EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

Az Eyenimal ultrahangos doboz ugatásgátló készülékként működik. Hatótávolsága 15 méter. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék aktiválódik és kellemetlen ultrahanggal figyelmezteti a kutyát, mely az emberi fül számára nagyon nehezen hallható. A készülék 3 érzékenységi szinttel és tesztmóddal rendelkezik. A fülke beltéri valamint kültéri használatra is alkalmas és elemmel működik.

 

 

27 295 Ft 22 560 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

A Bark Control ultrahangos fülke mikrofonnal lett felszerelve, amely érzékeli a kutya ugatását. A fülke aktiválódik, amint a beépített mikrofon érzékeli a kutya folyamatos ugatását, 15 méteres távolságon belül. Az ultrahang az emberi fül számára szinte alig hallható, viszont négylábú kedvenceink rendkívül tisztán hallják az ultrahangos jelet. Az ultrahang ártalmatlan és kellemetlen a kutya számára, azonban megakadályozza a kutyák ugatását. A kutyák rövid időn belül összefüggésbe hozzák a kellemetlen ultrahangot az ugatással. Ha a kutya abbahagyja az ugatást, az ultrahang szintén leáll. A készülék elhelyezhető bárhol, vízszintes felületen, rögzíthető falra vagy fára és alkalmas kültéri valamint beltéri használatra. Az ultrahangos ugatásgátló 3 érzékenységi szinttel és tesztmóddal rendelkezik. Alacsony helyzet - az ugatást 5 méteren belül érzékeli, középhelyzet - az ugatást 10 méteren belül érzékeli, magas helyzet - 15 méteres távolságon belüli érzékelés. A Bark Control 9V 6LR61 típusú elemmel működik.

Tesztelési üzemmód - Mivel az ultrahang a legtöbb ember számára nem hallható, a TEST üzemmód használatával ellenőrizheti a készülék megfelelő működését. Helyezze a gombot teszthelyzetbe, tartsa magától távolabb az ugatásgátló készüléket és beszéljen hangosan a mikrofonba. Amennyiben a LED zölden villog, hangjelzést fog hallani, amely megerősíti, hogy az ultrahangos fülke megfelelően működik.

Méretei: 164 x 110 x 60 mm, súlya: 195 g.
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.