Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Reedog S2

A teljesen programozható Reedog S2 ugatásgátló nyakörv egy modern eszköz a kutya nem kívánt ugatásának megszüntetésére. A nyakörv állítható hangjelzés-, rezgés- és impulzusfunkciókat használ az ugatás korrigálására – az ugatás érzékenysége öt fokozatban állítható be. Az akkumulátor mágneses töltővel újratölthető. A készülék cseppálló anyaggal és intelligens színes kijelzővel lett ellátva. A megbízható és biztonságos nyakörv minden kutyafajta számára alkalmas 10 kg felett.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

20 845 Ft 17 226 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53117
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Reedog S2 ugatásgátló nyakörv háromféle korrekcióval rendelkezik. Kombinálható és állítható intenzitás: csak hangjelzés, csak rezgés, hangjelzés + rezgés vagy hangjelzés + rezgés + impulzus. Az ugatás érzékenysége öt fokozatban állítható. A Reedog S1 cseppálló, ellenáll az enyhébb esőnek is, azonban vízbe nem meríthető. A Reedog S2 nagy háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely könnyen leolvasható és egyszerű vezérlést kínál a készülék előoldalán található 2 gomb segítségével. A nyakörv mágneses USB-töltővel újratölthető és élettartama teljes feltöltéssel akár 15 nap.

 

 

 

Az ugatás felismerése

A Reedog S2 ugatásgátló nyakörv öt fokozatban állítható ugatásérzékenységgel rendelkezik. Ha nagy érzékenységet állít be az ugatásra, a nyakörv akkor is korrigálja a kutyát, ha halkan ugat. Tehát maga dönti el, hogy mekkora ugatás a nem megfelelő. A nyakörvbe épített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást, amely megakadályozza, hogy a készüléket más kutyák ugatása vagy külső zaj aktiválja.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog S2 ugatásgátló nyakörv 3 típusú korrekcióval rendelkezik. Az egyes korrekciók kombinálhatók egymással, valamint állítható a rezgések és impulzusok ereje. Beállítható: csak hang, csak rezgés, hang + rezgés vagy hang + rezgés + impulzus. 

 


A nyakörv beállítása

Az elektrosztatikus impulzus intenzitása hat állítható, növekvő fokozatban érhető el, a rezgés három fokozatot kínál. A növekvő korrekciós teljesítmény, különböző korrekciós frekvenciát kínál. Az összes beállítás két gomb használatával végezhető el, minden funkciót nagyon egyszerűen vezérelhet, beállításait pedig a tiszta háttérvilágítású kijelzőn ellenőrizheti.

 

Energiaellátás

A Reedog S2 akkumulátora újratölthető. Az akkumulátor megközelítőleg 15 napig bírja egyszeri feltöltéssel. Mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran aktiválódik a nyakörv.

 

Vízállóság 

A Reedog S2 teljes mértékben cseppálló és IPX6 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső vagy havazás, azonban a készülék vízbe nem meríthető.

 

Kutyafajta

Közepes és nagyobb kutyafajták esetében is gond nélkül használható, mivel a korrekciók ereje állítható.

 

 

A nyakörv hossza

A csomag része egy erős nylon nyakörv is, amely állítható és kényelmes. Állítható pánt 10-60 cm-es nyakkörfogathoz. Az egység könnyen felhelyezhető a nyakörvre.

 


Súly és méretek

A nyakörv vevőkészüléke ergonomikusan lett kialakítva. Szélessége 3,5 cm, magassága 6 cm, mélysége 2,5 cm és a súlya 92 gramm.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Márka szerint Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Rozměr 6 x 3,5 x 2,5 cm
Kutyafajta közepes, nagy, legnagyobb
Tápegység újratölthető
Vízálló védelem cseppálló
Korrekció típusa impulzus + rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység tölthető
Ugatás felismerése hang alapján
Elem élettartam 5 - 14 nap
Ugatás felismerése hang
Súly 92 g
Impulzus ereje 6
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 10 - 60 cm
Impulzusszint 6
Nyakörv hossza 10 - 60 cm
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak, A legnagyobb kutyáknak
Kijelző LCD megvilágított

Kapcsolódó termékek

Patpet B301

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
24 075 Ft

Összehasonlítás

Reedog Q20

10 nap, csütörtökön 4. 13. Önnél
15 995 Ft

Összehasonlítás

Műanyag fedél 772V

10 nap, csütörtökön 4. 13. Önnél
4 830 Ft

Összehasonlítás

Reedog S1

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
22 460 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Reedog S2

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
20 845 Ft

Összehasonlítás