Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

SureFlap mikrochipes macskaajtó

SureFlap mikrochipes macskaajtó, mely elemre működik és kizárólag az Ön macskája belépését engedélyezi! Az ajtó szerelhető falra, üvegre vagy fa felületre és mikrochip kód használatával, akár 32 macska számára is programozható. Nyakörv használata nem feltétel. A macskaajtót manuálisan kell beállítani, házi kedvence mikrochip kódjának megadásával. Az ajtó rögzíti a kódot és amint közeledik, beengedi házi kedvencét. A kedvence integrált mikrochipjét leolvasó, beépített érzékelőnek köszönhetően idegen állatok nem juthatnak be a házba. A mikrochipet az állatorvos ülteti be macskája vállába, mely egyedi azonosítószámmal rendelkezik.

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 22. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 24.

62 400 Ft 51 572 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P2498
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

SureFlap mikrochipes macskaajtó, mely elemre működik és kizárólag az Ön macskája belépését engedélyezi! Az ajtó szerelhető falra, üvegre vagy fa felületre és mikrochip kód használatával, akár 32 macska számára is programozható. Nyakörv használata nem feltétel. Amennyiben négylábú barátja nem rendelkezik mikrochippel, alternatív módon nyakörv-medállal is használható az ajtó (SureFlap medál - a csomag nem tartalmazza). A macskaajtót manuálisan kell beállítani, házi kedvence mikrochip kódjának megadásával. Az ajtó rögzíti a kódot és amint közeledik, beengedi házi kedvencét. A kedvence integrált mikrochipjét leolvasó, beépített érzékelőnek köszönhetően idegen állatok nem juthatnak be a házba. A mikrochipet az állatorvos ülteti be macskája vállába, mely egyedi azonosítószámmal rendelkezik.

 

 

 

A SureFlap Cat Door macskaajtó eltér a Sure Flap Dual Scan modelltől, mégpedig abban, hogy csak 1 leolvasóval rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy bármilyen házi kedvenc kimehet a házból az ajtón keresztül, azonban már csak a mikrochippel rendelkező macskát engedi vissza, amennyiben a macska mikrocsip kódját programozta.

 

Hogyan működik a mikrochip?

 • A mikrochip beültetését az állatorvos végzi. A mikrochip egyedi azonosítószámmal rendelkezik. Ezt a chipet macskája vállába ültetik be és a macska nevével és címével adatbázisba kerül. Például ha a macska elveszne, az állatorvos a megfelelő leolvasóval meg tudja állapítani a tulajdonost.
 • A SureFlap egyetlen gombnyomással elmenti macskája chipszámát. Szükség szerint akár 32 különböző chipszám rögzíthető. Miután elmentette a chipszámot, a SureFlap macskaajtó kizárólag az Ön macskája belépését engedélyezi. Így megakadályozza egyéb, nem kívánt látogatók belépését a lakásába.
 • A mikrochip leolvasó az alagútban található és lehetővé teszi a chip leolvasását nagyobb távolságból is (kiváló hatótávolság, pl. ha elmozdulna a chip). A macskaajtó a másodperc töredéke alatt kinyílik és 1 másodperccel macskája áthaladását követően, automatikusan becsukódik. A SureFlap manuális háromutas zárral rendelkezik, mely aktiválva, leállítja az automatikus működést.
 • A háziállat mikrochipjének kompatibilitását leellenőrizheti itt, az oldal alsó részén.

 

 

Manuális 3 utas forgatható zár

 • Be és ki: általános pozíció az ajtó normál használatához
 • Csak ki: a macska elhagyhatja a házat, azonban nem jöhet vissza
 • Teljesen bezárva

A SureFlap macskaajtó beállítása

 

Milyen ajtóra szerelhető a SureFlap?

 • A SureFlap macskaajtó gondmentesen szerelhető bármilyen ajtófelületre (fa, műanyag, üveg, fal). Üvegajtóra történő szerelés esetében szükséges a megfelelő kiegészítő "adapter" megvásárlása. Ez a kiegészítő elem abban az esetben is jól jöhet, ha az előző macskaajtó eltávolítása után nagyobb méretű nyílás maradt az ajtón, mint amire szüksége van a SureFlap beszereléséhez. Az ajtó dupla üvegajtóra is szerelhető.
 • Fémlemezes ajtók esetében kövesse a szerelési útmutatót, mivel a fémajtó csökkentheti a macskaajtó érzékelőjének leolvasóképességét. Amennyiben az utasításoknak megfelelően jár el szerelés közben, hasonló probléma nem léphet fel. 
 • Szereléshez szükséges méretek: szélesség 16,5 cm x magasság 17,1 cm (üvegajtó esetén a nyílás optimális átmérője 21 cm, de akár 26 cm átmérőjű nyílásba is szerelhető). A lengőajtó méretei: magassága 12 cm és a szélessége 14,2 cm. A macskaajtó teljes méretei 21 x 21 cm. Mélysége 7 cm.

 

SureFlap mikrochipes macskaajtó - tekintse meg, hogyan működik az ajtó

 

 

SureFlap mikrochipes macskaajtó szerelése

 

SureFlap mikrochipes macskaajtó szerelése üvegajtóra

A SureFlap macskaajtó ugyanolyan méretekkel rendelkezik, mint egyéb, kereskedelmi forgalomban kapható macskaajtó, így könnyedén cserélhetők.

Mérete:

 • Teljes méretei: Sz 21 x M 21 cm
 • Átjárási méretek: Sz 14 x M 12 cm
 • Szereléshez szükséges kivágási méretek: Sz 16,5 x M 17,1 cm

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

SmartPet Táplálék és felszerelés Ajtók Kutyáknak Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Chipre nyíló SureFlap Macskáknak Chipre nyíló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Funkció chip nyitás
Tápellátás Elem
Szín Fehér, Barna
Anyag műanyag
Ajtóméret (sz x m) 21 x 21 cm
Alagút 7 cm
Nyílásméret (sz x m) 14,2 x 12 cm
méret Kiskutyáknak, A legkisebb kutyáknak, Macskáknak

Kapcsolódó termékek

Sureflap Microchip Pet Door Connect kutyaajtó

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
124 960 Ft

Összehasonlítás

Sureflap Microchip Cat Door Connect macskaajtó

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
106 195 Ft

Összehasonlítás

SureFlap mikrochipes kutyaajtó
Változatok (2)
bílá hnědá

SureFlap mikrochipes kutyaajtó

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
78 040 Ft

Összehasonlítás

Hátoldal Reedog Medium Brown

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
4 520 Ft

Összehasonlítás

Kutyaajtó, macskaajtó Staywell 917 fehér, alagúttal

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
13 920 Ft

Összehasonlítás

Kutyaajtó, macskaajtó Reedog EasyFlap Mini Brown

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
10 930 Ft

Összehasonlítás

Nástavec k montáži do skla pro dvířka SureFlap pro kočky
Változatok (2)
bílá hnědá

Kiegészítő adapter üveg felülethez SureFlap macskaajtóhoz

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
7 665 Ft

Összehasonlítás