Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet 772V ugatásgátló nyakörv

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait.

További információk ›

Raktáron 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 3. 30.

24 180 Ft 19 984 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P11951
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára. A  készülék hangjelzés és 7 szinten, automatikusan növekvő rezgés korrekcióval rendelkezik. Az ugatás érzékenysége 7 szinten állítható. További jellemzői a kis méretek és súly, valamint a könnyű kezelhetőség. A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. A nyakörv előfeltétele, hogy hatékonyan csökkentse a kutya nem megfelelő szokásait. A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap. A vevőkészülék súlya mindössze 70 gramm, minden funkció külön gombbal rendelkezik (miniatűr kijelző).

Hogyan működik a Patpet 772V

 

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az első ugatásra hangjelzés korrekció érkezik, majd hangosabb jelzés vagy rezgés korrekció. A figyelmeztetések sorrendje és a korrekció ereje egyszerűen beállítható és testre szabható a kutya érzékenysége vagy temperamentuma szerint. A Patpet 772V vibrációs ugatásgátló nyakörv biztonságos és felhasználóbarát, mely ideális szinte az összes kutya számára.

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 772V a kutya ugatásának hangossága alapján aktiválódik. Amint az ugatás átlépi a beállított hangküszöböt, a készülék korrekcióval reagál. Az ugatási érzékenység 7 szinten állítható. Minél magasabb szintre állítja a z érzékenységet, annál halkabban ugathat a kutya. A nyakörv ideális üvöltés ellen is.

 

Korrekció típusa

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és 7 szintű rezgéssel használható. A hangjelzés korrekció szükség szerint deaktiválható. Probléma nélkül beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

A készülék beállítása

Egy egyszerű, gombokkal ellátott kapcsolórendszer megkönnyíti az ugatásgátló nyakörv használatát. A készülék néhány egyszerű lépésben beállítható. 

 

Energiaellátás

A beépített, újratölthető akkumulátor kapacitása 280 mAh. A teljesen feltöltött akkumulátor élettartama megközelítőleg 14 nap.  

 

Vízállóság

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat). Nem okoz problémát enyhe eső és havazás sem, azonban víz alá nem meríthető és úszásra sem alkalmas. Használata nagyobb záporokban és zivatarokban sem ajánlott.

 

Kutyafajta

A Patpet 772V ugatásgátló nyakörv megfelel az összes méretű kutyafajtáknak. Ideális az érzékenyebb kutyák számára, ahol elegendő rezgés korrekció. A temperamentumosabb kutyák esetében a leggyakrabban már impulzus korrekcióra van szükség, mellyel a Patpet 772V ugatásgátló nyakörv nem rendelkezik. 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 74 cm-ig állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,3 cm x 3,8 cm x 2,4 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 70 g.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Patpet Korrekció szerint Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók hangjelzés, rezgés
Tápegység újratölthető
Vízálló védelem cseppálló
Korrekció típusa rezgés + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység tölthető
Ugatás felismerése hangszálrezgés + hang
Elem élettartam 5 - 14 nap
Ugatás felismerése hang + hangszálrezgés
Méretek (szé/ma/mé) 6,3 x 3,8 x 2,4 cm
Súly 70 g
Impulzus ereje 7
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 74 cm
Impulzusszint 7
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

template.product.files.headline

9523-prohlaseni-o-shode-258-772.png

Kapcsolódó termékek

Reedog Q20

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
16 065 Ft

Összehasonlítás

Elem PetSafe RFA-188 (1 db)

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
6 330 Ft

Összehasonlítás

Canicalm ugatásgátló nyakörv

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
30 670 Ft

Összehasonlítás

Energizer gombelem CR2016

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
680 Ft

Összehasonlítás

Elemsapka PET851

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
3 230 Ft

Összehasonlítás

Elem Num Axes 4LR44

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
1 445 Ft

Összehasonlítás

Gombelem PetSafe RFA-67 (2 db)

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
4 705 Ft

Összehasonlítás

Energizer ceruzaelem CR2025 AA 4db

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
1 445 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet 772V ugatásgátló nyakörv

Raktáron, csütörtökön 3. 30. Önnél
24 180 Ft

Összehasonlítás