Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Hatótávolsága 1000 méter és további nyakörvvel akár 3 kutya is képezhető. A készülék magas kapacitású akkumulátora újratölthető, a kijelző megvilágított. 

 

További információk ›

Raktáron 7 db Megrendelések 3. 10. 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 10. 5.

57 405 Ft 47 441 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P47610
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv hatótávolsága 1000 méter és alkalmas az összes kutyafajta képzésére 5 és 90 kg között. Kiváló kiképző asszisztens kutyatulajdonosok és professzionális kynológusok számára is. A Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, rezgés, impulzus korrekció, LED megvilágítás, valamint ugatásgátló funkció. Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is jól láthatja kutyáját. További nyakörv megvásárlásával a készülék bővíthető akár 3 kutya képzésére is. Az adókészülékkel könnyedén válthat az egyes kutyák között. Az adóegységen az összes funkciónak külön gombja van, mely rendkívül megkönnyíti az egyes funkciók azonnali aktiválását. Vízálló anyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető nagy kapacitású Li-ion akkumulátorral lett ellátva. 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T720 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció, melyek ereje 100 szinten állítható.  köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére. A LED megvilágítás funkciónak köszönhetően az éjszakai használat során is kiválóan lokalizálható a kutya.

 

Ugatásgátló üzemmód:

A Patpet T720 automatikus intelligens ugatásgátló üzemmóddal lett ellátva (kiképző és ugatásgátló nyakörv kombinációja az egyben). Az ugatásgátló üzemmód használatával leszoktathatjuk a kutyát a nem kívánt, helytelen ugatásról. Az üzemmód szükség szerint deaktiválható.

 

Hatótávolság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1000 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T720 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650 mAh. A QuickCharge technológiának köszönhetően a készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban akár 14 napig is bírja az akkumulátor.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T720 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T720 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T720 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 24 - 69 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 14,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 72 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 86 g. 

 

A termék előnyei:

 • 1000 méteres hatótávolság
 • hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciók
 • fényjelzés funkció
 • ugatásgátló üzemmód
 • 100 szintű impulzus korrekció
 • megvilágított LCD kijelző
 • az egyes funkciók külön gombokkal rendelkeznek
 • akár 3 kutya képzése
 • újratölthető adó- és vevőkészülék

 

A termék hátrányai:

 • nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • 1x vevőkészülék
 • 1x adókészülék
 • 1x duál USB töltőkábel
 • 1x nyakörv
 • 2x elektróda
 • 2x ugatásgátló csat
 • 1x nyakba akasztható zsinór
 • 1x tesztdióda
 • 1x útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának 3 kutyának Cseppálló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1000 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Ugatásgátló mód, Fényjelzés
Nyakörv hossza 24 - 69 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Elem a vevőkészülékben 650 mAh
Elem az adókészülékben 650 mAh
Vevőkészülék tápellátása USB nabíjení
Adókészülék tápellátása USB nabíjení
Adókészülék élettartama 14 dní
Vevőkészülék élettartama 14 dní
Adókészülék súlya 72 g
Vevőkészülék súlya 86 g
Vevőkészülék méretei 3,5 x 5,5 x 2 cm
Adókészülék méretei 4,5 x 14,5 x 2 cm
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak, Nagytestű kutyáknak

Fájlok

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

Patpet T720 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, csütörtökön 10. 5. Önnél
57 405 Ft

Összehasonlítás