Patpet B801
Patpet B801Patpet B801Patpet B801

Patpet B801

A Patpet B801 az első rezgő ugatásgátló nyakörv a piacon, színes LED érintőképernyővel felszerelve. Hang- és rezgésfunkciókkal rendelkezik. A kutya ugatását vagy üvöltését intelligens kettős érzékelővel + a hangszálak rezgésével ismeri fel. A nyakörv vízálló, hosszú az akkumulátor-élettartama és megfelel az összes kutyafajtának 5-60 kg között.

 

30 730 Ft 25 395 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet B801

A Patpet B801 az első rezgő ugatásgátló nyakörv a piacon, színes LED érintőképernyővel felszerelve. Hang- és rezgésfunkciókkal rendelkezik, melyek intenzitása 6 szinten állítható. A hangjelzés korrekció nem deaktiválható. A kutya ugatását vagy üvöltését intelligens kettős érzékelővel + a hangszálak rezgésével ismeri fel. A nyakörv vízálló, ellenáll az enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. A készülék akkumulátorának élettartama hosszú, akár 18 nap (készenléti üzemmódban maximum 150 nap). Az érintőképernyő 2 gombjával könnyedén beállíthatja az egyes funkciókat. A nyakörv megfelel az összes kutyafajtának 5-60 kg között. A színes háttérvilágítású kijelzőn (3 x 5 cm) ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, a kiválasztott funkciót + szintet, az ugatások számát.

 

Ugatás érzékelése

A Patpet B801 ugató hang + hangszálak rezgése alapján aktiválódik. Ennek köszönhetően más kutya ugatása vagy környező zaj nem aktiválja a készüléket.  Mivel ugató hang is aktiválja a készüléket, ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A készülék hangjelzés és rezgés korrekcióval figyelmezteti a kutyát az ugatásra. A rezgések ereje 6 szinten állítható.

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 300 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 18 nap (készenléti állapotban akár 150 nap). Az újratöltés ideje mindössze 70 perc.

 

Vízállóság

A Patpet B801 ugatásgátló nyakörv IPX6 vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes méretű és az összes kutyafajta számára 5 és 50 kg között. 

 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 24-66 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,2 cm x 3,5 cm x 3 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 78 g.

 

 
Technické parametry

Méretek (szé/ma/mé) 6,2 x 3,5 x 3 cm
Súly 78g
Nyakörv hossza 24-66 cm
Korrekció típusa rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység tölthető
Ugatás felismerése hangszálrezgés + hang
Elem élettartam 2 - 3 hét
Vízálló védelem cseppálló

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.