Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

E-Collar BP 504 ugatásgátló nyakörv

Az E-Collar BP 504 egy kivételes ugatásgátló nyakörv, neves amerikai gyártótól E-collar Technologies. A kiváló minőségű kivitelezés és fejlett technológia garantálja a 100% -os hatékonyságot és megbízhatóságot minden környezetben. A legtöbb kutya esetében már 15 perc használat után eredményt hoz.

További információk ›

Na cestě 1 kusů Megrendelések 07:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 6. 19.
76 205 Ft 62 978 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P12378
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
E-Collar BP 504…
76 205 Ft

Termék leírása

Az E-Collar BP 504 egy kivételes ugatásgátló nyakörv, neves amerikai gyártótól E-collar Technologies. A kiváló minőségű kivitelezés és fejlett technológia garantálja a 100% -os hatékonyságot és megbízhatóságot minden környezetben. Egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik - ugatás számláló. Speciális antibakteriális műanyagból készült. A BP 504 ütésálló, akár 5000 G-ig. Teljesen vízálló és víz alá meríthető. Az újratöltés 2 órát vesz igénybe. A legtöbb kutya esetében már 15 perc használat után eredményt hoz.

 

 

 

Ugatás érzékelése

Az E-collar BP 504 egy speciális érzékelő segítségével észleli az ugatást, mely láthatóan kiáll a szerkezetből és a kutya nyakához érintkezik. Az érzékelő a szerkezettől elszigetelt, így nincs veszély arra, hogy a kutya ütéssel vagy karmolással aktiválja a nyakörvet.

 

Korrekció típusa

Az E-collar BP 504 ugatásgátló nyakörv hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. Az impulzusok ereje 8 szinten manuálisan vagy automata üzemmódba állítható. Szükség esetén az impulzus korrekció deaktiválható és csupán hangjelzés figyelmezteti a kutyát. Automata üzemmódban a készülék felismeri, milyen korrekciós szint szükséges az ugatás meggátlásához. Minden impulzus korrekciót hangjelzés előz meg. A hangjelzés szükség szerint szintén deaktiválható.


A készülék beállítása

Az E-collar BP 504 ugatásgátló nyakörv esetében hangjelzés, impulzus vagy automatikus impulzusszint állítható be, mely nagyon hatékony és kíméletes a kutyához. 

 

Energiaellátás

A nyakörv vevőkészüléke újratölthető lítium elemre működik, melynek élettartama 2 - 7 nap. Természetesen a használat számától és az elem minőségétől függően. Az újratöltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke vízálló és víz alá meríthető.

 

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas az összes kutyafajtáknak 3,6 kg felett. A méretesebb vevőkészülékre tekintettel ideális 10 kg feletti kutyák számára.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 78 cm között állítható (cserélhető rövidebb vagy hosszabb nyakörvre). 

 

A termék előnyei:

 • Vízálló és meríthető
 • Ütésállóság
 • Fejlett ugatásérzékelő
 • Automata üzemmód
 • Hosszú akkumulátor-élettartam
 • Ugatás számláló

 

A termék hátrányai:

 • Magasabb ár

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló BP 504
 • Rövid elektródák
 • Hosszú elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Töltő adapter
 • Tesztlámpa
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint E-collar Korrekció szerint Elektromos Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Vízbe meríthető Üvöltés elleni nyakörvek Legnagyobb kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Plemeno střední, velké, největší
Napájení nabíjecí
Vodotěsnost ponořitelný
Funkciók impulzus
méret Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

E-Collar BP 504 ugatásgátló nyakörv

Na cestě 1 kusů, hétfőn 6. 19. Önnél
76 205 Ft

Összehasonlítás