Nyakörv és vevőkészülék PetSafe 300/600/900m

Nyakörv és vevőkészülék PetSafe 300/600/900m

Tartalék nyakörv és vevőkészülék PetSafe 300/600/900 m - STANDARD. Lehetővé teszi további kutya hozzáadását a már meglévő PetSafe® 300/600/900 m elektromos kiképző rendszerekhez. Teljes mértékben vízálló és újratölthető. 

43 125 Ft 35 640 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Nyakörv és vevőkészülék PetSafe 300/600/900m

Tartalék nyakörv és vevőkészülék PetSafe 300/600/900 m - STANDARD. Lehetővé teszi további kutya hozzáadását a már meglévő PetSafe® 300/600/900 m elektromos kiképző rendszerekhez. Teljes mértékben vízálló és újratölthető. Megfelel szinte az összes kutyafajta számára, függetlenül attól, temperamentumosabb vagy hiperaktív a kutya. Ez az extra nyakörv 300, 600 és 900 méteres hatótávolsággal dolgozik. Biztonságos és hatékony impulzus korrekcióval rendelkezik.

 

A PetSafe extra nyakörv legfőbb tulajdonságai

» 15 szintű impulzus, hangjelzés és rezgés korrekciók
» Biztonsági zár a 8-15 szinteken megakadályozzák a magasabb szintű impulzusok véletlenszerű aktiválását
» Vízálló és újratölthető

 

További tulajdonságok

» Alkalmas a 3,6 kg feletti kutyák számára
» Kültéri és beltéri használatra
» Maximálisan 71 cm nyakkerületig
» Vízálló
» Az akkumulátor újratöltési ideje 4-5 óra

 

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.