BAZÁR - Canicalm Small ugatásgátló nyakörv

A Canicalm Small a legkisebb és legkönnyebb ugatásgátló nyakörv, melynek súlya csupán 17 gramm. A legkisebb kutyafajták számára ajánlott, maximálisan 6 kg-ig. Az ugatást felismerő mikroprocesszor, folyamatosan növekvő hangjelzéssel és impulzussal akadályozza meg az ugatást. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód.

Výběr varianty produktu


Další varianty:
BAZÁR - Canicalm Small ugatásgátló nyakörv Raktáron ks 552 175 Ft Canicalm Small ugatásgátló nyakörv Raktáron 9 ks 600 390 Ft
35 560 Ft 29 390 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

BAZÁR - Canicalm Small ugatásgátló nyakörv

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Canicalm Small a legkisebb és legkönnyebb ugatásgátló nyakörv, melynek súlya csupán 17 gramm. A legkisebb kutyafajták számára ajánlott, maximálisan 6 kg-ig. Az ugatást felismerő mikroprocesszor, folyamatosan növekvő hangjelzéssel és impulzussal akadályozza meg az ugatást. A nyakörvet, az ugatás során keletkezett hangszálak rezgései aktiválják, így kizárt, hogy más kutya ugatására aktiválódjon az ugatásgátló üzemmód. Az első ugatást csak egy rövid figyelmeztető hang kísér. Amennyiben a hangjelzés nem segít és a kutya tovább ugat, gyenge vagy erős impulzus követi az ugatást (beállítás szerint). A figyelmeztető hangjelzésnek köszönhetően a kutya előbb vagy utóbb tudomásul veszi, hogy a folyamatos ugatás váltja ki az impulzus korrekciót. A készülék legfőbb feladata, hogy csökkentse házi kedvenceink nem kívánatos ugatását. Az ugatásgátló nyakörv 3 korrekciós üzemmóddal rendelkezik, melyet a kutya temperamentuma szerint állíthat be. A Canicalm Small újratölthető, ezért nem kell foglalkoznia akkumulátorcserével.

 

 

 

Ugatás érzékelése

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem reagál és az ugatásgátló üzemmód nem aktiválódik más kutya ugatására.

 

Korrekció típusa

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv háromféle korrekció lehetőségét kínálja: csak hangjelzés, hangjelzés + gyenge impulzus (rövid majd hosszú), hangjelzés + erős impulzus (rövid majd hosszú).


A nyakörv beállítása

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv háromféle korrekció lehetőségét kínálja. Elegendő felhelyezni a kutya nyakára és egyéb teendője már nincs. 

 

Energiaellátás

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv újratölthető, 3,7V Li-Po akkumulátorral rendelkezik. Rendszeres használat mellett az akkumulátor élettartama 1-5 nap. Az elemek minőségétől függ.

 

Vízállóság

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv vízálló és IPX7 védettségi fokozattal rendelkezik. Nem jelent gondot kisebb eső vagy havazás.

 

 

Kutyafajta

A Canicalm Small nyakörv használata a legkisebb kutyafajták esetében is ajánlott, maximálisan 6 kg-ig.

 

 

A nyakörv hossza

A Canicalm Small kiváló minőségű, tartós nejlonból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 17 és 55 cm között állítható.

 


Súlya és méretei

A Canicalm Small ugatásgátló nyakörv a legkisebb és legkönnyebb vevőkészülékkel rendelkezik. Szélessége 4 cm, magassága 2 cm, mélysége 2,6 cm és a súlya 17 gramm.

 

 
Technické parametry

Rozměr (š/v/h) 4 x 2 x 2,6 cm
Hmotnost 17 g
Síla impulzu 2
Nastavení citlivosti nem
Délka obojku 17 - 55 cm
Baterie 3,7 V
Druh korekce impuls + zvuk
Vodotěsnost vodotěsný
Napájení nabíjecí
Rozpoznání štěkotu vibrace hlasivek
Výdrž v baterií 3 - 5 dní

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.