E-collar Micro educator ME-300 kiképző nyakörv

Az E-collar Micro Educator ME-300 egy kiváló minőségű, 500 méteres hatótávolságú elektromos kiképzőnyakörv. 2 kg feletti kutyák képzésére alkalmas, rendelkezik hangjelzés, rezgés és 100 szinten állítható impulzus korrekciókkal. További nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya is képezhető. A miniatűr vevőkészülék teljes mértékben vízálló és víz alá meríthető. Az LCD kijelzővel ellátott adókészülék használata rendkívül kényelmes.

Výběr varianty produktu

190 335 Ft 157 300 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

E-collar Micro educator ME-300 kiképző nyakörv

Az E-collar Micro Educator ME-300 egy kiváló minőségű, 500 méteres hatótávolságú elektromos kiképzőnyakörv. 2 kg feletti kutyák képzésére alkalmas, rendelkezik hangjelzés, rezgés és 100 szinten állítható impulzus korrekciókkal. További nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya is képezhető. A miniatűr vevőkészülék teljes mértékben vízálló és víz alá meríthető. Az LCD kijelzővel ellátott adókészülék használata rendkívül kényelmes.

A kiképző nyakörvek terén az E-Collar Micro Educator ME-300 a legfejlettebb termékek egyike. A kutyára való tekintettel rendkívül kíméletes, de hatékony is egyben. Az adókészülék kör alakú formája egyedi és kezelése nagyon egyszerű és kényelmes. A termék további előnye, hogy ideális éjszakai kiképzésre is - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel, a vevőkészülék világító diódával lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.

A kutya képzése során alkalmazható hangjelzés, rezgés vagy elektrosztatikus impulzus korrekció. Az impulzusok ereje 1 - 100 szint között állítható. Az egyes beállítások elmenthetők. 

 

Az akkumulátor cseréje nem szükséges, mivel az adóegység és vevőkészülék is újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A kiképzés során értékelni fogja a nyakörv hatótávolságát, mely 500 méter, valamint a teljes készülék vízálló tulajdonságát. A vevőkészülék víz alá meríthető, maximálisan 12 méteres vízmélységig. Az adókészülék speciálisan lett kialakítva, melynek köszönhetően, ha vízbe esik, nem merül el, lebeg a vízfelszínen. 

 

 

A nyakörv főbb jellemzői

  • A legkisebb kutyafajták számára ajánlott (2 kg testsúly felett).
  • A készülék vízálló és víz alá meríthető (maximálisan 12,5 méteres vízmélységig).
  • Az adókészülék vízálló és a vízfelszínen marad, nem merül el (lebeg a víz felszínén).
  • A hatótávolság 500 méter, melynek köszönhetően használata kiválóan alkalmas parkokban, erdőben és nehezebb terepeken is.
  • Éjszakai kiképzés - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel, a vevőkészülék világító diódával lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.
  • Hangjelzés, rezgés vagy impulzus korrekció
  • Az adókészülék, minden funkció számára, külön gombbal rendelkezik.
  • Újratölthető adó- és vevőkészülék.

 

 

Hatótávolság

A Micro Educator ME-300 hatótávolsága 500 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez. A Micro Educator ME-300 ideális választás városban, erdős terepeken, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés (korrekció) típusa

A Micro Educator ME-300 az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, hangjelzés, valamint elektrosztatikus impulzusok, amelyek 100 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzusok ereje az adókészüléken található gomb segítségével csökkenthető vagy növelhető.

 

Energiaellátás

A Micro Educator ME-300 adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 3.7 V és 400 mAh. Töltési idő 2 óra. 

 

Vízállóság

A Micro Educator ME-300 vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén). A Micro Educator ME-300 ezért, mind alapképzésre, mind vadász- vagy mentőkutyák képzésre is alkalmas.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Micro Educator ME-300 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Micro Educator ME-300 minőségi, háttérvilágítással ellátott, LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően nappali és éjszakai használatra is alkalmas. A kijelzőn minden fontos információ megtalálható: a korrekció típusa, képzett kutyák, impulzus ereje, jelerősség, valamint az akkumulátor töltöttségi szintje. 

 

A nyakörv hossza

A Micro Educator ME-300 nagyon szilárd és minőségi nyakörv, mely "biotan" anyagból készült (erősebb a műanyagnál és a bőrnél). A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 65 cm között állítható.

 

 

 

 
Technické parametry

Elem a vevőegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Elem az adóegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Hatótávolság 500 m
Impulzus erőssége 100
Ugatásgátló mód nem
A nyakörv hossza 20 - 70 cm
Tápegység újratölthető
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + fényjelzés
Vízálló védelem vízbe meríthető
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.