Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Reedog RS1

A Reedog RS1 megbízható kiképző nyakörv három biztonságos korrekciós módot kínál – hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, amelyek segítségével kutyáit 500 méteres hatótávolságon belül képezheti. Biztonsági zár, rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam, cseppálló anyag és stílusos távirányító többszínű világítással és LED kijelzővel, minden kutyafajtához 10 kg felett.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 5. 31.

24 965 Ft 20 632 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53115
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az 500 m-es hatótávolságú Reedog RS1 kutyakiképző nyakörv közepes és nagytestű kutyafajták alap- és professzionális kiképzésére szolgál, 10 kg felett. A nyakörv 3 biztonságos edzési módot kínál - hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, amelyek egyszerűen szabályozhatók a jeladó gombjaival. További vevőkészülék megvásárlása esetén a kiképző nyakörvvel 2 kutya vezérelhető egy adókészülék segítségével. A modern adókészülék áttekinthető kijelzővel, elérhető gombokkal és többszínű LED-világítással rendelkezik, amely figyelmeztet a nyakörv működésére. A nyakörv csak cseppálló, enyhe esőben is használható, de nem szabad vízbe meríteni. A nyakörv vevője gyors-töltéssel és hosszú akkumulátor élettartammal rendelkezik, az adó a csomagban található elemekkel működtethető.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog RS1 segítségével akár 500 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog RS1 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 99 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Reedog RS1 nyakörv adója és vevője 300mAh kapacitású újratölthető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, egyidejűleg 2-3 órán keresztül tölthetők. A nyakörv nagyon alacsony energiafogyasztású, a vevő akár 10-14 napig, az adó akár 2 hónapig is készenléti üzemmódban marad.

 

Vízálló védelem 

A Reedog RS1 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog RS1 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog RS1 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 15-60 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 6 cm széles, 15 cm magas (antennával együtt), 2 cm mély és 72 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6 cm magas, 3 cm mély és 48 gramm súlyú (akkumulátorral együtt).

 

A termék előnyei:

 • Vízálló készülék
 • 2 kutya kiképzéséhez
 • Billentyűzár
 • LCD háttérvilágítású kijelző
 • Az adó többszínű megvilágítása
 • Továbbfejlesztett szilikon sapka
 • Hang-, rezgés- és impulzuskorrekció
 • A vevő és az adó kettős töltése
 • Intelligens töltésvédelmi mód

 

A termék hátrányai:

 • A nyakörv nem meríthető

 

A csomag tartalma:

 • Adó
 • Vevő
 • Nylon nyakörv
 • Tesztlámpa
 • Rövid / hosszú érintkezési pontok
 • Rövid / hosszú szilikon hosszabbítók
 • Kettős USB töltőkábel
 • Útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Reedog Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 500 m
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés
Tápegység újratölthető
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 15 - 60 cm
Tápegység újratölthető
Hatótávolság 500 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Impulzus erőssége 99
Rezgés erőssége 16
Hangerősség 8
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 15 - 60 cm
A vevő élettartama 10 - 14 nap
Az adó élettartama 1 - 2 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 6 x 3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 6 x 15 x 2,5 cm
Vevőegység súlya 49 g
Adóegység súlya 76 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Vízálló védelem Cseppálló
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Reedog RS1

Raktáron, szerdán 5. 31. Önnél
24 965 Ft

Összehasonlítás