Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

PetSafe ugatásgátló egység

A PetSafe ultrahangos, kerti ugatásgátló készülék hatékony megoldást kínál egy vagy több kutya esetében, a kellemetlen ugatás leszoktatásához. A házikót akaszthatja fára, kerítésre falra. Abban az irányban kell elhelyezni, ahol a kutya a leggyakrabban ugat.  Az érzékeny mikrofon segítségével a készülék felismeri a kutya ugatását és magas frekvenciájú ultrahangot bocsájt ki, mely a kutyának kellemetlen, de az emberi fül számára szinte hallhatatlan. 

További információk ›

Raktáron 5 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

30 540 Ft 25 238 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P327
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek Tartozékok(1)
Protištěkací budka PetSafe (PBC19-11794)
PetSafe ugatásgátló…
30 540 Ft

Termék leírása

A PetSafe kerti ultrahangos ugatásgátló készülék hatékony megoldást kínál egy vagy több kutya esetében, a kellemetlen ugatás leszoktatásához. Az érzékeny mikrofon segítségével a készülék felismeri a kutya ugatását és 2 másodperces, magas frekvenciájú ultrahangot bocsájt ki, mely a kutyának kellemetlen, de az emberi fül számára szinte hallhatatlan (frekvencia 20 kHz, hangerő 120 dB). A készülék vízálló és alkalmas kültéri használatra. Ideális elhelyezni a kertben. Akasztható fára, falra, kerítésre.

Figyelmeztetés: Az ugatásgátló egység segít a nem kívánt ugatás meggátlásában, azonban nem minden esetben használható. Figyelembe kell venni a kutya méreteit és érzékenységét, mivel a halláskárosult, süket, temperamentumosabb és nagytestű kutyafajtáknál nem elegendő ultrahang korrekció használata. Hasonló helyzetekben javasoljuk ugatásgátló nyakörvek használatot, ahol több korrekciós funkció választható. Így testre szabhatja kutyájának a nyakörvet, méretei és temperamentuma szerint. 

 

Hatótávolság

A PetSafe ugatásgátló készülék hatótávolsága állítható, 4, 9 vagy 15 méterig. Kültéri használatra is alkalmas és a kutyához lehető legközelebb kell elhelyezni ( például ajtóhoz, ablakhoz, ahol a leggyakrabban ugat).

 

Korrekció típusa 

A PetSafe ugatásgátló készülék korrekcióként ultrahangot használ, mely a kutyának kellemetlen érzés, viszont az emberi fül számára hallhatatlan.

 


Energiaellátás

A PetSafe ugatásgátló készülék hagyományos 9V elemre működik, mely nem a csomag tartalma.

 

 

Vízállóság

A PetSafe ugatásgátló készülék vízálló, akaszthatja fára, kerítésre, falra.

 

 

Kutyák száma

A PetSafe ugatásgátló egység egyszerre több kutya részére is alkalmas. Figyelem! Amennyiben 2 vagy több kutya tartózkodik otthon és csak az egyik ugat, a nem ugató kutya és hallja az ultrahang korrekciót. A készülék ideális 3,6 kg feletti kutyák számára. 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló egységek Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek PetSafe Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Legkisebb kutyáknak Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint PetSafe Korrekció szerint Ultrahangos Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 30 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók ultrahang
Tápegység elemre
Vízálló védelem cseppálló
Korrekció típusa ultrahang
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hang alapján
Elem élettartam 1 - 3 hónap
Dálkový ovladač nem
Ugatás felismerése hang
Érzékenység beállítása nem
Elem 9V
Dosah 30 m
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Ajánlott tartozékok

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek