Patpet T260

Patpet T260

A PatPet T260 közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas 15-90 kg között. A készülék hatótávolsága 300 m. Kiválóan alkalmas akár 2 képzéshez vagy napi sétáltatáshoz, igényesebb terepen. A focilabda stílusú vevőkészülék 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és impulzus. A cseppálló nyakörv újratölthető, a háttérvilágítású kijelzővel ellátott adó pedig külön funkciógombokkal lett ellátva.

Výběr varianty produktu

42 745 Ft 35 330 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T260

A PatPet T260 elektronikus kiképző nyakörv 15-90 kg súlyú, közepes és nagytestű kutyák számára alkalmas és elsősorban alapparancsok kiképzésére készült. Hatótávolsága akár 300 m. Az adó hang-, impulzus- és rezgésfunkciókkal rendelkezik, amelyek a kutya érzékenységének megfelelően állíthatók. A háttérvilágítású kijelző jól olvasható szimbólumokkal rendelkezik és mutatja a kiválasztott kutyacsatornát, az akkumulátor állapotát, a beállított korrekciót és a korrekciós szintet. Mind a vevő, mind az adó újratölthető a mellékelt USB-kábellel. További nyakörv megvásárlása esetén 2 kutya egyidejű kiképzésére is használható. A nyakörv cseppálló, vízbe nem meríthető, alap kutyaképzésre alkalmas.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T260 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az intenzitási szint állítható: hangjelzés, rezgés és impulzus 7 szinten.

 

Hatótávolság

A Patpet T260 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T260 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. Az újratöltés ideje megközelítőleg 1-2 óra. Készenléti üzemmódban az adó 60 napig a vevő 30 napig bírja. 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T260 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T260 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció, a korrekció ereje, kutyacsatorna, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T260 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó védettségi fokozata IPX1.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Az összes közepes és nagytestű kutyafajta számára alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 11,5 cm, mélysége 1,5 cm és a súlya 86 gramm. A vevőkészülék szélessége 6 cm, magassága 6 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 67 gramm. 
Technické parametry

Hatótávolság 300 m
Impulzus erőssége 7
Rezgés erőssége 7
Hangerősség 7
A nyakörv hossza 20 - 60 cm
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 7 x 2,5 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 5 x 12,5 x 1,5 cm
Vevőegység súlya 67 g
Adóegység súlya 75 g
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 30 nap
Az adó élettartama 1 - 2 hónap
Kutyák száma 1 - 2 kutya

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.