Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Újdonság

Fűtött Petoneer Cozy Sofa

Kényeztesse kedvencét a legjobbal - a Petoneer Cozy Sofa maximális kényelmet biztosít, és lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását. A hőmérsékletet kézzel állíthatja be mobiltelefonján keresztül, vagy használhatja az automatikus hőmérsékletváltást a szoba hőmérsékletétől függően. Nyáron hűsít, télen pedig melegít. A Petoneer Cozy Sofa ergonomikus kialakításának köszönhetően különösen alkalmas macskák számára, de kisebb, legfeljebb 15 kilogrammos kutyák is használhatják.

További információk ›

2 hónap További információk › Megrendelések 09:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 8. 26.
39 630 Ft 32 753 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P54885
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Fűtött Petoneer Cozy Sofa
Fűtött Petoneer…
39 630 Ft

Termék leírása

Kényeztesse kedvencét a legjobbal - a Petoneer Cozy Sofa maximális kényelmet biztosít, és lehetővé teszi az optimális hőmérséklet beállítását. A hőmérsékletet kézzel állíthatja be mobiltelefonján keresztül, vagy használhatja az automatikus hőmérsékletváltást a szoba hőmérsékletétől függően. Nyáron hűsít, télen pedig melegít. A Petoneer Cozy Sofa ergonomikus kialakításának köszönhetően különösen alkalmas macskák számára, de kisebb, legfeljebb 15 kilogrammos kutyák is használhatják.

Pelíšek Petoneer Cozy Sofa vyhřívaný pelíšek

Hatékony fűtés és hűtés a háziállatok maximális kényelméért

A fűtött Petoneer Cozy Sofa alumíniumlapból készült, vízálló zselés párnával, amely karc- és foltálló is. A hőmérséklet automatikusan szabályozható - a párna 9 fokkal hűthető vagy 12 fokkal fűthető (a környezeti hőmérséklettől függően). A hőmérséklet manuálisan is beállítható, 20 és 38 °C között választható. Természetesen van időzítő is, ha megfigyelte, hogy kedvence mikor használja leggyakrabban az ágyat. Minden kényelmesen megtalálható a mobilalkalmazásban, amely Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül kommunikál a Petoneer Cozy Sofával.

Csendes működés

Nem is fogja észrevenni, hogy a Petoneer Cozy Sofa fűtött, mert csendesen működik. A hangerő nem haladja meg a 33 dB-t. Alacsony energiafogyasztással is büszkélkedhet, 4 nap alatt mindössze 1 kWh-t fogyaszt. A Petoneer Cozy Sofa USB-C csatlakozón keresztül kap áramot, az aktuális hőmérsékletről pedig egy LED-es jelzőfénynek köszönhetően tájékozódhat. A kék LED jelzi a folyamatban lévő hűtést, a piros a felmelegedést, a pulzáló zöld az automatikus üzemmódot, az állandó zöld pedig a beállított hőmérséklet elérését.

Pelíšek Petoneer Cozy Sofa vyhřívaný pelíšek

Jellemzők 

  • Fűtött ágy 20-38 °C-ig állítható hőmérséklettel

  • Kézi vagy automatikus hőmérséklet-beállítás

  • Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat

  • Alkalmas macskák és kistestű kutyafajták számára (15 kg-ig)

  • Alumínium teteje vízálló hátlappal (karcálló)

  • Csendes működés

  • Alacsony energiafogyasztás

  • Be- és kikapcsoló időzítő

  • Vezérlés alkalmazáson keresztül

Jak změřit psa pro výběr pelíšku

A termék a következő kategóriákba sorolt

Fekhelyek Fekhelyek Kutyáknak Kiskutyáknak Szürke Luxus Kisméretű fekhelyek Macskáknak Smart fekhelyek

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek