Patpet T150 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T150 elektromos kutyakiképző nyakörv megfelel az összes kutyafajta számára 5 kg felett. Rendelkezik hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval, melyek ereje 5 szinten állítható. A nyakörv hatótávolsága 500 méteres és a készülékkel egyszerre 2 kutya is képezhető (további nyakörv megvásárlásával). A nyakörv újratölthető akkumulátorral és megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva.

 

 

 

 

Výběr varianty produktu

30 730 Ft 25 395 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T150 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet T150 kiképző nyakörv hatótávolsága 500 méter, rendelkezik hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciókkal. A rezgések és impulzusok ereje 5 szinten állítható. A készülék kiválóan alkalmas a hétköznapi kutyaképzéshez, USB kábel segítségével újratölthető. Vízálló anyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll enyhébb esőnek és hónak, azonban vízbe nem meríthető. Az ergonomikusan kialakított adókészülék LCD kijelzővel lett ellátva. Az adókészüléken az összes funkciónak külön gombja van, mely rendkívül megkönnyíti a készülék használatát. A készülékkel egyszerre akár 2 kutya is képezhető, további vevőkészülék megvásárlásával. A könnyű és kompakt méreteinek köszönhetően az adókészüléket akár a zsebében is hordozhatja.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T150 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus és a rezgések ereje 5 szinten állítható, melynek köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére.

 

Hatótávolság

A Patpet T150 kiképzőnyakörv hatótávolsága 500 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T150 vevő- és adókészüléke cserélhető és újratölthető Li-ion akkumulátorral lett ellátva, melynek kapacitása 650 mAh. A QuickCharge technológiának köszönhetően a készülék 2 órán belül feltöltődik. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T150 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T150 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: kiválasztott funkció, korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T150 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Maximálisan 75 cm-es nyakkerületig felel meg. A nyakörv szükség szerint rövidíthető.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 12 cm, a mélysége 2 cm és a súlya 55 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, a mélysége 2,5 cm és a súlya 45 g. 
Technické parametry

Hatótávolság 500 m
Impulzus erőssége 5
Rezgés erőssége 5
Hangerősség 1
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 5,5 x 2,5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4,5 x 12 x 2 cm
Vevőegység súlya 45 g
Adóegység súlya 55 g
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 10 - 14 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.