Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv egyszerű kezeléssel. Hangjelzéssel és 4 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. A nyakörv teljes mértékben vízálló. Biztonsági zárral és hosszú élettartamú lítium elemmel rendelkezik. Rendszeres használat mellett megközelítőleg 30 napig bírja az akkumulátor. 

További információk ›

Raktáron 3 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

43 465 Ft 35 921 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P194
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

Iki Pulse ugatásgátló nyakörv egyszerű kezeléssel. Hangjelzéssel és 4 szintű impulzus korrekcióval lett ellátva. A nyakörv teljes mértékben vízálló. Biztonsági zárral és hosszú élettartamú lítium elemmel rendelkezik. Rendszeres használat mellett megközelítőleg 30 napig bírja az akkumulátor. Funkcióinak köszönhetően az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajta számára, 5 - 90 kg között.

 

 

Válasszon testre szabott minőséget kutyájának!

Az ugatásgátló nyakörv bonyolult beállítások nélkül felel meg kutyája egyedi tulajdonságainak. Az ugatás hangerejének határait és az ugatás érzékenységét a maximális pontossággal állíthatja be. Kizárólag Önön múlik, milyen hangos ugatás számít már zavaró tényezőnek környezetére tekintve.

 

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével ismeri fel az ugatást. A készülék kiválóan illeszkedik a kutya nyakához és a hangszálak rezgésével érzékeli az ugatást. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

 

 

Egyszerű érzékelés, pontos korrekció...És biztonság!

Az ugatásgátló nyakörv 5 szintű, fokozatosan erősödő korrekció lehetőségét kínálja. Az első szinten csupán hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát az ugatás után. A következő szinteknél az impulzus ereje fokozatosan növekszik, amíg el nem éri az 5. szintet. A készülék fontos kiegészítője a biztonsági zár. Amennyiben a kutya tovább ugatna és a nyakörvet egymás után 5x aktiválja, a lészülék 15 másodpercre automatikusan kikapcsol, majd a teljes folyamat az elejétől indul. Nagyon hatékony kiképző módszer, melyet a kutya rövid idő elteltével megtanul és korrekcióként hangjelzés is elegendő lesz. A készülék teljes mértékben vízálló és 1 méteres vízmélységig víz alá meríthető.

 

 

Num Axes francia márka, mely nem új gyártó a piacon és számos tapasztalattal rendelkezik a nyakörvek terén. Megbízható és tökéletesen megtervezett termékeket kínál.

 

 

 

Ugatás érzékelése

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

5 szintű hangjelzés és elektrosztatikus impulzus korrekció: 1) hangjelzés; 2) hangjelzés + gyenge impulzus; 3) és 4) hangjelzés + folyamatosan erősödő impulzus; 5) hangjelzés + erősebb impulzus (temperamentumosabb kutyáknak).

 

A készülék beállítása

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv esetében 4 szintű impulzus korrekció, valamint 10 szintű ugatás érzékenység állítható be. Így egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke cserélhető CR2 típusú, 3V lítium elemre működik, melynek élettartama átlagosan 30 nap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően.

 

Vízállóság

Az Iki Pulse ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás és rövid ideig tartó vízbe merítés sem (maximálisan 1 méteres vízmélységig).

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas kis-, közepes és nagytestű kutyafajtáknak. A nyakörvet ajánljuk 5 kg és 90 kg között kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészülékének méretei: szélessége 6,6 cm, magassága 3,3 cm, mélysége 4,5 cm és a súlya mindössze 88 gramm (elemmel).

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Eyenimal Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Num Axes Legnagyobb kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók impulzus, hangjelzés
Tápegység újratölthető
Vízálló védelem vízálló
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem vízálló
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hangszálrezgés alapján
Elem élettartam 1 hónap
Ugatás felismerése hangszálrezgés
Méretek (szé/ma/mé) 6,6 x 3,3 x 4,5 cm
Súly 88 g
Impulzus ereje 2
Érzékenység beállítása igen
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Elem 3V CR2
Impulzusszint 2
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
ALZA igen

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek