Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet 650

A Patpet 650 egy biztonságos elektronikus kiképző nyakörv minden kutyafajta számára 15 kg felett, hang-, rezgés- és impulzus funkciókkal. Az impulzusok ereje 16 szinten állítható. Akár 2 kutya is kiképezhető 300 m távolságból egyetlen adóval, amely külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv teljesen újratölthető hosszú akkumulátor élettartammal, háttérvilágítású LCD kijelzővel és vízálló anyaggal.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

38 615 Ft 31 915 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53178
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet 650 kiképző nyakörv hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal lett felszerelve. Az elektrosztatikus impulzus 16 fokozatban állítható, így érzékenyebb és temperamentumosabb kutyák számára is megfelelő megoldás. A készülék elsősorban a rövidebb, maximum 300 m-es hatótávolságú alapparancsok betanítására szolgál. Az adó LCD háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti a kiválasztott korrekciót, az akkumulátor állapotát és a kiválasztott kutyát. Az áttekinthető és könnyen elérhető gombok megkönnyítik a manipulációt és hatékonyabb kutyakiképzést biztosítanak. További vevőkészülék megvásárlásával akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülék segítségével. A nyakörv csupán cseppálló, enyhe esőben is használható, de vízbe nem meríthető. A Patpet 650, a mellékelt kettős USB-kábellel bármikor újratölthető.

A vevő-elektródák innovatív megoldásának köszönhetően, amikor lehetőség van kontaktrugó használatára, a termék maximális hatékonysága érhető el és a nyakörv ideális megoldás a hosszú szőrű kutyák számára is.

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 650 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet 650 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet 650 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A csomagban található kettős USB kábel segítségével készülék 2-3 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 11 napig, az adóegység akkumulátora 30 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 650 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Vízállóság

A Patpet 650 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható nejlon nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 56 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4 cm, magassága 8 cm, a mélysége 2,2 cm. A vevőkészülék szélessége 6,5 cm, magassága 3,8 cm, a mélysége 2,6 cm és a súlya 56 g. 

 

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Hangjelzéses Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának Hanglokátorok

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 300 m
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés
Tápegység újratölthető
Impulzus ereje 16
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 300 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Impulzus erőssége 16
Rezgés erőssége 8
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A vevő élettartama 9 - 11 nap
Az adó élettartama 27 - 30 nap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 6,2 x 2,9 x 3,7 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 12,8 x 4,8 x 2,8 cm
Vevőegység súlya 56 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet 650
Változatok (2)
pro 1 pro 2

Patpet 650

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
38 615 Ft

Összehasonlítás