SureFeed Pet Bowl lezárható etető kutyáknak és macskáknak

A SureFeed egy egyedülálló, önzáró etetőtál kutyáknak és macskáknak. A mozgásérzékelő azonnal észleli, a kutya közeledését a tálhoz. A fedél alatt a tápanyag tökéletesen védett a szennyeződéstől és a baktériumoktól. A tálat különösen nagyra értékelik a kutyagazdik, akik előtérbe helyezik a háziállatok higiéniáját és egészségét.

43 495 Ft 35 945 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

SureFeed Pet Bowl lezárható etető kutyáknak és macskáknak

A SureFlap brit cég egy egyedülálló, lezárható kutya és macska etetőtállal érkezik a piacra, így nem kell aggódnia, hogy házi kedvence táplálékába bogarak vagy bármilyen szennyeződés kerülne. Négylábú barátja bármikor hozzáférhet az állandóan friss és tiszta tápanyaghoz. A biztonságosan lezárt etetőtálban hosszan tartó friss és finom eledelt biztosíthat házi kedvencének.

 

 

 

Legfőbb előnyök és funkciók

  • Mozgásérzékelő segítségével működik. Felismeri az állat jelenlétét, és automatikusan megnyitja az etetőtálat.
  • Képzési program - nem kell aggódnia, hogy házi kedvence nem tanulja meg a tál használatát. A képzési program segítségével fokozatosan megszokja és használata kényelmes lesz az Ön, valamint négylábú barátja számára is.
  • 4 elemet tartalmaz, melyeket elegendő félévente cserélni.
  • Szilárd anyagból készült - nagyon jó minőségű és tartós.
  • A tálban az élelmiszer nem szárad ki - tartósan friss marad és a szagok is zárva maradnak. 
  • Egyedi design - a tál nagyon modern, és csodálatos otthoni kiegészítőként is szolgál. Az egyes etetőtálak számos színváltozatban állnak rendelkezésre.

 

Hogyan működik a SureFeed tál?

A tál 4 db elemre működik, melyek élettartama akár 6 hónap. Az etetőtál egy mozgásérzékelővel lett ellátva. A mozgásérzékelő felismeri a macska vagy a kutya jelenlétét és automatikusan megnyitja a zárófedelet. Miután az állat távolodik, a fedél ismét lezáródik. A készülék automatikusan működik, azonban szükség esetén, egy speciális gomb megnyomásával, manuálisan is vezérelhető. Nem kell aggódnia, hogy házi kedvence nem tanulja meg a tál használatát. A képzési program segítségével fokozatosan megszokja és használata kényelmes lesz az Ön, valamint négylábú barátja számára is.

Modern design

Kiváló minőségű termék, mely a modern designnak köszönhetően tökéletesen beilleszkedik lakása vagy otthona környezetébe. A csomag egy szürke tálat tartalmaz, de más színváltozatban is kapható. Amennyiben több háziállattal rendelkezne, könnyedén megkülönböztethető, hogy kihez tartozik a tál. Választhat Single és Split etetőtálak közül. 

 

 
Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.