Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

BarkWise vibrációs ugatásgátló nyakörv

A vízálló ugatásgátló nyakörv, vibrációs korrekcióval teljes mértékben humán és hatékony alternatívát kínál a nyakörvek terén. Beépített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem aktiválódik a környező hangokra és nem indít hamis korrekciót. A leghatékonyabb ugatásgátló nyakörvek közé tartozik. Az akkumulátor újratölthető.

További információk ›

2 hónap További információk › Megrendelések 03:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 7. 24.
59 415 Ft 49 102 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P1649
Garancia: 24 hónap

Kapcsolódó cikkek

Leírás és paraméterek
Vibrační obojek proti štěkání BarkWise
BarkWise vibrációs…
59 415 Ft

Termék leírása

A vízálló ugatásgátló nyakörv, vibrációs korrekcióval teljes mértékben humán és hatékony alternatívát kínál a nyakörvek terén. Beépített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem aktiválódik a környező hangokra és nem indít hamis korrekciót. A termék szakemberek által lett kifejlesztve. A leghatékonyabb ugatásgátló nyakörvek közé tartozik. Az akkumulátor újratölthető.

 

A Goodlife ugatásgátló nyakörv teljesen megbízható és biztonságos. A készülék korrekcióként nem használ elektrosztatikus impulzust. A GoodLife cég rengeteg tapasztalattal rendelkezik a nyakörvek terén. Legyártott termékeik nagyon hatékonyak és csupán a minimális mennyiségben érkezik a termékre panasz és reklamáció. Állítható az ugatás érzékenysége.

 

Hogyan működik az ugatásgátló nyakörv?

A GoodLife ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével, a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén. Ez az egyik legmegbízhatóbb ugatás-érzékelési mód a nyakörvek között.

 

 

Az ugatást követően a nyakörv rezgéssel figyelmezteti a kutyát. A készülék a mobiltelefonokhoz hasonló intenzitású rezgéseket használ. A rezgés egyáltalán nem fájdalmas és azonnal felkelti a kutya figyelmét. Amennyiben aktiválja a hangjelzéseket is, minden korrekció esetén hangjelzés és rezgés is érkezik. Így pontosan tudni fogja, mikor kap a kutya korrekciót.

 

 

A kutya érzékenységétől és temperamentumától függően, néhány nap vagy hét elteltével a kutya tudatosítja és felismeri a nem kívánt ugatás és a korrekció közötti kapcsolatot. A kutya szokásos reakciója természetesen a nem kívánt ugatás visszatartása.

A Bark Wise technológiának köszönhetően a készülék megkülönbözteti a nem kívánt ugatást a kutya ösztönös ugatásától. A nyakörv kizárólag nem kívánt ugatás esetén indít korrekciót (ugatás okai lehetnek: figyelemfelkeltés, unalom, stb.). Ösztönös ugatás során, pl. önvédelem, a készülék nem aktiválódik. 

 

 

Ugatás érzékelése

A BarkWise ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást vagy üvöltést, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

A BarkWise ugatásgátló nyakörv rezgésekkel korrigálja a kutya ugatását. A rezgések kellemetlenek a kutya számára, azonban nem okoznak fájdalmat. A rezgésekhez hangjelzés korrekció is hozzáadható.

 

A készülék beállítása

Az ugatásgátló nyakörv nem rendelkezik automatikusan növekvő korrekcióval, így nagyon kíméletes a kutyához.Állítható az ugatás érzékenysége. 

 

Energiaellátás

Az ugatásgátló nyakörv újratölthető akkumulátorral lett ellátva, melynek élettartama megközelítőleg 30 nap (használattól függően).

 

Vízállóság

A BarkWise ugatásgátló nyakörv vízálló, ezért alkalmas otthoni és kültéri használatra egyaránt. Ellenáll az esőnek és havazásnak, azonban úszásra nem alkalmas. Víz alá nem meríthető. 

 

Kutyafajta

A BarkWise ugatásgátló nyakörv nagyon hatékony és kíméletes megoldás, ezért ideális a legkisebb és legnagyobb kutyafajtáknak is.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült (4 színű változatban). A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 15,3 és 61 cm között állítható.

 

Súly és méretek

A vevőkészülék méretei: 7,62 cm x 3,81 cm x 3,5 cm (sz,ma,mé)

 

 

A termék előnyei:

 • Gyengéd, humánus módszer impulzusok nélkül
 • Rezgés/rezgés + hangjelzés üzemmódok
 • Megakadályozza a környező hangok általi aktiválást
 • Alkalmas ugatás és üvöltés korrigálására
 • Nem nyomja el a kutya ösztönös ugatását
 • Beltéri és kültéri használatra
 • Vízálló tulajdonságok
 • Bármilyen méretű kutyának
 • Magas elem-élettartam

 

A termék hátrányai:

 • Nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • 1 x BarkWise Vibration
 • 1 x állítható nyakörv 4 színkombinációban
 • 1 x hálózati adapter

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Ugatásgátló nyakörvek Ugatás elleni nyakörvek Kutyafajta szerint Kiskutyáknak Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Korrekció szerint Rezgő Vízálló védelem szerint Cseppálló Vízhatlan Márka szerint GoodLife

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Ugatás felismerés hang
Funkció Rezgés
Nyakörv hossza 15,3 - 61 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Vevőkészülék élettartama 30 nap
Vevőkészülék méretei 7,62 x 3,81 x 3,5 cm
méret Kistestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Fájlok

Kapcsolódó termékek

Canicalm Sonic ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
24 910 Ft

Összehasonlítás

Elemsapka PET851

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
3 120 Ft

Összehasonlítás

Töltőkészülék Goodlife BarkWise

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
9 235 Ft

Összehasonlítás

Plastový obojek Canifugue 85cm
Változatok (12)

Műanyag nyakörv Num´Axes 2,5 x 65/85 cm

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
6 255 Ft

Összehasonlítás

Canicalm Smart ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
56 280 Ft

Összehasonlítás

Dogtrace d-mute light elektromos ugatásgátló nyakörv

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
26 480 Ft

Összehasonlítás

Elektródák Canicalm - különböző hosszúságú
Változatok (2)
16 mm 21 mm

Elektródák Canicalm - különböző hosszúságú

Raktáron, hétfőn 5. 27. Önnél
3 120 Ft

Összehasonlítás