Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak 48

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen, 48 cm hosszú. Parazitaellenes nyakörv kis és közepes kutyafajták számára. Kizárólag kutyák számára! A nyakörv hatékonysága 1 hét használat után. 

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 22. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 24.

12 355 Ft 10 211 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7196
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Scalibor parazitaellenes nyakörv kutyáknak kullancsok, szúnyogok és horogférgek ellen, 48 cm hosszú. Parazitaellenes nyakörv kis és közepes méretű kutyák számára. Kizárólag kutyák számára! Ne használja 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon és olyan kutyákon, akiknek bőrelváltozása van vagy túlérzékenyek a piretroidokra. Mivel a nyakörv teljes hatása egy hét után jelentkezik, a nyakörvet egy héttel azelőtt kell viselni, hogy a háziállatot kitennénk egy esetleges fertőzésnek. Ritkán előfordulhat, hogy a nyakörv viselése közben kullancsok tapadnak meg. Ezért kedvezőtlen körülmények között nem zárható ki teljesen a fertőző betegségek kullancsok vagy horogférgek általi átvitele. Használható laktáció és vemhesség alatt. 

Használat: Vegye ki a nyakörvet a lezárt védőzacskóból. Rögzítse a nyakörvet az állat nyakára anélkül, hogy túlságosan meghúzná. A nyakörv és a kutya nyaka között legyen annyi hely, hogy két ujját hosszában be tudja dugni. Fűzze át a nyakörv végét a csaton, és vágja le a nyakörv felesleges hosszát 5 cm-rel a csat felett.

 

A vállalatot az Állatorvosi Biopreparátumok és Gyógyszerek Állami Ellenőrző Intézete tanúsítja a fenntartott gyógyszerek értékesítésére. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Parazitaellenes készítmények Parazitaellenes nyakörvek Parazitaellenes nyakörvek kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek