Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Elektromos ugatásgátló nyakörv Dogtrace d-mute small light

A D-Mute Small Light elektromos ugatásgátló nyakörv, méreteivel és funkcióival a kisebb és érzékenyebb kutyák számára lett megtervezve. A készülék a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. A vevőkészülék hangjelzés korrekcióval és 5 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. Beállítása mágnes segítségével egyszerű és gyors.

További információk ›

Raktáron 3 db Megrendelések 12. 6. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 6. 14.

20 105 Ft 16 614 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P35493
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A D-Mute Small Light elektromos ugatásgátló nyakörv, méreteivel és funkcióival a kisebb és érzékenyebb kutyák számára lett megtervezve. A készülék a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. A vevőkészülék hangjelzés korrekcióval és 5 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. Beállítása mágnes segítségével egyszerű és gyors.

A D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv 5 üzemmóddal rendelkezik!

A Dogtrace D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv a különböző korrekcióknak köszönhetően nagyon rugalmas, ezért ezzel a modellel könnyedén kiválaszthatja a megfelelő beállításokat kutyájának. A kisebb intenzitású impulzusoknak köszönhetően az érzékenyebb és kisebb kutyafajtáknak is megfelel. A menüben 5 korrekciós üzemmód választható:

1. csak hangjelzés

2. hangjelzés + gyenge impulzus

3. hangjelzés + középszintű impulzus

4. hangjelzés + erős impulzus

5. hangjelzés + 5 szinten, fokozatosan emelkedő impulzus

 

 

A D-Mute Small Light ideális a kisebb és érzékenyebb kutyafajták számára

A kisebb intenzitású impulzusoknak köszönhetően az érzékenyebb és kisebb kutyafajtáknak is megfelel. Az üzemmód beállításához mágnest kell a készülékre helyezni (a csomag tartalma) és a nyakörv átkapcsol. A Dogtrace D-Mute Small Light továbbá vízálló tulajdonsággal rendelkezik. A készülék hangjelzéssel és 5 szintű elektrosztatikus impulzussal használható.

A nejlon anyagból készült nyakörv 18 és 75 cm között állítható. A nyakörv felhelyezésénél az elektródáknak érintkezniük kell a kutya bőrével. Ne állítsa nagyon szorosra a nyakörvet, hogy ne legyen kellemetlen a kutyának. Ellenkező esetben a nyakörv hibásan működhet.

 

 

Ugatás érzékelése 

A Dogtrace D-Mute Small Light a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék érzékeli ezt és korrekciót indít. 

 

Korrekció típusa

A készülék hangjelzéssel és 5 szintű elektrosztatikus impulzussal használható. A nyakörv az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ismételt ugatásnál hangjelzés érkezik, folyamatosan növekvő impulzus kíséretében, mely fokozatosan az 5. szintre emelkedik. Ezt követően a korrekció leáll és a teljes rendszer az elejétől indul. Amennyiben a kutya már nem ugat a készülék készenléti üzemmódba kapcsol. Korrekcióként beállítható csak hangjelzés vagy 1 - 3 szintű impulzus is.


A nyakörv beállítása

A Dogtrace D-Mute Small Light ugatásgátló nyakörv 5 különböző ugatásgátló korrekcióval rendelkezik. Beállítható csak hangjelzés, impulzus 1 - 3 szinten vagy folyamatosan növekvő impulzus. A kisebb intenzitású impulzusoknak köszönhetően az érzékenyebb és kisebb kutyafajtáknak is megfelel.

 

Energiaellátás

A készülék CR2 3V típusú, Li elemre működik. Az elem élettartama függ a használat gyakoriságától. Készenléti állapotban megközelítőleg 6 hónapig bírja.

 

Vízállóság

A Dogtrace D-Mute Small Light teljes mértékben vízálló és vízbe meríthető. Nem okoz gondot eső vagy hó és a kutya úszhat is a nyakörvvel.

 

Kutyafajta 

A Dogtrace D-Mute Small Light az alacsonyabb intenzitású impulzusoknak köszönhetően ideális az érzékenyebb kutyafajták részére.

 

A nyakörv hossza

Nejlon anyagból készült tartós nyakörv, mely 18 és 75 cm között állítható

 


Súly és méretek 

Könnyű és ergonomikusan kialakított nyakörv. Méretei: 37 × 38 × 77 mm és a súlya 67 gramm (elem nélkül).

 

 

A termék előnyei:

 • Kistestű kutyák számára
 • 5 üzemmód
 • Hangjelzés és impulzus korrekció
 • Vízbe meríthető
 • Mágneses kapcsolás

 

A termék hátrányai:

 • Nem alkalmas nagytestű kutyák számára

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • CR2 3V elem
 • Tesztdióda
 • Elektródák (10, 17 mm)
 • Mágnes
 • Nyakörv

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Márka szerint Dogtrace Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízbe meríthető

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Délka obojku 18 až 50 cm
Hmotnost přijímače 50 g
Rozměr přijímače š.4 x v.6,1 x h.3,1 cm
Nastavení impulzů 4 úrovně
Vodotěsnost Vodotěsný
Baterie v přijímači CR2 3V
Výdrž přijímače 6 až 12 měsíců
Plemeno malé, nejmenší
Napájení na baterie
Vodotěsnost ponořitelný
Délka obojku 18 až 50 cm
Funkciók impulzus, hangjelzés
Ugatás felismerése hangszálrezgés
méret Kiskutyáknak, A legkisebb kutyáknak
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Vevő tápegysége elem

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek