Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Hatótávolsága 1000 méter és további nyakörvvel akár 3 kutya is képezhető. A készülék magas kapacitású akkumulátora újratölthető, a kijelző megvilágított. 

 

További információk ›

Raktáron 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

58 005 Ft 47 939 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P47610
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 1000 méter és alkalmas az összes kutyafajta képzésére 5 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyatulajdonosok és professzionális kynológusok számára is. A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is jól láthatja kutyáját. További nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető akár 3 kutya képzésére is. Az adókészülékkel könnyedén válthat az egyes kutyák között. Az adóegységen az összes funkciónak külön gombja van, mely rendkívül megkönnyíti az egyes funkciók azonnali aktiválását. Vízálló anyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető nagy kapacitású Li-ion akkumulátorral lett ellátva. 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T720 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció, melyek ereje 100 szinten állítható.  köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is kiválóan lokalizálható a kutya.

 

Ugatásgátló üzemmód:

A Patpet T720 automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva (kiképző és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható.

 

Hatótávolság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650 mAh. A QuickCharge technológiának köszönhetően a készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban akár 14 napig is bírja az akkumulátor.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T720 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T720 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 24 - 69 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 14,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 72 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 86 g. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának Cseppálló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1000 m
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés, fényjelzés, ugatásgátló
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 100
Vízálló védelem cseppálló
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Nyakörv hossza 24-69
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 1000 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Impulzus erőssége 100
Vízálló védelem cseppálló
Ugatásgátló mód igen
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 24-69
A vevő élettartama 10 - 14 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 5,5 x 2 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,5 x 14,5 x 3 cm
Vevőegység súlya 86 g
Adóegység súlya 72 g
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Akkumulátor ereje (vevő) 650mAh
Akkumulátor ereje (adó) 650mAh

template.product.files.headline

9564-prohlaseni-o-shode-t720.pdf

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (3)
pro 1 pro 2 pro 3

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
58 005 Ft

Összehasonlítás