PetSafe kutya ugatásgátló nyakörv
PetSafe kutya ugatásgátló nyakörvPetSafe kutya ugatásgátló nyakörv

PetSafe kutya ugatásgátló nyakörv

A PetSafe ugatásgátló nyakörv 15 fokozatú sztatikus impulzussal figyelmezteti a kutyát az ugatásra, nyüszítésre. A készülék vízálló és 1 m-ig vízbe meríthető. Az akkumulátor élettartama hosszú, alkalmas az összes kutyafajta számára 3,6 kg felett. A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást.

 

29 215 Ft 24 145 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

PetSafe kutya ugatásgátló nyakörv

A PetSafe ugatásgátló nyakörv 15 fokozatú sztatikus impulzussal figyelmezteti a kutyát az ugatásra, nyüszítésre. A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően nem aktiválódik a környező zajokra. Az ingerlések szintje minden ugatás észlelésével automatikusan növekszik, amíg az ugatás le nem áll. A sztatikus stimuláció kellemetlen a kutyák számára, de biztonságos. A beépített biztonsági funkció 3 percre automatikusan kikapcsolja a nyakörvet, ha kutyája több mint 15-ször ugat 80 másodperc alatt. A készülék alkalmazkodik a kutya temperamentumához. A stimuláció ritkább ugatással automatikusan csökken. A PetSafe ugatásgátló nyakörv kiváló választás az érzékenyebb, legalább 3,6 kg súlyú kutyák számára. A készülék cserélhető RFA18-11 elemmel működik és élettartama megközelítőleg 3-6 hónap. 

 

Legfőbb funkciók:

  • Beltéri vagy kültéri használatra
  • 3,6 kg és annál nagyobb kutyák számára
  • 15 állítható szintű statikus stimuláció
  • A hangszálak rezgésének és ugató hang érzékelése
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás
  • 1,5 m mélységig meríthető / 30 perc

 

 

Az ugatás felismerése 

A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást. Ennek köszönhetően a környező zajok nem aktiválják a készüléket.

 

A korrekciók típusa 

A PetSafe ugatásgátló nyakörv 15 fokozatú sztatikus impulzussal figyelmezteti a kutyát az ugatásra, nyüszítésre. A beépített biztonsági funkció 3 percre automatikusan kikapcsolja a nyakörvet, ha kutyája több mint 15-ször ugat 80 másodperc alatt. A készülék alkalmazkodik a kutya temperamentumához. A stimuláció ritkább ugatással automatikusan csökken.

 

A készülék beállítása

Az elektrosztatikus impulzus intenzitása 15 szinten állítható. A 15 fokos impulzuserősségből könnyedén kiválaszthatja az optimális szintet kutyájának. 

 

Energiaellátás

A Petsafe nyakörv cserélhető RFA18-11 elemmel működik. Az elem élettartama körülbelül 3-6 hónapig tart. Javasoljuk, hogy vásároljon minőségi Energizer alkáli elemeket a nyakörvhöz.

 

Vízállóság

A PetSafe ugatásgátló nyakörv teljes mértékben vízálló és vízbe meríthető (IPX7). Ennek köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra.

 

Kutyafajta 

A Petsafe nyakörv nagyon kicsi és könnyű vevővel rendelkezik, így ideális kisebb kutyafajták számára is. Ezt a nyakörvet ajánljuk minden 3,6 kg feletti kutyának. Nagyon kicsi kutyák esetében az utolsó pulzusszint túl erős lehet.

 

A nyakörv hossza

A Petsafe ugatásgátló nyakörv minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem okoz problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza állítható, maximálisan 68 cm-es nyakkerületig. 

 

 

 

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.