Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Kedvezmény -10%

Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Excel egy modern ugatásgátló nyakörv a kis- és nagytestű kutyáknak, 5 és 90 kg között. Állítható ugatás érzékenységgel, valamint 4 korrekció móddal rendelkezik: hangjelzés, hangjelzés + impulzus, hangjelzés és növekvő impulzus, hangjelzés és erős impulzus). A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv teljes mértékben vízálló és 1 méterig víz alá meríthető. Az akkumulátor élettartama körülbelül 3 hónap. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód.

További információk ›

Raktáron 2 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 5. 31.

34 385 Ft Eredeti
30 945 Ft 25 576 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -10%
Megtakarítás 3 440 Ft
db
Termékkód: P193
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Termék leírása

A Canicalm Excel egy modern ugatásgátló nyakörv a kis- és nagytestű kutyáknak, 5 és 90 kg között. Állítható ugatás érzékenységgel, valamint 4 korrekció móddal rendelkezik: hangjelzés, hangjelzés + impulzus, hangjelzés és növekvő impulzus, hangjelzés és erős impulzus). A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv teljes mértékben vízálló és 1 méterig víz alá meríthető. Az akkumulátor élettartama körülbelül 3 hónap. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. Az első ugatást követően hangjelzéssel figyelmezteti a nyakörv a kutyát. Amennyiben 30 másodpercen belül ismét ugat a kutya, hangjelzés és a beállított mód szerint gyenge vagy erős impulzus követi az ugatást. Ha a kutya már nem ugat, 30 másodperc elteltével a teljes folyamat elölről indul.

 

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja: csak hangjelzés, hangjelzés + gyenge impulzus (érzékeny kutyáknak), hangjelzés + fokozatosan növekvő impulzus, hangjelzés + erősebb impulzus.


A nyakörv beállítása

A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv négyféle korrekció lehetőségét kínálja. 10 szinte állítható érzékenység a kutya ugatására, mikor aktiválódjon a nyakörv. Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

Energiaellátás

A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv cserélhető lítium elemre működik, CR2 3V. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-3 hónap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

A Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás és rövid ideig tartó vízbe merítés sem (maximálisan 1 méteres vízmélységig).

 

 

Kutyafajta

A Canicalm Excel nyakörv használata a legkisebb, közepes és nagyobb kutyafajták esetében is ajánlott. Ideális az 5 és 90 kg közötti kutyák részére.

 

A nyakörv hossza

A Canicalm Excel kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm Excel közepes nagyságú, kiválóan megformált ugatásgátló nyakörv. Szélessége 6 cm, magassága 3,5 cm, mélysége 3,7 cm és a súlya 77 gramm (elemmel együtt).

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Ugatásgátló nyakörvek Nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Márka szerint Canicalm Korrekció szerint Elektromos Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Num Axes Legnagyobb kutyáknak

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Kutyafajta kicsi, közepes, nagy
Funkciók impulzus, hangjelzés
Tápegység elemre
Vízálló védelem vízálló
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Vízálló védelem vízálló
Tápegység elemre
Ugatás felismerése hangszálrezgés alapján
Elem élettartam 1 - 3 hónap
Ugatás felismerése hangszálrezgés
Méretek (szé/ma/mé) 6 x 3,5 x 3,7 cm
Súly 77 g
Impulzus ereje 3
Érzékenység beállítása nem
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
Elem 3V CR2
Impulzusszint 3
Nyakörv hossza 17 - 55 cm
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
ALZA igen

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Kedvezmény -10%

Canicalm Excel ugatásgátló nyakörv

Raktáron, szerdán 5. 31. Önnél
34 385 Ft
30 945 Ft

Összehasonlítás