Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Patpet 258S ugatásgátló nyakörv

Újratölthető és energiatakarékos Patpet 258S ugatásgátló nyakörv, mely ideális a kis- és közepes testű kutyafajtáknak. A készülék kiváló technológiával lett ellátva, mely megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és zajtól. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható. A kis, könnyű és ergonomikusan kialakított vevőkészülék hangjelzés és 7 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett felszerelve. A korrekciók 5 különböző üzemmódban kombinálhatók. Egyszerűen és könnyedén testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. 

További információk ›

Raktáron > 10 db További információk › Megrendelések 26. 2. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 2. 28.

15 165 Ft 12 533 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P11948
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Újratölthető és energiatakarékos Patpet 258S ugatásgátló nyakörv, mely ideális a kis- és közepes testű kutyafajtáknak. A készülék kiváló technológiával lett ellátva, mely megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól és zajtól. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható. A kis, könnyű és ergonomikusan kialakított vevőkészülék hangjelzés és 7 szintű elektrosztatikus impulzus korrekcióval lett felszerelve.

A készülék érzékenysége a 3. alapszintre lett beállítva, melyet a + és - gombok segítségével korrigálhat. Minél magasabb szintre állítja az érzékenységet a kutya annál rugalmasabban reagál a korrekcióra. Az impulzus korrekció 7 szinten állítható. Az ugatásra a nyakörv hangjelzéssel, hosszabb hangjelzéssel, majd hangjelzéssel + folyamatosan növekvő impulzussal figyelmezteti a kutyát. A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével, ugatási hang alapján érzékeli az ugatást, majd indít korrekciót. Amint a kutya ugatni kezd, a nyakörv azonnal reagál. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is.

 

 

Ugatás érzékelése

A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével, ugatási hang alapján érzékeli az ugatást, majd indít korrekciót. Amint a kutya ugatni kezd, a nyakörv azonnal reagál. A hang alapján történő érzékelésnek köszönhetően alkalmas üvöltés ellen is. Az ugatás érzékenysége 5 szinten állítható.

 

Korrekció típusa

A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és 7 szintű elektrosztatikus impulzussal használható. Probléma nélkül beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

A készülék beállítása

Ugatást követően a korrekció hangjelzéssel indul, ezt követően hosszabb hangjelzés, hosszú hangjelzés + folyamatosan növekvő impulzus. A 7. impulzus szint elérése után a készülék 1 percere automatikusan leblokkolódik, majd a teljes üzemmód az elejétől indul.

 

Energiaellátás

A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv akkumulátora asztali számítógép segítségével bármikor újratölthető. Használat előtt ellenőrizze a csatlakoztatás paramétereit: bemenet 100-240V~50/60HZ és kimenet 5V 1000 mA (vagy 300mA/500 mA).

 

Vízállóság

A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv alapszintű vízálló tulajdonsággal rendelkezik (IPX5 védettségi fokozat), ezért leginkább otthoni használatra ajánlott. 

 

Kutyafajta

A Patpet 258S ugatásgátló nyakörv ideális a kisebb és közepes testű kutyafajták számára. 

 

 

A nyakörv hossza

Kiváló minőségű, nejlon anyagból készült nyakörv. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete és jól alkalmazkodik a kutya nyakához. A nyakörv hossza 6 és 60 cm között állítható.

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke kicsi, könnyű és ergonomikusan kialakított. Méretei 6,6 cm x 3 cm x 3,5 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya 50 g.

 

A termék előnyei:

 • kicsi, könnyű vevő
 • ugatás érzékenység beállítása
 • nagy akkumulátor-élettartam
 • 2 hangjelzés és 5 impulzusszint
 • üvöltés ellen is alkalmas
 • ujratölthető akkumulátor

 

A termék hátrányai:

 • csak esőálló

 

A csomag tartalma:

 • ugatásgátló készülék
 • rövid és hosszú elektródák
 • állítható nyakörv
 • töltő
 • tesztdióda
 • útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Márka szerint Patpet Üvöltés elleni nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Érzékenység beállítása igen
Ugatás felismerése ugató hang
Funkció Impulzus, Hangjelzés
Hangjelzés szint 7 úrovní
Impulzus szint 7 úrovní
Nyakörv hossza 6 - 60 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vevőkészülék élettartama 14 dní
Vevőkészülék súlya 50 g
Frekvencia 433,92 MHz
Vevőkészülék méretei 6,6 x 3 x 3,5 cm
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak
Elektródák Rövid és hosszú elektródák

Fájlok

Kapcsolódó termékek

Kodak Max 9V

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
1 365 Ft

Összehasonlítás

Tartalék patron / spray PetSafe® illatmentes

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
7 505 Ft

Összehasonlítás

Nejlon nyakörv Patpet - 772S/V

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
1 975 Ft

Összehasonlítás

Dogtra YS300 ugatásgátló nyakörv

Na cestě 1 kusů, hétfőn 3. 4. Önnél
56 525 Ft

Összehasonlítás

SportDOG NoBark SBC-R-E ugatásgátló nyakörv

Raktáron a forgalmazónál, kedden 3. 5. Önnél
68 780 Ft

Összehasonlítás

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
41 205 Ft

Összehasonlítás

Gombelem PetSafe® RFA-67 (2 db)

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
5 040 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet 258S ugatásgátló nyakörv

Raktáron, szerdán 2. 28. Önnél
15 165 Ft

Összehasonlítás