Canicalm Small ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Small a legkisebb és legkönnyebb ugatásgátló nyakörv, melynek súlya csupán 17 gramm. A legkisebb kutyafajták számára ajánlott, maximálisan 6 kg-ig. Az ugatást felismerő mikroprocesszor, folyamatosan növekvő hangjelzéssel és impulzussal akadályozza meg az ugatást. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód.

42 460 Ft 35 090 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Canicalm Small ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Small a legkisebb és legkönnyebb ugatásgátló nyakörv, melynek súlya csupán 17 gramm. A legkisebb kutyafajták számára ajánlott, maximálisan 6 kg-ig. Az ugatást felismerő mikroprocesszor, folyamatosan növekvő hangjelzéssel és impulzussal akadályozza meg az ugatást. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. Az első ugatást csak egy rövid figyelmeztető hang kísér. Amennyiben a hangjelzés nem segít és a kutya tovább ugat, gyenge vagy erős impulzus követi az ugatást (beállítás szerint). A figyelmeztető hangjelzésnek köszönhetően a kutya előbb vagy utóbb tudomásul veszi, hogy a folyamatos ugatás váltja ki az impulzus korrekciót. A készülék legfőbb feladata, hogy csökkentse házi kedvenceink nem kívánatos ugatását. Az ugatásgátló nyakörv 3 korrekciós üzemmóddal rendelkezik, melyet a kutya temperamentuma szerint állíthat be. A Canicalm Small újratölthető, ezért nem kell foglalkoznia akkumulátorcserével.

 

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv háromféle korrekció lehetőségét kínálja: csak hangjelzés, hangjelzés + gyenge impulzus (rövid majd hosszú), hangjelzés + erős impulzus (rövid majd hosszú).


A nyakörv beállítása

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv háromféle korrekció lehetőségét kínálja. Elegendő felhelyezni a kutya nyakára és egyéb teendője már nincs. 

 

Energiaellátás

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv újratölthető, 3,7V Li-Po akkumulátorral rendelkezik. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-5 nap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás.

 

 

Kutyafajta

A Canicalm Small nyakörv használata a legkisebb kutyafajták esetében is ajánlott, maximálisan 6 kg-ig.

 

 

A nyakörv hossza

A Canicalm Small kiváló minőségű, tartós nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv a legkisebb és legkönnyebb vevőkészülékkel rendelkezik. Szélessége 4 cm, magassága 2 cm, mélysége 2,6 cm és a súlya 17 gramm.

 

 
Technické parametry

Méretek (szé/ma/mé) 4 x 2 x 2,6 cm
Súly 17 g
Impulzus ereje 2
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Elem 3,7 V
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem vízálló
Tápegység tölthető
Ugatás felismerése hangszálrezgés alapján
Elem élettartam 3 - 5 nap

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.