Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Patpet B630 Plus

Az új Patpet B630 Plus egy ugatásgátló nyakörv közepes és nagytestű fajták számára. Háromféle korrekcióval és számtalan üzemmóddal rendelkezik, amelyek közül választhat. Van hang, rezgés és impulzus, mindezt 6 fokozatban. A nyakörv beállításai az Ön igényeihez és követelményeihez igazíthatók. A Patepet B630 Plus vízálló, az esőt is kibírja, de a kutya nem mehet vele a vízbe.

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 12:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 5. 27.

15 520 Ft 12 826 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54634
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Patpet B630 Plus
Patpet B630 Plus
15 520 Ft

Termék leírása

Az új Patpet B630 Plus egy ugatásgátló nyakörv közepes és nagytestű fajták számára. Háromféle korrekcióval és számtalan üzemmóddal rendelkezik, amelyek közül választhat. Van hang, rezgés és impulzus, mindezt 6 fokozatban. A nyakörv beállításai az Ön igényeihez és követelményeihez igazíthatók. A Patepet B630 Plus vízálló, az esőt is kibírja, de a kutya nem mehet vele a vízbe. A csomagban található USB kábel segítségével újratölthető. A nyakörv könnyen beállítható a kutya nyakának 40 és 60 cm közötti kerületéhez.

 

Ugatás érzékelés

A Patpet B630 Plus ugatásgátló nyakörv kettős ugatásérzékeléssel rendelkezik. A készüléken egy mikrofon található, amely állítható érzékenységgel érzékeli a hangot. Ez azonban nem elég, ebben az esetben a kutya hangszálainak rezgése is szükséges a korrekció kiváltásához. Így ez a legbiztonságosabb módszer az ugatás észlelésére.

 

A korrekció típusa

A Patpet B630 Plus egy ugatásgátló nyakörv, amely a legkívánatosabb korrekciótípusokat, a rezgést, a hangot és az impulzust használja. Használhatja nemcsak az egyféle hangot, rezgést, hanem a kombinált hang + rezgés, rezgés + impulzus vagy a hármas kombinált hang + rezgés + impulzus módot is. Minden korrekció 6 fokozatban állítható.


A nyakörv beállítása

A nyakörv tökéletesen az Ön igényeihez igazítható. Az érzékenység öt fokozatban állítható, attól függően, hogy mennyire zajos a környezet a kutyával. A nyakörvön könnyen beállíthatja a korrekció típusát és az egyes üzemmódokat is. Nem csak a különálló üzemmódokat hang, rezgés, majd a kombinált üzemmódokat hang + rezgés, rezgés + impulzus vagy a hármas kombinációt hang + rezgés + impulzus használhatja. A nyakörv kifinomult önszabályozó kutyaveszélyeztető rendszerrel rendelkezik, amely kikapcsol, ha a korrekciók száma meghaladja a határértéket.

Akkumulátorok és töltés

A Patpet B630 Plus 450 mAh újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely teljes feltöltéssel körülbelül 14 napig tart. Ez mindenekelőtt attól függ, hogy milyen gyakran váltja ki a nyakörvet. Ha a kutya nyakörvvel van kiképezve és korlátozza az ugatást, a nyakörv készenléti üzemmódban még tovább bírja. A nyakörv a csomagban található USB-kábellel tölthető.

 

Vízszigetelés

Patpet B630 Plus fröccsenésgátló nyakörv megfelel az IP67 szabványnak. Vízálló, kibírja a sétát enyhe esőben, de nem lehet elmeríteni, erős esőben venni, a kutya nem fürödhet benne.

  

Fajta

A nyakörv közepes és nagytestű fajták számára alkalmas. Mindössze 56 gramm súlyú, és tökéletesen alkalmazkodik a Border Collie, Schnauzer vagy német juhászkutyához.

 

Nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv a kutya nyakához 40-60 cm között állítható. A nyakörv nejlonból készült, kényelmes viselet, és alkalmas közepes és nagytestű kutyák számára ilyen nyakkörfogattal.

 

Súly és méretek

A Patpet B630 Plus nagyon könnyű és ergonomikusan formázott. Mindössze 56 grammot nyom és 6,7 cm x 4 cm x 3 cm méretű.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatás elleni nyakörvek Patpet

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Ugatás felismerés hang + hangszálak rezgése
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hangjelzés szint 6 szintek
Rezgés szint 6 szintek
Impulzus szint 6 szintek
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Hálózati adapter
Elem a vevőkészülékben 450 mAh
Vevőkészülék súlya 56 g
Vevőkészülék méretei 6,7 x 4 x 3 cm
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Fájlok

Kapcsolódó termékek

Patpet 772S ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
26 480 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-mute small elektromos ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
23 340 Ft

Összehasonlítás

Canicalm Premium ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
31 180 Ft

Összehasonlítás

Patpet DB60

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
15 505 Ft

Összehasonlítás

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
42 170 Ft

Összehasonlítás

Patpet B801

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
31 180 Ft

Összehasonlítás

SportDOG NoBark SBC-8-E ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
39 035 Ft

Összehasonlítás