Omlouváme se všem zákazníkům, ale z důvodu inventury bude naše prodejna ve středu 6.7.2022 zavřena! 

Patpet 772V ugatásgátló nyakörv

Akce

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait.


Další varianty:
BAZÁR - Patpet 772V Raktáron 1 ks 155 520 Ft Patpet 772V ugatásgátló nyakörv Raktáron > 10 ks 302 840 Ft
Původně 22 710 Ft 18 655 Ft 15 415 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet 772V ugatásgátló nyakörv

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait. A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. A vevőkészülék súlya mindössze 70 gramm, minden funkció külön gombbal rendelkezik (miniatűr kijelző).

Hogyan működik a Patpet 772V

 

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az első ugatásra hangjelzés korrekció érkezik, majd hangosabb jelzés vagy rezgés korrekció. A figyelmeztetések sorrendje és a korrekció ereje egyszerűen beállítható és testre szabható a kutya érzékenysége vagy temperamentuma szerint. A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára.

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. Minél magasabb szintre állítja a z érzékenységet, annál halkabban ugathat a kutya. A nyakörv ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és 7 szintű rezgéssel használható. A hangjelzés korrekció szükség szerint deaktiválható. Probléma nélkül beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

A készülék beállítása

Egy egyszerű, gombokkal ellátott kapcsolórendszer megkönnyíti az ugatásgátló nyakörv használatát. A készülék néhány egyszerű lépésben beállítható. 

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap.  

 

Vízállóság

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat). Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Használata nagyobb záporokban és zivatarokban sem ajánlott.

 

Kutyafajta

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv megfelel az összes méretű kutyafajtáknak. Ideális az érzékenyebb kutyák számára, ahol elegendő rezgés korrekció. A temperamentumosabb kutyák esetében a leggyakrabban már impulzus korrekcióra van szükség, mellyel a Patpet 772V ugatásgátló nyakörv nem rendelkezik. 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 74 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,3 cm x 3,8 cm x 2,4 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 70 g.

 

 

 
Technické parametry

Rozměr (š/v/h) 6,3 x 3,8 x 2,4 cm
Hmotnost 70 g
Síla impulzu 7
Nastavení citlivosti igen
Délka obojku 74 cm
Druh korekce vibrace + zvuk
Vodotěsnost voděodolný
Napájení nabíjecí
Rozpoznání štěkotu vibrace hlasivek + zvuk
Výdrž v baterií 5 - 14 dní

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.