Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Canicalm Premium ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Prémium egy modern ugatásgátló nyakörv a kis- és nagytestű kutyáknak, 5 és 90 kg között. Állítható ugatás érzékenységgel, valamint 4 korrekció móddal rendelkezik: hangjelzés, hangjelzés + impulzus, hangjelzés és növekvő impulzus, hangjelzés és erős impulzus). Az akkumulátor élettartama körülbelül 3 hónap. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód.

További információk ›

Raktáron 4 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

32 155 Ft 26 573 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P192
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm Prémium egy modern ugatásgátló nyakörv a kis- és nagytestű kutyáknak, 5 és 90 kg között. Állítható ugatás érzékenységgel, valamint 4 korrekció móddal rendelkezik: hangjelzés, hangjelzés + impulzus, hangjelzés és növekvő impulzus, hangjelzés és erős impulzus). A Canicalm Prémium ugatásgátló nyakörv teljes mértékben vízálló és 1 méterig víz alá meríthető. Az akkumulátor élettartama körülbelül 3 hónap. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és a beállított mód szerint gyenge vagy erős impulzus követi az ugatást. Ha a kutya már nem ugat, 30 másodperc elteltével a teljes folyamat elölről indul.

 

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm prémium ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm prémium ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja: csak hangjelzés, hangjelzés + gyenge impulzus (érzékeny kutyáknak), hangjelzés + fokozatosan növekvő impulzus, hangjelzés + erősebb impulzus.


A nyakörv beállítása

A Canicalm prémium ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja. Állítható érzékenység a kutya ugatására, mikor aktiválódjon a nyakörv. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A Canicalm prémium ugatásgátló nyakörv cserélhető lítium elemre működik, CR2 3V. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-3 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

A Canicalm Prémium ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás és rövid ideig tartó vízbe merítés sem (maximálisan 1 méteres vízmélységig).

 

 

Kutyafajta

A Canicalm prémium nyakörv használata a legkisebb, közepes és nagyobb kutyafajták esetében is ajánlott. Ideális az 5 és 90 kg közötti kutyák részére.

 

A nyakörv hossza

A Canicalm prémium kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm prémium közepes nagyságú, kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 5,8 cm, magassága 3,4 cm, mélysége 4,1 cm és a súlya 70 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Kiskutyáknak Márka szerint Canicalm Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan NumAxes Legnagyobb kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók impulzus, hangjelzés
Tápegység elemre
Vízálló védelem vízálló
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem vízálló
Tápegység elemre
Elem élettartam 3 - 6 hónap
Ugatás felismerése hangszálrezgés
Méretek (szé/ma/mé) 5,8 x 3,4 x 4,1 cm
Súly 70 g
Impulzus ereje 3
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Elem 3V CR2
Impulzusszint 3
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
ALZA igen

Kapcsolódó termékek

Barevné kryty (kamufláž) pro DogSilencer
Változatok (3)
bílá ( Vzor m Vzor s

Színes fedél (álcázás) - DogSilencer

Na cestě 3 kusů, szerdán 4. 12. Önnél
12 765 Ft

Összehasonlítás

Patpet B601

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
27 305 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek