E-Collar BP 504 ugatásgátló nyakörv

Az E-Collar BP 504 egy kivételes ugatásgátló nyakörv, neves amerikai gyártótól E-collar Technologies. A kiváló minőségű kivitelezés és fejlett technológia garantálja a 100% -os hatékonyságot és megbízhatóságot minden környezetben. A legtöbb kutya esetében már 15 perc használat után eredményt hoz.

80 945 Ft 66 900 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

E-Collar BP 504 ugatásgátló nyakörv

Az E-Collar BP 504 egy kivételes ugatásgátló nyakörv, neves amerikai gyártótól E-collar Technologies. A kiváló minőségű kivitelezés és fejlett technológia garantálja a 100% -os hatékonyságot és megbízhatóságot minden környezetben. Egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik - ugatás számláló. Speciális antibakteriális műanyagból készült. A BP 504 ütésálló, akár 5000 G-ig. Teljesen vízálló és víz alá meríthető. Az újratöltés 2 órát vesz igénybe. A legtöbb kutya esetében már 15 perc használat után eredményt hoz.

 

 

 

Ugatás érzékelése

Az E-collar BP 504 egy speciális érzékelő segítségével észleli az ugatást, mely láthatóan kiáll a szerkezetből és a kutya nyakához érintkezik. Az érzékelő a szerkezettől elszigetelt, így nincs veszély arra, hogy a kutya ütéssel vagy karmolással aktiválja a nyakörvet.

 

Korrekció típusa

Az E-collar BP 504 ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. Az impulzusok ereje 8 szinten manuálisan vagy automata üzemmódba állítható. Szükség esetén az impulzus korrekció deaktiválható és csupán hangjelzés figyelmezteti a kutyát. Automata üzemmódban a készülék felismeri, milyen korrekciós szint szükséges az ugatás meggátlásához. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. A hangjelzés szükség szerint szintén deaktiválható.


A készülék beállítása

Az E-collar BP 504 ugatásgátló nyakörv esetében hangjelzés, impulzus vagy automatikus impulzusszint állítható be, mely nagyon hatékony és kíméletes a kutyához. 

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke újratölthető lítium elemre működik, melynek élettartama 2 - 7 nap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően. Az újratöltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke vízálló és víz alá meríthető.

 

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajtáknak 3,6 kg felett. A méretesebb vevőkészülékre tekintettel ideális 10 kg feletti kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 78 cm között állítható (cserélhető rövidebb vagy hosszabb nyakörvre). 

 

 

 

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.