Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Hatótávolsága 1000 méter és további nyakörvvel akár 3 kutya is képezhető. A készülék magas kapacitású akkumulátora újratölthető, a kijelző megvilágított. 

 

Výběr varianty produktu

61 735 Ft 51 020 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 1000 méter és alkalmas az összes kutyafajta képzésére 5 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyatulajdonosok és professzionális kynológusok számára is. A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is jól láthatja kutyáját. További nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető akár 3 kutya képzésére is. Az adókészülékkel könnyedén válthat az egyes kutyák között. Az adóegységen az összes funkciónak külön gombja van, mely rendkívül megkönnyíti az egyes funkciók azonnali aktiválását. Vízálló anyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető nagy kapacitású Li-ion akkumulátorral lett ellátva. 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T720 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció, melyek ereje 100 szinten állítható.  köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is kiválóan lokalizálható a kutya.

 

Ugatásgátló üzemmód:

A Patpet T720 automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva (kiképző és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható.

 

Hatótávolság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650 mAh. A QuickCharge technológiának köszönhetően a készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban akár 14 napig is bírja az akkumulátor.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T720 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T720 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 24 - 69 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 14,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 72 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 86 g. 
Technické parametry

Hatótávolság 1000 m
Impulzus erőssége 100
Ugatásgátló mód igen
A nyakörv hossza 24-69
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.