Omlouváme se všem zákazníkům, ale z důvodu inventury bude naše prodejna ve středu 6.7.2022 zavřena! 

Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv

Akce

Reedog Spray Trainer a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 kg felett, vízálló.

Původně 48 540 Ft 40 420 Ft 33 405 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv

Reedog Spray Trainer egy speciálisan kifejlesztett kiképző nyakörv, mely a kutya nem kívánt viselkedésének és nem kívánt vagy helytelen ugatásának leszoktatására szolgál. A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal, valamint ugatásgátló üzemmóddal. A készülék hatótávolsága 150 méter és további nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya képezhető. Megfelel az összes kutyafajta számára 7 és 90 kg között. A spray korrekció nagyon kellemetlen a kutyának, ezzel szemben rendkívül kíméletes és hatékony. Az adókészüléken lévő gombok megnyomásával a nyakörv vevőkészüléke spray-t permetez a kutya orra alá. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. Az összes funkciónak külön gombja van.

                                             

A Reedog Spray Trainer használható ugatásgátló nyakörvként is. Az ugatásgátló üzemmód hangjelzést és spray-t használ a kutya figyelmeztetésére. A készülék az ugatást a beépített mikrofon segítségével ismeri fel. Az ugatás érzékenysége 3 szinten állítható (alacsony, közepes, magas). Az ugatásgátló üzemmód szükség szerint aktiválható és deaktiválható. A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Az adókészülék elemmel működik. Az aktuális energiaszintet, valamint a spray töltetet  vevőkészüléken található dióda jelzi. 

  

 

Hatótávolság

Reedog Spray Trainer nyakörv hatótávolsága 150 méter. A kiképző nyakörv segítségével betaníthatja kutyáját az alap parancsok teljesítésére. 

  

Korrekciók típusa 

A nyakörv rendelkezik hangjelzés és spray korrekciókkal. Az adókészüléken aktiválható rövid vagy hosszú spray korrekció, alacsony vagy magas hangjelzés figyelmeztetés. 

 

Ugatásgátló üzemmód 

A Reedog Spray Trainer automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett felszerelve. Az első ugatás után hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát. Ismételt ugatásnál spray-t permetez a kutya orra alá. A nyakörvnél állítható az ugatás érzékenysége 3 szinten: L- alacsony, M- közepes és H- magas. 

 

 Energiaellátás

A vevőkészülék újratölthető Li-ion akkumulátorral lett felszerelve, mely egy feltöltéssel 3-7 napig bírja. Kapacitása 250 mAh. Az adókészülék 2 db AAA típusú elemmel működik.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Reedog Spray Trainer nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között. 

 

Vízállóság

A Reedog Spray Trainer kiképző nyakörv enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Vízbe nem meríthető és nagyobb esőben sem javasolt a használata.

  

A nyakörv hossza

A nyakörv tartós gumiból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 15 és 65 cm között állítható. A vevőkészülék lecsatolható a nyakörvről és felhelyezhető más nyakörvre is. A Reedog Spray Trainer alkalmas az összes kutyafajta számára 7 kg felett.
Technické parametry

Baterie v přijímači 250 mAh
Baterie ve vysílači 2x AAA
Dosah 150 m
Protištěkací mód igen
Délka obojku 15-65
Napájení nabíjecí
Funkce zvuk + sprej + protištěkací mód
Vodotěsnost vodotěsný
Displej nemá
Výdrž přijímače 3 - 7 dní

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.