Tisztelt Vásárló! Technikai okok miatt, telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető. A beérkezett megrendeléseket késedelem nélkül postázzuk. Az email üzenetekre 24 órán belül választ kap. Megértését köszönjük.
Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára. A készülék mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Az alkalmazáson keresztül kiválaszthatja a legmegfelelőbb korrekciót (4 üzemmód), valamint beállíthatja a működés időintervallumát és figyelemmel kísérheti a kutya ugatását. A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. A mobilalkalmazás ingyenesen letölthető.

További információk ›

Raktáron 1 db További információk › Megrendelések 29. 2. 14:00, várható kézbesítés: Önnél hétfőn 3. 4.

55 540 Ft 45 899 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45393
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára. A készülék ingyenesen letölthető mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Az alkalmazáson keresztül kiválaszthatja a legmegfelelőbb korrekciót (4 üzemmód), valamint beállíthatja a működés időintervallumát és ellenőrizheti a nyakörv aktivitását (mikor ugatott a kutya). 4 különböző üzemmód közül választhat: 1. csak hangjelzés, 2. hangjelzés + gyenge stimuláció (érzékenyebb kutyák számára), 3. hangjelzés + erősebb stimuláció (temperamentumosabb kutyák számára), 4. hangjelzés + erősödő stimuláció. A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. Az első ugatást követően a készülék figyelmeztető hangot ad ki. Ha a kutya 30 másodpercen belül ismét ugat, a nyakörv figyelmeztető hangjelzést és stimulációs impulzust ad (a beállított üzemmódnak megfelelően). Amennyiben a kutya 30 másodpercig nem ugat, a teljes folyamat az elejétől indul (ismételt ugatásnál). Bizonyos idő elteltével a kutya összefüggésbe hozza a nyakörv működését az ugatással és elegendő lesz csak hangjelzés használata. 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja: 1. csak hangjelzés, 2. hangjelzés + gyenge stimuláció (érzékenyebb kutyák számára), 3. hangjelzés + erősebb stimuláció (temperamentumosabb kutyák számára), 4. hangjelzés + erősödő stimuláció.

 


A nyakörv beállítása

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja. Állítható érzékenység a kutya ugatására, mikor aktiválódjon a nyakörv. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv cserélhető 3V lítium elemre működik (CR2). Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

Az állítható korrekcióknak és a készülék kis méreteinek köszönhetően ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is, 5-90 kg között. 

 

A nyakörv hossza

A Canicalm Smart kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm Smart rendkívül kicsi, könnyű és kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 68 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék előnyei:

 • Vezérelhető mobilalkalmazás segítségével
 • 4 üzemmód
 • Ellenáll az esőnek
 • Az elem élettartama megközelítőleg 6 hónap
 • Hangszálak rezgése alapján ismeri fel az ugatást

 

A termék hátrányai:

 • A mobilalkalmazás kizárólag angol nyelven

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék
 • Állítható nyakörv
 • Tesztdióda
 • Elem
 • Elektródák
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízhatlan Márka szerint Num Axes Canicalm SmartPet Smart kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Érzékenység beállítása igen
Ugatás felismerése hangszálak rezgése
Funkció Hangjelzés, Impulzus
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Elem
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Vevőkészülék élettartama 1 - 6 měsíců
Vevőkészülék súlya 68 g
Vevőkészülék méretei 6 x 3,5 x 3,7 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Újdonság

Patpet ugatásgátló nyakörv B420

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
27 690 Ft

Összehasonlítás

Tömítőgyűrű d-mute small

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
915 Ft

Összehasonlítás

Reedog No Bark Vibro Premium

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
30 785 Ft

Összehasonlítás

Tápegység SportDOG NoBark 10R készülékhez

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
13 770 Ft

Összehasonlítás

Kodak elem R14, UM2, 1,5V 2 db

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
915 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-mute light elektromos ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
26 145 Ft

Összehasonlítás

Energizer újratölthető elem 9V 175 mAh

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
6 035 Ft

Összehasonlítás

Energizer ceruzaelem CR2025 AA 4db

Raktáron, hétfőn 3. 4. Önnél
1 375 Ft

Összehasonlítás