E-Collar Tactical K9-800 kiképző nyakörv

Az E-Collar Tactical K9-800 egy rendkívüli minőségű, 1600 méteres hatótávolságú, az USA-ból származó kiképzőnyakörv, mely az egyik leghatékonyabb nyakörvek egyike a világon. 10 kg feletti kutyák képzésére alkalmas. A nyakörv vízálló tulajdonsággal rendelkezik és a LED diódának köszönhetően sötétben is jól használható. A nyakörv leginkább a rendőrkutyák szakmai képzésére használják, azonban ideális választás szinte minden kutyafajta képzésére.

Výběr varianty produktu

245 740 Ft 203 090 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

E-Collar Tactical K9-800 kiképző nyakörv

Az E-Collar Tactical K9-800 professzionális kiképzőnyakörv, melyet egy vezető amerikai gyártó fejlesztett ki a nagyobb kutyfajták legigényesebb képzésére. A nyakörvet nem csak a minőség és a hatékonyság jellemzi, hanem az egyszerű kezelés is. Az E-Collar Tactical K9-800 vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (övre csatolható). További vevő megvásárlásával az E-Collar Tactical K9-800 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A Bungee Collar rendszernek köszönhetően a nyakörv remekül alkalmazkodik a kutya nyakához. Egyedi COS üzemmóddal rendelkezik (stimuláció vezérlés). Ez a technológia lehetővé teszi a tiszta stimulációt "izomrángás" nélkül, mely a legtöbb nyakörvre jellemző. Legnagyobb előnye a Blunt Stimulation funkció - a nyakörven lehetőség van a maximális impulzus szint beállítására, a kevésbé érzékeny kutyáknál.

 

 

A nyakörv főbb jellemzői

  • A nagyobb méretű kutyafajtáknak is alkalmas - 10 kg felett (a vevőkészülék méretei 7 x 4 x 3 cm)
  • Az 1600 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya professzionális képzéséhez erdős terepeken vagy nehezebb körülmények között.
  • Tapping Sensation funkció hasonlít a hagyományos rezgés funkcióhoz egyéb nyakörveknél, azonban erősebb az impulzus.
  • A vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén).
  • Egyedi COS mód (stimuláció vezérlés). Ez a technológia lehetővé teszi a tiszta stimulációt "izomrángás" nélkül, mely a legtöbb nyakörvre jellemző.
  • Blunt Stimulation funkció - a nyakörven lehetőség van a maximális impulzus szint beállítására, a kevésbé érzékeny kutyáknál. A stimuláció szint minimálisra is csökkenthető.
  • Éjszakai kiképzés - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.
  • Az adó segítségével távolról bekapcsolható a vevőn elhelyezett LED dióda, mely folyamatosan világít vagy villog.
  • A három edzőmodul lehetővé teszi, hogy a kutya igényeihez igazítsa a képzést.
  • Bungee collar System –  ennek a forradalmi rendszernek köszönhetően, a nyakörv egyszerűen alkalmazkodik a kutya nyakához, és rendkívül kényelmessé teszi annak viselését.

 

Hatótávolság

Az E-Collar Tactical K9-800 hatótávolsága 1600 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez. A speciálisan kialakított antennának köszönhetően a jel mindíg stabil marad erdős terepeken vagy nehezebb körülmények között.

 

A működés (korrekció) típusa

A nyakörv korrekcióként 100 szinten állítható impulzusokat használ. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett görgő segítségével. További funkciók: Booster (azonnali impulzusszint növelése), folyamatos és pillanatnyi korrekció (rövid impulzus, hosszú impulzus).

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 3.7 V és 400 mAh. Töltési idő 2 óra. Egszeri feltőltés és rendszeres használat mellett az adó 30 napig, a vevőkészülék 14 napig bírja.

 

Vízállóság

Az E-Collar Tactical K9-800 vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén). Ideális választás kutyaképzéshez extrém körülmények között (erdős terepeken, sárban, esőben). 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az E-Collar Tactical K9-800 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

Az E-Collar Tactical K9-800 minőségi, háttérvilágítással ellátott, LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően nappali és éjszakai használatra is alkalmas. A kijelzőn minden fontos információ megtalálható: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, jelerősség, valamint az akkumulátor töltöttségi szintje. Az adó segítségével távolról bekapcsolható a vevőn elhelyezett LED dióda, mely folyamatosan világít vagy villog. 


A nyakörv hossza

Az E-Collar Tactical K9-800 nagyon szilárd és minőségi nyakörv, mely "biotan" anyagból készült (erősebb a műanyagnál és a bőrnél). A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adókészülék méretei: 7 x 3,2 cm cm és a súlya 119 gramm. A vevőkészülék méretei: 7 x 4 x 3 cm és a súlya 113 gramm. A vevő nagyobb méreteinek és súlyának köszönhetően inkább a közepes és nagyobb méretű kutyáknak ajánljuk.
Technické parametry

Elem a vevőegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Vevőegység súlya 113g
Az adó élettartama 2 - 3 hét
A vevő élettartama 10 - 14 nap
Kijelző megvilágított LCD
Vízálló védelem vízbe meríthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + booster
Tápegység újratölthető
Adóegység súlya 119g
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 6,9 x 3,2 cm
Elem az adóegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 7 x 4 x 3 cm
A nyakörv hossza 20 - 70 cm
Ugatásgátló mód nem
Hangerősség 1
Rezgés erőssége 1
Impulzus erőssége 100
Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.