BAZÁR - Eyenimal GPS nyakörv és aktivitásmérő

Sleva 15% s kódem BAZ15

A GPS készülék valós időben nyomon követi házi kedvence mozgását, elmenti az útvonalat, biztosítja a mozgássugarat és ügyel kutyája vagy macskája fizikai aktivitására. Az ideális egészségi állapot és biztonság érdekében egyszerűen elmentheti az eredményeket, megoszthatja az állatorvossal. Ezenkívül házi kedvence profiljának megosztásával ismerősei között, bővítheti kapcsolatait a közösségi oldalakon.

Výběr varianty produktu

47 170 Ft 38 980 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Eyenimal GPS nyakörv és aktivitásmérő

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A GPS készülék valós időben nyomon követi házi kedvence mozgását, elmenti az útvonalat, biztosítja a mozgássugarat és ügyel kutyája vagy macskája fizikai aktivitására. Az ideális egészségi állapot és biztonság érdekében egyszerűen elmentheti az eredményeket, megoszthatja az állatorvossal. Ezenkívül házi kedvence profiljának megosztásával ismerősei között, bővítheti kapcsolatait a közösségi oldalakon.

 

 

Az okos alkalmazással mindig képben lesz

Egyszerűen csatlakoztassa GPS készülékét egy intelligens alkalmazáshoz és kövesse figyelemmel házi kedvence útvonalát. Bárhonnan! Szeret utazni? A funkció 28 európai országban, díjmentesen vehető igénybe és kompatibilis Android 2.3 és újabb verziókkal vagy iOS 6.0 és újabb verziókkal.

 

 

Gondoskodjon áttekintéssel!

30 másodperces pontossággal láthatja, milyen irányba van házi kedvence és hogy merre követheti. A GPS kiváló segédeszköz, mellyel megakadályozhatja háziállata elvesztését. A mozgáspályát és az utolsó helyzetét az alkalmazás tárolja. Bármikor könnyedén megtekintheti az adatokat. A Geo-fence funkciónak köszönhetően azonnali figyelmeztetés érkezik, amint a kutya átlépi a beállított távolságot.

 

A GPS helymeghatározó további előnye a fizikai aktivitás rendszeres, pontos mérése és rögzítése. Az adatokat elmenti, melyeket grafikon segítségével ábrázolhat. Optimalizálhatja és tervezheti házi kedvence tevékenységét. Valami nincs rendben? Fáradt, aluszékony a kutyája? A legjobbat azzal teheti, ha a  lehető leghamarabb megosztja az összes információt állatorvosával. Nem csak az orvos kap pontos áttekintést a helyzetről, de Ön is sokkal hamarabb kap választ. A gondoskodás négylábú barátja egészségi állapotáról mindig kifizetődő.

 

 

 

Hogyan fogjunk hozzá? 

Töltse le az ingyenes alkalmazást AndoridiPhone, vagy egyéb készülék részére és hozzon létre felhasználói fiókot. Felhasználói fiók létrehozásával és házi kedvence regisztrációjával kapcsolatos információkat megtalálja az útmutatóban.

A megvásárolható szolgáltatások: 

  • 3 hónap: 24,90 EUR
  • 12 hónap: 59,90 UER
  • 24 hónap: 99,9 EUR

 


Aktivitásmérő

A nyomkövető figyelemmel kíséri és feljegyzi házi kedvence mindennapos fizikai aktivitását, melynek köszönhetően részletes áttekintést nyerhet a kutya vagy a macska egészségi állapotáról. 

 

GPS helymeghatározás

Folyamatosan informálódhat a kutya pontos helyzetéről vagy megtett útvonaláról. A kutya helyzete 30 másodpercenként frissül.

 

 

Közösségi oldalak

Az alkalmazás segítségével megoszthatja ismerőseivel élményeit, tapasztalatait és az összes információt. 

 

 

Energiaellátás 

A nyomkövető készülék 3,7V - 600 mAh Li-Po újratölthető elemre működik, melynek élettartama 8 nap. A töltő a csomag tartalma.

 

 

Vízállóság

A készülék vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát eső, hó vagy saras terep sem, azonban vízbe nem meríthető.

 


Súlya és méretei

A készülék súlya mindössze 35 g, ezért kisebb kutyafajták részére is alkalmas. Méretei 42 x 36 x 16 mm (magasság x szélesség x mélység).

 

 

 

 

A 35 g-os miniatűr és a vízálló aktivitásmérő GPS nyakörv széles körben használható, kényelmes funkciókat és egészségügyi támogatást kínál. A funkcióknak köszönhetően ideális segítséget nyújt házi kedvence szemmel tartásához sétáltatás közben vagy ha egyedül marad a lakásban. A készüléket akár 28 államban használhatja, azonban nem alkalmas olyan terepekre, ahol gyenge a jeladás. Vadászkutyák képzésére és vizes terepekre sem alkalmas.

 
Technické parametry

Hmotnost přijímače 35 g
Rozměry přijímače 3,6 x 4,2 x 1,6 cm
Akumulátor v přijímači 3,7V 600mAh
Počet psů 1
Dosah obojku podle signálu
Funkce GPS + sledování aktivity + bezpečnostní zóna
Navigační systém GSM
Zobrazení mapy
Vodotěsnost vodotěsnost
Nabíjení dobíjecí

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.