb terepen is kiválóan működik. A nyakörv maximális hatótávolsága 1000 méter, laboratóriumi körülmények között mérve. A gyakorlatban a hatótávolság enyhén csökken, különösen a környezeti hatások miatt. 

 

Energiaellátás

Az adó 2x 1,5V AA elemmel működik (élettartama 6-12 hónap). A vevőkészülék CR2 3V elemre működik (élettartama megközelítőleg 3 - 6 hónap). Az elemek energiaszintjét dióda jelzi.

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz gondot eső vagy hó és a pocsolyákat sem kell kerülnie kutyájának. A készülék vízbe is meríthető és ennek köszönhetően úszásra is alkalmas.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További nyakörv megvásárlásával a Dogtrace D-Control Professional 1000 Mini kiképzőnyakörv egyszerre 2 kutya képzésére alkalmas. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A vevőkészülék beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, mely az összes fontos információt tartalmazza: az impulzusok ereje, az akkumulátor energiaszintje, a kiválasztott kutya. Az előlapon az egyes funkciók gombjai találhatók.

 

A nyakörv hossza

A nyakörv minőségi műanyagból készült. Hossza 50 cm, állítható.

 

 

A termék előnyei:

 • Szakmai képzésre alkalmas
 • A vevő vízálló
 • 40 szintű impulzus
 • Hangjelzés és 4 fokozatú rezgés
 • 8 világítási mód a nyakörvön
 • 2 hangjelzés
 • Ütésálló feldolgozás
 • Programozható gombok
 • Nagyon könnyű vevő
 • LCD háttérvilágítású kijelző
 • Mágneses kapcsoló a gyors indításhoz
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban
 • Hosszú akkumulátor élettartam
 • Hosszabbított garancia 3 év

 

A csomag tartalma:

 • Adókészülék
 • Vevőkészülék
 • Nyakörv
 • Klip az adó övre akasztásához
 • Elektródák: 12, 17 mm
 • 2x 1,5 V AAA elem
 • 1 x CR2 3V elem
 • Tesztlámpa
 • Nyakpánt nyakra akasztáshoz
 • Műanyag koffer

 

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Dogtrace Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának Vízhatlan

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Délka obojku 20 až 70 cm
Funkce impuls, vibrace, zvuk, světlo
Hmotnost přijímače 45 g
Hmotnost vysílače 125 g
Rozměr přijímače š.4 x v.6,1 x h.3,1 cm
Rozměr vysílače š.5,3 x v.11,3 x h.2,9 cm
Nastavení impulzů 40 úrovní
Vodotěsnost Vodotěsný
Baterie v přijímači CR2 3V
Baterie ve vysílači 2x AAA 1,5V
Nastavení vibrací 4 úrovní
Displej LCD podsvícený
Dosah 1000 m
Plemeno malé, střední
Počet psů 1 - 2 psy
Vodotěsnost Vodotěsný, Ponořitelný
Tápegység elemre
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Kutyák száma 1 - 2 psy
Vevő tápegysége elem
Adó tápegysége elem

Kapcsolódó termékek

Adókészülék Dogtra iQ Plus

10 nap, csütörtökön 6. 22. Önnél
77 760 Ft

Összehasonlítás

Változatok (1)
pro 1 psa

Reedog MX-2200 Extreme elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
108 930 Ft

Összehasonlítás

Változatok (9)

E-Collar Easy Educator EZ-900 kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 6. 14. Önnél
171 265 Ft

Összehasonlítás

Elektródák 17 mm

1 hét, csütörtökön 6. 22. Önnél
1 700 Ft

Összehasonlítás

Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

E-Collar Educator ET-400 kiképző nyakörv

Na cestě 4 kusů, hétfőn 6. 19. Önnél
186 845 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek