Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Canicalm First ugatásgátló nyakörv

A Canicalm First egy alap ugatásgátló nyakörv kis- és nagytestű kutyafajták számára. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. A készülék tartós élettartamú elemmel rendelkezik, korrekcióként hangjelzés és impulzus használható.

További információk ›

Na cestě 1 kusů Megrendelések 11:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.
25 805 Ft 21 325 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P190
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm First egy alap ugatásgátló nyakörv kis- és nagytestű kutyafajták számára. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. A készülék tartós élettartamú elemmel rendelkezik, korrekcióként hangjelzés és impulzus használható. A Canicalm First ugatásgátló nyakörv automata, folyamatosan növekvő korrekciók használatával gátolja meg az ugatást. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és egy rövid, gyenge impulzus követi az ugatást. További ugatásnál az impulzusok ereje automatikusan és folyamatosan növekszik (max. 4 szint).

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv automata, folyamatosan növekvő korrekciók használatával gátolja meg az ugatást. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és egy rövid, gyenge impulzus követi az ugatást. További ugatásnál az impulzusok ereje automatikusan és folyamatosan növekszik (max. 4 szint).


A nyakörv beállítása

A Canicalm First ugatásgátló nyakörvet nem szükséges beállítani. A nyakörv teljes mértékben automata, elegendő felhelyezni a kutya nyakára és egyéb teendője már nincs. 

 

Energiaellátás

A Canicalm First ugatásgátló nyakörv cserélhető lítium elemre működik, CR2 3V. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-3 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

Az ugatásgátló nyakörv vevőkészüléke enyhe eső elleni védelemmel rendelkezik. Az ugatásgátló nyakörv víz alá nem meríthető. Védettségi fokozat IPX6.

 

Kutyafajta

A Canicalm First nyakörv használata a legkisebb, közepes és nagyobb kutyafajták esetében is ajánlott. Ideális az 5 és 90 kg közötti kutyák részére.

 

A nyakörv hossza

A Canicalm First kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm First rendkívül könnyű és kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 5,5 cm, magassága 3,6 cm, mélysége 4,4 cm és a súlya 65 gramm (elemmel együtt).

 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Canicalm Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Num Axes

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Nastavení impulzů 3 úrovně
Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók impulzus, hangjelzés
Tápegység elemre
Vízálló védelem cseppálló
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem cseppálló
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hangszálrezgés alapján
Elem élettartam 1 - 3 hónap
Ugatás felismerése hangszálrezgés
Méretek (szé/ma/mé) 5,5 x 3,6 x 4,4 cm
Súly 65 g
Impulzus ereje 3
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Elem 3V CR2
Impulzusszint 3
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Kutyák száma 1 kutya
Vízálló védelem cseppálló
Vevő tápegysége 3V elem
Akkumulátor ereje (vevő) CR2
Akkumulátor élettartama (vevő) 1 - 3 hónap
ALZA igen

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Canicalm First ugatásgátló nyakörv

Na cestě 1 kusů, szerdán 4. 5. Önnél
25 805 Ft

Összehasonlítás