Zvukový lokátor Canibeeb Radio PRO
Zvukový lokátor Canibeeb Radio PRO

Canibeeb Radio PRO hanglokátor

Hanglokátor vadészkutyák mozgásának és aktivitásának figyelésére.

Výběr varianty produktu

80 435 Ft 66 475 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Canibeeb Radio PRO hanglokátor

Az ergonomikusan kialakított hanglokátor kiváló segédeszköz vadászkutyák mozgásának és tevékenységének figyelésére. Állítható hangerő, 4 különböző hangjelzés minden nyakörvön (bármikor csatlakoztatható 2. vagy 3. nyakörv is). A BEEPER RADIO PRO akár 200 méteres távolságból is hallható. A távvezérlő rádiójelének hatótávolsága 300 méter.  A mozgásérzékelő érzékenység állítható. A CANIBEEP RADIO PRO készüléknél 12 működési üzemmód állítható be, melynek köszönhetően testre szabhatja a hanglokátort az Ön igényeinek és a kutya viselkedésének megfelelően (üzemmód 1 - 4: a nyakörv csak akkor működik, ha a kutya nincs mozgásban, üzemmód 5 - 8: a nyakörv akkor működik, ha a kutya mozgásban majd állóhelyzetben van, üzemmód 9 - 12: nyakörv csak a távvezérlő gombjának megnyomása után sípol). Az akkumulátor energiaszintjének jelzése a nyakörvön - az alacsony energiaszintre kivilágított dióda és hangjelzés figyelmeztet. Az akkumulátor energiaszintjének jelzése a távvezérlőn - az alacsony energiaszintet dióda jelzi. A készülék mágneses kulcs segítségével aktiválható és deaktiválható, valamint választható üzemmód.Távvezérlő:

 • vízálló
 • akkumulátor élettartama kb. 50 000 hangjelzés
 • súlya: 40 gramm (elemmel)
 • méretei: 96 x 40 x 18 mm
 • tápegység: 1 3-V CR2430 lítium elem (a csomag tartalma)


Beeper:

 • vízálló
 • akkumulátor élettartama 70 000 hangjelzés
 • súlya: 77 gramm (akkumulátorral)
 • méretei: 38 x 66 x 72 mm
 • tápegység: 1 3-V CR123A lítium elem (a csomag tartalma)
 • a nyakörv hossza 65 cm, állítható a kutya nyaka szerint (20 - 50 cm)Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.