Hívjon minket (Hé 9-17, Ke 8-16, Sze 10-18, Csüt-Pé 7-15)

Foresto 38 cm-es kullancs elleni nyakörv kutyáknak és macskáknak (8kg alatt)

A Foresto kullancs elleni nyakörv nem csak egy közönséges nyakörv a bolhák és kullancsok ellen. Olyan újonnan kifejlesztett anyagkeveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi a kis dózisú hatóanyagok biztonságos és mindenekelőtt ellenőrzött kibocsátását, amelyek akár 8 hónapon keresztül taszítják ezeket a kis élőlényeket. Macskák és kisebb testű kutyák számára is alkalmas. 

További információk ›

Raktáron 7 db További információk › Megrendelések 22. 4. 12:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 24.

15 485 Ft 12 796 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P5881
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
Foresto 38 cm-es kullancs elleni nyakörv kutyáknak és macskáknak (8kg alatt)
Foresto 38 cm-es…
15 485 Ft

Termék leírása

Bizonyára jól tudja, hogy a bolhák és a kullancsok mennyire megkeseríthetik az állatok életét. Ezek olyan paraziták, amelyek vérükkel táplálkoznak, és csípéseket hagynak maguk után, amelyek fájdalmasak lehetnek. A fertőzött bolhák és kullancsok veszélyes betegségeket is átadhatnak, amikor az állat vérét szívják. A Foresto nyakörvvel könnyedén megelőzheti ezt a problémát.

A Foresto kullancs elleni nyakörv nem csak egy közönséges nyakörv a bolhák és kullancsok ellen. Olyan újonnan kifejlesztett anyagkeveréket tartalmaz, amely lehetővé teszi a kis dózisú hatóanyagok biztonságos és mindenekelőtt ellenőrzött kibocsátását, amelyek akár 8 hónapon keresztül taszítják ezeket a kis élőlényeket.

Mit jelent ez az Ön háziállata számára? 

A Foresto nyakörv nemcsak a bolhákat és kullancsokat pusztítja el, hanem a kullancsokat is elriasztja, mielőtt azok megtapadhatnának. Így ez a parazitaellenes nyakörv megvédheti őt azoktól a betegségektől, amelyeket ezek a paraziták terjeszthetnek. 

Milyen anyagokat tartalmaz a Foresto parazitaellenes kutyanyakörv? 

Imidakloprid (10%: bizonyítottan hatékony a kifejlett bolhák, azok lárvái és a tetvek ellen.

Flumetrin ( 4,5%): bizonyítottan hatásos a kifejlett kullancsok, azok lárvái és nimfái elriasztására és elpusztítására.

Hogyan segít a Foresto nyakörv?

A Foresto nyakörv 7-8 hónapig segít kedvencének a kezelésben és különösen a fakulás megelőzésében. Megvédi őt a bolhalárvák fejlődésétől a közvetlen környezetében 8 hónapig. A bolhák által okozott allergiás bőrgyulladás kezelésének részeként is használhatja. Előnye, hogy a Foresto nyakörv tartósan irtó és taszító hatású a kullancsok ellen, a lárvák és nimfák ellen is hat.

Vigyázzon, ha a paraziták már rátapadtak a kutyára vagy macskára, előfordulhat, hogy 48 órán belül nem pusztulnak el, ezért a nyakörv felhelyezése előtt minden kullancsot el kell távolítania az állatról. A nyakörv a felszerelés után 2 nappal megakadályozza a további kullancsfertőzést.

Hogyan használják a Foresto nyakörvet? 

A Foresto parazitaellenes nyakörveket egyszerűen a nyakra lehet helyezni. Egy klasszikus nyakörvvel együtt viselhető, és bármilyen háziállathoz igazítható. Javasoljuk, hogy vágja le a nyakörv felesleges végét. Fejlődő kölyökkutyák esetében jobb, ha a felesleges véget meghagyjuk, így a nyakörv hossza a kölyök méretéhez igazítható. A nyakörvet rendszeresen ellenőrizni kell, hogy megfelelő hosszúságú legyen, és szükség esetén módosítani kell. A nyakörvet mindig úgy kell felszerelni, hogy a nyakörv és a kutya nyaka között legalább két ujjnyi hely maradjon. 

Figyelem! Ha a kutyán vagy macskán már élősködők vannak, előfordulhat, hogy 48 órán belül nem pusztulnak el, ezért a nyakörv felhelyezése előtt minden kullancsot el kell távolítani az állatról. A nyakörv a felszerelés után 2 nappal megakadályozza a további kullancsfertőzést. Abban az esetben, ha a kutyát elkapják, ami nagyon valószínűtlen, a biztonsági eszköz a nyakörv kioldásával megvédi a kutyát.

Mikor ne használjuk a Foresto nyakörvet? 

Ne használja 10 hetesnél fiatalabb cicáknál és 7 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál. Ne használja a gyógyszerrel vagy segédanyagokkal szembeni ismert túlérzékenység esetén.

 

Cégünk rendelkezik az Állatorvosi Biopreparátumok és Gyógyszerek Állami Ellenőrzési Intézetének tanúsításával a fenntartott gyógyszerek értékesítésére. 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Táplálék és felszerelés Parazitaellenes készítmények Parazitaellenes nyakörvek Parazitaellenes nyakörvek kutyáknak Parazitaellenes nyakörvek cicáknak

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Újdonság

Menforsan természetes parazitaellenes nyakörv macskáknak, 33 cm

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
3 110 Ft

Összehasonlítás

Újdonság

Menforsan parazitaellenes lumineszcens nyakörv macskáknak, 33 cm

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
3 110 Ft

Összehasonlítás

Foresto kullancs nyakörv 70 cm (8kg felett)

Raktáron, szerdán 4. 24. Önnél
17 045 Ft

Összehasonlítás