Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. Lehetőség nyílik csak vibráció beállítására.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 30. 11. 14:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 12. 4.

233 200 Ft 192 726 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12648
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Elsőosztályú elektronikus kiképzőnyakörv E-Collar gyártótól, mely hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A vízálló adó- és vevőkészüléknek köszönhetően használható vízben is. Hatótávolsága 1600 méter. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő.

E-Collar ET 800 - Amikor megkapja, amire a mesternek szüksége van...

A professzionális tréning és a rendszeres képzés csúcstechnológiájú terméke, mely 100 szinten állítható vibráció + impulzus korrekciók használatát kínálja. Minden korrekciót hangjelzés előzi meg, mely bármikor kikapcsolható. Az impulzus-korrekciót is blokkolhatja, mellyel csak rezgő nyakörvet hozhat létre.

Az ergonómikus vezérlő pontosan a tenyerébe illeszkedik, és a funkciók gombjai tökéletesen illeszkednek az ujjak helyzetéhez. Teljes mértékben megbízhat a helyes működésben, anélkül, hogy folyamatosan figyelemmel kísérné a készüléket használat közben. 

A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

A Lock Settings funkció az optimális beállításokat változatlanul tárolja, így nem kell minden egyes használatnál ismét beállítani a készüléket. Helyezze a hangsúlyt a kutya képzésre, a gombok véletlenszerű megnyomása szinte lehetetlen. A beépített megvilágítás lehetővé teszi a készülék használatát sötétben is. A kiképzőnyakörv vízálló és víz alá meríthető tulajdonsággal rendelkezik. Ha az adókészülék bármilyen okból kifolyólag a vízbe esne, nincs ok az aggodalomra, a készülék lebeg a víz felszínén. A csomagolásban két hosszúságú elektródák állnak rendelkezésre.

 

 

Kiváló felszerelés a képzéshez...

ET 800 E-Collar kiképzőnyakörv azok részére, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot, amelyek támogatják a kifinomult edzés során. Kiválóan kialakított és a részletekig kidolgozott funkcióknak köszönhetően szinte a legjobb kiképzőnyakörvek egyike. Egyedülálló kényelemet biztosít a "Booster" és a "Lock Settings" segítségével az ergonómikusan kialakított vezérlő. De ez csak a kezdet.

Az E-Collar ET 800 segítségével alaposan és nagyon pontosan beállíthatja a korrekciót. Az elektrosztatikus impulzusok 100 szinten állíthatók. Amennyiben kellemetlenül érezné magát az elektrosztatikus impulzusok használatával, a funkció könnyedén kikapcsolható és a továbbiakban kizárólag rezgések segítségével képezketi kedvencét. Minden korrekciót (rezgés vagy impulzus) hangjelzés előz meg. Az ET 800 E-Collar zavartalan használatát biztosítja a nagy hatótávolság és az első osztályú vízhatlan tulajdonság. Ez biztosítja, hogy a képzés a terveknek megfelelően történjen.

 

Hatótávolság

A kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A kiképzőnyakörv hangjelzés és rezgés korrekciókkal, valamint 100 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkezik. A Booster funkció segítségével elmenthető intenzívebb és erősebb impulzus szint. Amennyiben szükséges azonnal és gyorsan reagálnia a kutya nem kívánt, erőszakos viselkedésére, elegendő megnyomni a Booster gombot és az impulzus azonnal a kívánt, előre beállított szintre emelkedik.

 

Energiaellátás

Az E-Collar adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető az akkumulátor. A töltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló és 150 méteres vízmélységig meríthető. Az adókészülék vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A kiképzőnyakörv 1 kutya képzésére alkalmas, 11 kg súly felett.

 

 

A nyakörv hossza

A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 76 cm - állítható.

 


Súly és méretek

Az adó átmérője 7 cm, mélysége 3,3 cm és a súlya 100 gramm. A vevő szélessége 7 cm, magassága 4,3 cm, mélysége 3 cm és a súlya 100 gramm.

 

 

A termék előnyei:

 • Megfelel a szakmai képzési követelményeknek
 • Képzési hatótáv akár 1600 m
 • Hihetetlen 150 méteres mélységig meríthető
 • Meríthető adó és vevő
 • Ergonomikus adó
 • Intuitív gombvezérlés
 • 2 hosszúságú elektróda a csomagban
 • Világítás a sötétbe
 • Biotán nyakörv
 • Ütésállóság 5000 G-ig

 

A termék hátrányai:

 • Magasabb beszerzési ár

 

A csomag tartalma:

 • 1 x vevő
 • 1 x adó
 • 1 x nyakörv
 • 1 x rövid + 1 x hosszú elektróda
 • 1 x kettős töltő
 • 1 x töltőkábel
 • 1 x kézikönyv edzési tanácsokkal
 • 1 x hordozható koffer

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 1500 - 2000 méter Márka szerint E-collar Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster, Fényjelzés
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
méret Nagytestű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Energizer gombelem CR2016

Raktáron, hétfőn 12. 4. Önnél
655 Ft

Összehasonlítás

D.T. Systems R.A.P.T. 1450 s lokátorem
Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

D.T. Systems R.A.P.T. 1450 elektromos kiképző nyakörv, helymeghatározóval

3 hét, pénteken 12. 22. Önnél
202 085 Ft

Összehasonlítás

Nabíječka Patpet T700

Raktáron, hétfőn 12. 4. Önnél
4 650 Ft

Összehasonlítás

Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

Patpet T680

Raktáron, hétfőn 12. 4. Önnél
43 405 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Dogtra 642C

Raktáron, hétfőn 12. 4. Önnél
77 630 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

E-collar The Boss ET-800 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, hétfőn 12. 4. Önnél
233 200 Ft

Összehasonlítás