Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Kedvezmény -10%

EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

Az Eyenimal ultrahangos doboz ugatásgátló készülékként működik. Hatótávolsága 15 méter. Amint a kutya ugatni kezd, a készülék aktiválódik és kellemetlen ultrahanggal figyelmezteti a kutyát, mely az emberi fül számára nagyon nehezen hallható. A készülék 3 érzékenységi szinttel és tesztmóddal rendelkezik. A fülke beltéri valamint kültéri használatra is alkalmas és elemmel működik.

 

 

További információk ›

Raktáron 6 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 5. 31.

24 965 Ft Eredeti
22 470 Ft 18 569 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -10%
Megtakarítás 2 495 Ft
db
Termékkód: P48004
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
EYENIMAL Ultrasonic…
22 470 Ft

Termék leírása

A Bark Control ultrahangos fülke mikrofonnal lett felszerelve, amely érzékeli a kutya ugatását. A fülke aktiválódik, amint a beépített mikrofon érzékeli a kutya folyamatos ugatását, 15 méteres távolságon belül. Az ultrahang az emberi fül számára szinte alig hallható, viszont négylábú kedvenceink rendkívül tisztán hallják az ultrahangos jelet. Az ultrahang ártalmatlan és kellemetlen a kutya számára, azonban megakadályozza a kutyák ugatását. A kutyák rövid időn belül összefüggésbe hozzák a kellemetlen ultrahangot az ugatással. Ha a kutya abbahagyja az ugatást, az ultrahang szintén leáll. A készülék elhelyezhető bárhol, vízszintes felületen, rögzíthető falra vagy fára és alkalmas kültéri valamint beltéri használatra. Az ultrahangos ugatásgátló 3 érzékenységi szinttel és tesztmóddal rendelkezik. Alacsony helyzet - az ugatást 5 méteren belül érzékeli, középhelyzet - az ugatást 10 méteren belül érzékeli, magas helyzet - 15 méteres távolságon belüli érzékelés. A Bark Control 9V 6LR61 típusú elemmel működik.

Tesztelési üzemmód - Mivel az ultrahang a legtöbb ember számára nem hallható, a TEST üzemmód használatával ellenőrizheti a készülék megfelelő működését. Helyezze a gombot teszthelyzetbe, tartsa magától távolabb az ugatásgátló készüléket és beszéljen hangosan a mikrofonba. Amennyiben a LED zölden villog, hangjelzést fog hallani, amely megerősíti, hogy az ultrahangos fülke megfelelően működik.

Méretei: 164 x 110 x 60 mm, súlya: 195 g.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatásgátló egységek Eyenimal Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Legkisebb kutyáknak Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Eyenimal Korrekció szerint Ultrahangos Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkciók ultrahang
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hang
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Kedvezmény -10%

EYENIMAL Ultrasonic Bark Control - ugatásgátló készülék

Raktáron, szerdán 5. 31. Önnél
24 965 Ft
22 470 Ft

Összehasonlítás