BAZÁR - Tápadagoló Fresh Element Mini Pro

A rozsdamentes acél tállal ellátott Petkit Fresh Element Mini Pro egy kicsi, de nagyon okos állateledel-adagoló. Az adagoló akár 2,8 liter száraztáp befogadására képes és lehetővé teszi az adagolás beállítását 5 és 50 g között. Mini méreteinek köszönhetően a Petkit adagoló bárhol elhelyezhető a házban és nem helyigényes. Az adagoló egyszerűen vezérelhető, mobiltelefonra letölthető alkalmazáson keresztül automatikusan vagy akár manuálisan is.

 

 

 

Výběr varianty produktu

52 295 Ft 43 220 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Tápadagoló Fresh Element Mini Pro

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A Petkit Fresh Element Mini Pro automata tápadagoló luxusos designt és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál, alacsony energiafogyasztással. Kifinomultabb tápadagoló rendszerrel lett ellátva, melynek köszönhetően pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet készíthet házi kedvencének. Ez azt jelenti, hogy négylábú kedvence mindig pontosan a megadott időben fog enni és pontos adagot fog kapni. A mini kialakításnak köszönhetően a készüléket szinte bárhol elhelyezheti otthonában és nem foglal el sok helyet. Szeretné egyszerűen megetetni házi kedvencét, akár távolról is? Az automata tápadagoló segítségével házi kedvence egészségesebben táplálkozhat, az Ön távollétében is. Az intelligens Fresh Element Mini Pro tápadagoló gondoskodik a megfelelő étkezési terv beállításáról. Biztosítja a friss tápanyagot és a tartály állapotáról értesíti Önt. A Fresh Element Mini Pro kezelése nagyon egyszerű, manuálisan vagy alkalmazás segítségével automatikusan. Az adagoló könnyedén szétszedhető és karbantartása nem igényes. Szinte az összes alkatrész mosható. 

 

 

 

Legfőbb funkciók:

 • Távvezérlés - A PETKIT APP alkalmazás segítségével a készülék nagyon egyszerűen kezelhető. Az alkalmazás kompatibilis Android és iOS eszközökkel.
 • Alacsony energiafogyasztás - a tápadagoló energiatakarékos.
 • Folyamatosan friss eledel - Petkit ügyel arra, hogy a tápanyag frissen maradjon. Az adagoló kétfázisos rendszerrel rendelkezik nedvesség és szennyeződés elleni védelme érdekében.
 • Automata adagolás - Egyszerűen beállítja az adagok nagyságát, az adagok számát és az egyes adagolások közötti időintervallumot.
 • Étkezési terv - Az alkalmazáson keresztül megadja a kutya fajtáját, életkorát és súlyát és a Petkit automatikusan, algoritmus használatával kiszámolja a szükséges és optimális kalóriamennyiséget. Akár napi 10 étkezésre is programozható a készülék. Az összes adag megközelítőleg 5 g - 50 g (a granulátum mérete 5-12 mm).
 • Szabadalmaztatott technológia - A belső mechanizmusnak és a szilikonos motornak köszönhetően a tápanyag nem tapad össze és nem nedvesedik. A készülék könnyedén kiadagolja a beállított mennyiséget. 
 • Egyszerű tisztítás - Az etető alkatrészeire szedhető és tisztítható.
 • A tápanyag mennyisége ellenőrzés alatt - A súlyérzékelő informálja a tápanyag mennyiségéről a tartályban, melyet az alkalmazásban jelenít meg. Amennyiben az eledel elfogy, az alkalmazás figyelmezteti.
 • Rozsdamentes acél tál - ellenálló, tartós és biztonságos.
 • Áramkimaradás esetén aktiválódik a tartalék tápegység (4 x AA típusú elem, nem a csomag tartalma)
 • Az adagoló méretei: 31,5 x 31,9 x 17 cm, súly: 2,2 kg

 

Nagy tartálykapacitás

Kisméretű, de nagy kapacitású adagoló, amely tökéletesen megfelel a kis háziállatoknak, például macskának vagy kistestű kutyáknak. A Petkit adagoló zárt szerkezettel rendelkezik, amely hosszú ideig frissen tartja a tápanyagot. A nyílás, amelyen keresztül a tápanyagot a tálba adagolja, automatikusan bezáródik, így nem jut levegő az eledelhez. A beépített szellőzőtartály megakadályozza penészedés keletkezését.

 

 

Az étkezési terv ellenőrzés alatt

A Petkit alkalmazás segít megtervezni a tökéletesen pontos etetési tervet. Az alkalmazásban számos értékes tippet, valamint a megadott adatok alapján a háziállat számára összeállított javasolt etetési terveket talál. Ezután beállíthatja az etetési időket, vagy okostelefonján néhány kattintással is megetetheti macskáját a megfelelő adagokkal. Az alkalmazás nemcsak az adagoló távvezérlését teszi lehetővé, hanem a szükséges figyelmeztetéseket is elküldi. Az alkalmazás letölthető Android és iOS rendszerekre.

 

Egyszerű adagoló karbantartás

Az adagoló kialakítása lehetővé teszi a kényelmes tisztítást. Szinte minden elemét könnyen lemoshatja, így nem kell aggódnia kedvence egészségéért. A tál rozsdamentes acélból készült, ami azt jelenti, hogy ellenáll a sérüléseknek és biztonságos a háziállatok számára.

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.