Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Canicalm First ugatásgátló nyakörv

A Canicalm First egy alap ugatásgátló nyakörv kis- és nagytestű kutyafajták számára. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. A készülék tartós élettartamú elemmel rendelkezik, korrekcióként hangjelzés és impulzus használható.

További információk ›

Raktáron 2 db További információk › Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél kedden 12. 5.

24 905 Ft 20 583 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P190
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm First egy alap ugatásgátló nyakörv kis- és nagytestű kutyafajták számára. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. A készülék tartós élettartamú elemmel rendelkezik, korrekcióként hangjelzés és impulzus használható. A Canicalm First ugatásgátló nyakörv automata, folyamatosan növekvő korrekciók használatával gátolja meg az ugatást. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és egy rövid, gyenge impulzus követi az ugatást. További ugatásnál az impulzusok ereje automatikusan és folyamatosan növekszik (max. 4 szint).

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv automata, folyamatosan növekvő korrekciók használatával gátolja meg az ugatást. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és egy rövid, gyenge impulzus követi az ugatást. További ugatásnál az impulzusok ereje automatikusan és folyamatosan növekszik (max. 4 szint).


A nyakörv beállítása

A Canicalm First ugatásgátló nyakörvet nem szükséges beállítani. A nyakörv teljes mértékben automata, elegendő felhelyezni a kutya nyakára és egyéb teendője már nincs. 

 

Energiaellátás

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv cserélhető lítium elemre működik, CR2 3V. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-3 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

A Canicalm First nyakörv használata a legkisebb, közepes és nagyobb kutyafajták esetében is ajánlott. Ideális az 5 és 90 kg közötti kutyák részére.

 

A nyakörv hossza

A Canicalm First kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm First rendkívül könnyű és kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 5,5 cm, magassága 3,6 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 65 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék előnyei:

 • jól formázott nyakörv
 • vízálló
 • teljesen automatikus
 • elem élettartama akár 3 hónap
 • érzékelés a hangszálak rezgésével

 

A termék hátrányai:

 • elemet kell cserélni
 • nem állítható be

 

A csomag tartalma:

 • Ugatásgátló készülék
 • Rövid elektródák
 • Hosszú elektródák
 • Állítható nyakörv
 • Tesztlámpa
 • Elem
 • Használati utasítás

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Márka szerint Num Axes Canicalm

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Érzékenység beállítása nem
Ugatás felismerése hangszálak rezgése
Funkció Impulzus, Hangjelzés
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás Elem
Elem a vevőkészülékben 3V CR2
Vevőkészülék élettartama 1 - 3 měsíce
Vevőkészülék súlya 65 g
Vevőkészülék méretei 5,5 x 3,6 x 4,4 cm
méret Kiskutyáknak, Közepes kutyáknak, Nagytestű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Univerzális 5V adapter USB kábelhez
Változatok (1)
1000 mA

Univerzális 5V adapter USB kábelhez

Raktáron, kedden 12. 5. Önnél
3 115 Ft

Összehasonlítás

Reedog S2

Raktáron, kedden 12. 5. Önnél
23 340 Ft

Összehasonlítás

Reedog Q20

Raktáron, kedden 12. 5. Önnél
17 075 Ft

Összehasonlítás

Elem Num Axes 4LR44

Raktáron, kedden 12. 5. Önnél
1 395 Ft

Összehasonlítás

Patpet B301

Raktáron, kedden 12. 5. Önnél
23 340 Ft

Összehasonlítás

Legutóbb megtekintett termékek