Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

E-collar Educator ET-300 kiképző nyakörv

Az E-collar Lady Educator ET-300-L egy kiváló minőségű, 800 méteres hatótávolságú elektromos kiképzőnyakörv. 2 kg feletti kutyák képzésére alkalmas, rendelkezik hangjelzés, rezgés és 100 szinten állítható impulzus korrekciókkal. További nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya is képezhető. A miniatűr vevőkészülék teljes mértékben vízálló és víz alá meríthető. Az LCD kijelzővel ellátott adókészülék használata rendkívül kényelmes.

További információk ›

Na cestě 3 kusů Megrendelések 11:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.
162 125 Ft 133 986 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P43671
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az E-collar Lady Educator ET-300-L egy kiváló minőségű, 800 méteres hatótávolságú elektromos kiképzőnyakörv. 2 kg feletti kutyák képzésére alkalmas, rendelkezik hangjelzés, rezgés és 100 szinten állítható impulzus korrekciókkal. További nyakörv megvásárlásával egyszerre 2 kutya is képezhető. A miniatűr vevőkészülék teljes mértékben vízálló és víz alá meríthető. Az LCD kijelzővel ellátott adókészülék használata rendkívül kényelmes.

A kiképző nyakörvek terén a Lady Educator E-Collar ET-300-L a legfejlettebb termékek egyike. A kutyára való tekintettel rendkívül kíméletes, de hatékony is egyben. Az adókészülék kör alakú formája egyedi, kezelése nagyon egyszerű és kényelmes. A termék további előnyei: booster funkció, pillanatnyi és folyamatos impulzus korrekció. A folyamatos korrekció nagy segítséget nyújt pl. vészhelyzetekben. Amennyiben lenyomva tartja a korrekció gombját, a nyakörv folyamatos korrekciót adagol (maximálisan 8 másodperc erejéig - ezt követően a korrekció automatikusan deaktiválódik). Ideális éjszakai kiképzésre is - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel, a vevőkészülék világító diódával lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.

A kutya képzése során alkalmazható hangjelzés, rezgés vagy elektrosztatikus impulzus korrekció. Az impulzusok ereje 1 - 100 szint között állítható. Az egyes beállítások elmenthetők. 

Az akkumulátor cseréje nem szükséges, mivel az adóegység és vevőkészülék is újratölthető akkumulátorral lett ellátva.

 

 

A nyakörv főbb jellemzői

  • Alkalmas 2 és 60 kg között kutyák számára, azonban leginkább a legkisebb kutyafajták számára ajánlott.
  • A készülék vízálló és víz alá meríthető (maximálisan 12,5 méteres vízmélységig).
  • Az adókészülék vízálló és a vízfelszínen marad, nem merül el (lebeg a víz felszínén).
  • A hatótávolság 800 méter, melynek köszönhetően használata kiválóan alkalmas parkokban, erdőben és nehezebb terepeken is.
  • Éjszakai kiképzés - az adókészülék megvilágított LCD kijelzővel, a vevőkészülék világító diódával lett ellátva, így nem okoz gondot a gyakorlás a kora reggeli és késő esti órákban sem.
  • Hangjelzés, rezgés vagy impulzus korrekció
  • Az adókészülék, minden funkció számára, külön gombbal rendelkezik.
  • Újratölthető adó- és vevőkészülék.

 

 

Hatótávolság

A Lady Educator ET-300-L hatótávolsága 800 méter. Az ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen elegendő a kutya alap- vagy professzionális képzéséhez. A Lady Educator ET-300-L ideális választás városban, erdős terepeken, ahol a körülmények rosszabbak.

 

A működés (korrekció) típusa

A Lady Educator ET-300-L az alábbi funkciókkal rendelkezik: rezgés, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzusok, amelyek 100 szinten állíthatók, valamint Flash Light (a vevő elvesztése vagy a kutya lokalizációja esetén). Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzusok ereje az adókészüléken található gomb segítségével csökkenthető vagy növelhető.

 

Energiaellátás

A Lady Educator ET-300-L adó- és vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Li-Polymer akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 3.7 V és 400 mAh. Töltési idő 2 óra. Egyszeri feltöltés és rendszeres használat mellett az adó 30 napig, a vevőkészülék 14 napig bírja. A kettős hálózati töltő segítségével bármikor újratölthető az akkumulátor.

 

Vízállóság

A Lady Educator ET-300-L vevőkészüléke vízálló (12,5 méteres vízmélységig). Az adókészülék szintén vízálló és a víz felszínén marad (lebeg a víz felszínén). A Lady Educator ET-300-L ezért, mind alapképzésre, mind vadász- vagy mentőkutyák képzésre is alkalmas.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Lady Educator ET-300-L nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Lady Educator ET-300-L minőségi, háttérvilágítással ellátott, LCD kijelzővel rendelkezik, melynek köszönhetően nappali és éjszakai használatra is alkalmas. A kijelzőn minden fontos információ megtalálható: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzus ereje, jelerősség, valamint az akkumulátor töltöttségi szintje. 

 

A nyakörv hossza

A Lady Educator ET-300-L nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 10 és 65 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az adó átmérője 6,7 cm, mélysége 3,2 cm és a súlya 96 gramm. A vevő szélessége 5 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 2,8 cm és a súlya 68 gramm.

 

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak E-collar Elektromos Hangjelzéses 2 kutyának Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Hatótávolság szerint 600 - 1000 méter Márka szerint Típus szerint Rezgő Vízálló védelem szerint Vízbe meríthető Kutyák száma szerint 1 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 800 m
Kutyafajta közepes, nagy
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés, booster, fényjelzés
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 100
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Tápegység újratölthető
Elem a vevőegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Elem az adóegységben Li-Ion baterie 3,7 400mAh
Hatótávolság 800 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés + booster
Impulzus erőssége 100
Rezgés erőssége 1
Hangerősség 1
Ugatásgátló mód nem
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 20 - 70 cm
A vevő élettartama 1 - 3 nap
Az adó élettartama 10 - 14 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 3,8 x 2,8 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 6,7 x 3,2 cm
Vevőegység súlya 68 g
Adóegység súlya 96 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem Cseppálló, Vízálló, Vízbe meríthető
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

E-collar Educator ET-300 kiképző nyakörv
Változatok (1)
pro 1

E-collar Educator ET-300 kiképző nyakörv

Na cestě 3 kusů, szerdán 4. 5. Önnél
162 125 Ft

Összehasonlítás