Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Karácsonyi ajándékötletek cica barátainknak

A karácsony az öröm, a szeretet és az ajándékozás időszaka. Sokunk számára ez azt jelenti, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékot szeretteink számára, ideértve a macskáinkat is, akik családunk részét képezik. Ha azon gondolkodik, mivel lepje meg négylábú kedvencét, az alábbiakban talál néhány ötletet eredeti és szórakoztató karácsonyi ajándékokhoz szőrös barátai számára.

Fekhelyek cicáknak

A macska fekhely nagyszerű karácsonyi ajándék, amely kényelmet és meleget biztosít a cicának. Minden macska szeret elbújni, így nem kétséges, hogy az Öné is imádni fogja Reedog macska-iglunkat. A macskáknak szánt iglu vagy búvóhely rendkívül népszerű cica társaink körében. Tartós anyag, kellemes és puha matraccal kombinálva garantáltan tetszeni fog Önnek, de mindenekelőtt macskájának.

PETKIT Fresh Element Gemini kutya és cica tápadagoló

A PetKit Fresh Element Gemini egy intelligens tápadagoló, átgondolt kialakítással és innovatív dupla tartállyal, 2 és 3 literes térfogattal. A modern megoldás frissen tartja kedvence eledelét. Átlátszó indikátor jelzi a tápanyag mennyiségét a tartályban. A készülék mobilalkalmazás segítségével vagy manuálisan is vezérelhető. Az adagoló karbantartása, szétszerelés és tisztítás nem okoz gondot Önnek sem.

SureFlap mikrochipes macskaajtó

SureFlap mikrochipes macskaajtó, mely elemre működik és kizárólag az Ön macskája belépését engedélyezi! Az ajtó szerelhető falra, üvegre vagy fa felületre és mikrochip kód használatával, akár 32 macska számára is programozható. Nyakörv használata nem feltétel. A macskaajtót manuálisan kell beállítani, házi kedvence mikrochip kódjának megadásával. Az ajtó rögzíti a kódot és amint közeledik, beengedi házi kedvencét. A kedvence integrált mikrochipjét leolvasó, beépített érzékelőnek köszönhetően idegen állatok nem juthatnak be a házba.

PetKit 3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék

A cicák jól ismertek a kaparás iránti szeretetükről. A kaparás természetes viselkedés számukra, amely számos kulcsfontosságú előnnyel jár egészségük és jólétük szempontjából. A macska kaparási igényeinek megértése kulcsfontosságú minden macskatulajdonos számára, ezért a macskakaparó nélkülözhetetlen kiegészítő. Hogyan néz ki egy modern macskakaparó? Multifunkcionális, mely a macskának kényelmét és a gazdinak könnyű karbantartást kínál. A Petkit multifunkcionális kaparó a szórakoztató játszás és a kaparás természetes igényét ötvözi. Nagyon tartós, teljesen összecsukható és ártalmatlan az egészségre. A terméket a tökéletes kialakítás jellemzi - kaparó, játék és pihenő az egyben. 

Préselt macskagyökérből készült halas játék cicáknak Flamingo

A Flamingo hal alakú macskajáték különböző típusú textilből és tömör macskagyökérből készült, amely többórás szórakozást biztosít házi kedvencének, ugyanakkor egészséges, biztonságos és egyben környezetbarát. Egy aranyos macskajáték, amelybe belesüllyesztheti a fogait és a karmait! A játék mérete 9 cm.

Patpet automata lézeres játék macskáknak

A lézeres interaktív játék garantáltan játszásra ösztönzi cicáját az Ön távollétében is. A játék bárhova elhelyezhető, lehetőleg magas helyre, hogy a macska ne tudjon hozzáférni vagy kézben is tartható. Ez a csodálatos játék ideális ahhoz, hogy macskája megmutathassa természetes vadászösztönét. Biztos lehet benne, hogy hazatéréskor, macskája boldog és nagyszerű fizikai állapotban lesz. A játék csendes motorja biztosítja, hogy kedvence csak a fényre összpontosítson és ne zavarja a motor hangja. A lézer USB kábellel újratölthető, vagy működtethető 4 db AA elemmel is (nem tartozék). Választható lassú vagy gyors játékmód.

A közelgő ünnepek remek alkalmat kínálnak arra, hogy boldoggá tegye cicáját és hozzájáruljon kényelméhez és szórakozásához. Ha a tökéletes karácsonyi ajándékot keresi, nehéz lehet a választás, mivel a macskáknak megvan a saját preferenciájuk és egyéniségük. Bármilyen ajándékot is választ, ne feledje, hogy a legjobb ajándék az, amely tükrözi macskája személyiségét és szükségleteit. A szeretettel választott ajándék felejthetetlen élménnyé varázsolja négylábú kedvence karácsonyát.


Kapcsolódó termékek

PetKit 3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
17 375 Ft

Összehasonlítás

Patpet automata lézeres játék macskáknak

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
18 970 Ft

Összehasonlítás

Dvířka pro kočky SureFlap s mikročipem
Változatok (2)
bílá hnědá

SureFlap mikrochipes macskaajtó

Raktáron, pénteken 6. 21. Önnél
46 105 Ft

Összehasonlítás