Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára. A készülék mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Az alkalmazáson keresztül kiválaszthatja a legmegfelelőbb korrekciót (4 üzemmód), valamint beállíthatja a működés időintervallumát és figyelemmel kísérheti a kutya ugatását. A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. A mobilalkalmazás ingyenesen letölthető.

További információk ›

10 nap Megrendelések 22:00, várható kézbesítés: Önnél csütörtökön 4. 13.
53 160 Ft 43 933 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P45393
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára. A készülék ingyenesen letölthető mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Az alkalmazáson keresztül kiválaszthatja a legmegfelelőbb korrekciót (4 üzemmód), valamint beállíthatja a működés időintervallumát és ellenőrizheti a nyakörv aktivitását (mikor ugatott a kutya). 4 különböző üzemmód közül választhat: 1. csak hangjelzés, 2. hangjelzés + gyenge stimuláció (érzékenyebb kutyák számára), 3. hangjelzés + erősebb stimuláció (temperamentumosabb kutyák számára), 4. hangjelzés + erősödő stimuláció. A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. Az első ugatást követően a készülék figyelmeztető hangot ad ki. Ha a kutya 30 másodpercen belül ismét ugat, a nyakörv figyelmeztető hangjelzést és stimulációs impulzust ad (a beállított üzemmódnak megfelelően). Amennyiben a kutya 30 másodpercig nem ugat, a teljes folyamat az elejétől indul (ismételt ugatásnál). Bizonyos idő elteltével a kutya összefüggésbe hozza a nyakörv működését az ugatással és elegendő lesz csak hangjelzés használata. 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást és kizárólag a készüléket viselő kutya hangszálainak rezgése aktiválja a nyakörvet. A nyakörv nem reagál az ugató hangra, nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja: 1. csak hangjelzés, 2. hangjelzés + gyenge stimuláció (érzékenyebb kutyák számára), 3. hangjelzés + erősebb stimuláció (temperamentumosabb kutyák számára), 4. hangjelzés + erősödő stimuláció.

 


A nyakörv beállítása

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja. Állítható érzékenység a kutya ugatására, mikor aktiválódjon a nyakörv. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv cserélhető 3V lítium elemre működik (CR2). Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-6 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

Az állítható korrekcióknak és a készülék kis méreteinek köszönhetően ideális kis-, közepes- és nagytestű kutyák számára is, 5-90 kg között. 

 

A nyakörv hossza

A Canicalm Smart kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm Smart rendkívül kicsi, könnyű és kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 68 gramm (elemmel együtt).

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Num Axes Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Vízhatlan Canicalm SmartPet Smart kiképző nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók impulzus, hangjelzés
Tápegység elemre
Vízálló védelem cseppálló
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hangszálrezgés alapján
Ugatás felismerése hangszálrezgés
Impulzusszint 3
Nyakörv hossza 68 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Vevőegység súlya 70 g
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Akkumulátor ereje (vevő) CR2
Akkumulátor élettartama (vevő) 3 - 6 hónap

Kapcsolódó termékek

Érintkezési pontok - Elektródák 17 mm

Na cestě 1 kusů, szerdán 4. 12. Önnél
2 405 Ft

Összehasonlítás

Patpet B601

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
27 305 Ft

Összehasonlítás

Kodak elem 9V

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
790 Ft

Összehasonlítás

Elem PetSafe RFA-188 (1 db)

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
6 300 Ft

Összehasonlítás

Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv
Változatok (1)
Černá

Dogtra iQ No Bark ugatásgátló nyakörv

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
56 390 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek