Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

E-Collar Tactical K9-800 kiképző nyakörv

Az E-Collar Tactical K9-800 egy rendkívüli minőségű, 1600 méteres hatótávolságú, az USA-ból származó kiképzőnyakörv, mely az egyik leghatékonyabb nyakörvek egyike a világon. 10 kg feletti kutyák képzésére alkalmas. A nyakörv vízálló tulajdonsággal rendelkezik és a LED diódának köszönhetően sötétben is jól használható. A nyakörv leginkább a rendőrkutyák szakmai képzésére használják, azonban ideális választás szinte minden kutyafajta képzésére.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 22. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 24.

234 440 Ft 193 751 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P7245
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az E-Collar Tactical K9-800 professzionális kiképzőnyakörv, melyet egy vezető amerikai gyártó fejlesztett ki a nagyobb kutyfajták legigényesebb képzésére. A nyakörvet nem csak a minőség és a hatékonyság jellemzi, hanem az egyszerű kezelés is. Az E-Collar Tactical K9-800 vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (övre csatolható). További vevő megvásárlásával az E-Collar Tactical K9-800 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A Bungee Collar rendszernek köszönhetően a nyakörv remekül alkalmazkodik a kutya nyakához. Egyedi COS üzemmóddal rendelkezik (stimuláció vezérlés). Ez a technológia lehetővé teszi a tiszta stimulációt "izomrángás" nélkül, mely a legtöbb nyakörvre jellemző. Legnagyobb előnye a Blunt Stimulation funkció - a nyakörven lehetőség van a maximális impulzus szint beállítására, a kevésbé érzékeny kutyáknál.

 

 

A nyakörv főbb jellemzői

 • A nagyobb méretű kutyafajtáknak is alkalmas - 10 kg felett (a vevőkészülék méretei 7 x 4 x 3 cm)
 • Az 1600 méteres hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya professzionális képzéséhez erdős terepeken vagy nehezebb körülmények között.
 • Tapping Sensation funkció hasonlít a hagyományos rezgés funkcióhoz egyéb nyakörveknél, azonban erősebb az impulzus.
 • A vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén).
 • Egyedi COS mód (stimuláció vezérlés). Ez a technológia lehetővé teszi a tiszta stimulációt "izomrángás" nélkül, mely a legtöbb nyakörvre jellemző.
 • Blunt Stimulation funkció - a nyakörven lehetőség van a maximális impulzus szint beállítására, a kevésbé érzékeny kutyáknál. A stimuláció szint minimálisra is csökkenthető.
 • Éjszakai kiképzés - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.
 • Az adó segítségével távolról bekapcsolható a vevőn elhelyezett LED dióda, mely folyamatosan világít vagy villog.
 • A három edzőmodul lehetővé teszi, hogy a kutya igényeihez igazítsa a képzést.
 • Bungee collar System –  ennek a forradalmi rendszernek köszönhetően, a nyakörv egyszerűen alkalmazkodik a kutya nyakához, és rendkívül kényelmessé teszi annak viselését.

 

Hatótávolság

Az E-Collar Tactical K9-800 hatótávolsága 1600 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez. A speciálisan kialakított antennának köszönhetően a jel mindíg stabil marad erdős terepeken vagy nehezebb körülmények között.

 

A működés (korrekció) típusa

A nyakörv korrekcióként 100 szinten állítható impulzusokat használ. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett görgő segítségével. További funkciók: Booster (azonnali impulzusszint növelése), folyamatos és pillanatnyi korrekció (rövid impulzus, hosszú impulzus).

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 3.7 V és 400 mAh. Töltési idő 2 óra. Egszeri feltőltés és rendszeres használat mellett az adó 30 napig, a vevőkészülék 14 napig bírja.

 

Vízállóság

Az E-Collar Tactical K9-800 vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén). Ideális választás kutyaképzéshez extrém körülmények között (erdős terepeken, sárban, esőben). 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával az E-Collar Tactical K9-800 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

Az E-Collar Tactical K9-800 minőségi, háttérvilágítással ellátott, LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően nappali és éjszakai használatra is alkalmas. A kijelzőn minden fontos információ megtalálható: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, jelerősség, valamint az akkumulátor töltöttségi szintje. Az adó segítségével távolról bekapcsolható a vevőn elhelyezett LED dióda, mely folyamatosan világít vagy villog. 


A nyakörv hossza

Az E-Collar Tactical K9-800 nagyon szilárd és minőségi nyakörv, mely "biotan" anyagból készült (erősebb a műanyagnál és a bőrnél). A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.


Súly és méretek

Az adókészülék méretei: 7 x 3,2 cm cm és a súlya 119 gramm. A vevőkészülék méretei: 7 x 4 x 3 cm és a súlya 113 gramm. A vevő nagyobb méreteinek és súlyának köszönhetően inkább a közepes és nagyobb méretű kutyáknak ajánljuk.

 

A termék előnyei:

 • Hatótávolsága akár 1600 méter
 • Led lámpa a nyakörvön
 • Nagyszerű akkumulátor-élettartam
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Tölthető vevő és adó
 • 100 impulzusszint beállításának lehetősége
 • Vízálló és meríthető vevő 12,5 méterig
 • 2 kutya egyidejű képzésének lehetősége
 • Rezgés, hangjelzés, impulzus, booster, fényjelzés

 

A termék hátrányai:

 • nagyobb vevő és adó
 • magasabb ár

 

A csomag tartalma:

 • Vevő
 • Adó
 • Elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Akkumulátorok
 • Kettős töltő
 • Nyakpánt
 • Tesztlámpa
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter 300 - 600 méter 600 - 1000 méter 1000 - 1500 méter 1500 - 2000 méter Márka szerint E-collar Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés, Booster
Vízálló védelem Vízbe meríthető
Tápellátás USB töltés
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Patpet P-Collar 320 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Patpet P-Collar 320 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
49 890 Ft

Összehasonlítás

Nyakörv és vevő Patpet T200

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
20 175 Ft

Összehasonlítás

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv
Változatok (3)
pro 1 psa pro 2 psy pro 3 psy

Patpet T500 elektromos kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
37 380 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Canicom 250 LE

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
26 430 Ft

Összehasonlítás

Tápegység Dogtra 7.2V 400 mAh

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
15 485 Ft

Összehasonlítás

Patpet 630 rezgő (vibrációs) kiképző nyakörv
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Patpet 630 rezgő (vibrációs) kiképző nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
57 710 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék d-control 1040

1 hét, pénteken 5. 3. Önnél
59 275 Ft

Összehasonlítás

Adókészülék Petrainer PET900 D/DB

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
13 920 Ft

Összehasonlítás