Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Újdonság

Reedog P19

A Patpet P19 egy modern kutyakiképző nyakörv, amely kiváló segédeszköz négylábú kedvence képzéséhez. A nyakörv 3 állítható edzésmódot kínál: hangjelzés, rezgés és impulzus. Az 500 m-es hatótávolság, LED kijelző és billentyűzár lehetővé teszik a közepes és nagytestű kutyafajtájú képzését (15 kg felett).

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 3. 4. 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 4. 5.

32 155 Ft 26 573 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53112
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az akár 500 m-es hatótávolságú Patpet P19 kiképző nyakörv közepes és nagytestű kutyák alap- és professzionális képzésére egyaránt ajánlott. A nyakörv 3 féle korrekciót kínál - hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus, amely egyszerűen szabályozható az adó gombjaival. További vevő megvásárlása esetén, a kiképző nyakörvvel 2 kutya képezhető egy adó segítségével. Elegáns, keskeny, kellemes szilikon borítású, elérhető gombokkal ellátott adó, mely könnyen kezelhető. A távirányítón lévő billentyűzet biztonsági zárja megakadályozza a véletlenszerű aktiválást. A LED kijelző egyértelműen jelzi a korrekció erősségét, az akkumulátor állapotát és jelzi a kiválasztott kutyát és a biztonsági zár helyzetét. A nyakörv csak cseppálló, enyhe esőben is használható, de vízbe nem meríthető. A nyakörv vevője gyors töltéssel és hosszú élettartammal rendelkezik, az adó a csomagban található elemekkel működtethető.

 

 

 

Hatótávolság

A Reedog P19 segítségével akár 500 méteres távolságból is kiképezheti kutyáját póráz nélkül. Ez a nyakörv amatőr és professzionális kutyakiképzésre egyaránt alkalmas.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Reedog P19 hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust alkalmaz korrekcióként. Rezgés (1-16 fokozat), hang (1-8 fokozat) és impulzuserősség 18 fokozat. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja kutyájának. A korrekciós erősséget bármikor növelheti vagy csökkentheti a távadó gombjaival.

 

Energiaellátás

A Patpet P19 adókészüléke 1,5 V-os 2x AAA elemmel működik, melynek élettartama készenléti módban akár 60 nap, a használt funkciók gyakoriságától függően. A vevő újratölthető akkumulátorral rendelkezik, nagyon alacsony energiafogyasztású, 2-3 órát vesz igénybe a nyakörv teljes feltöltése, majd készenléti módban akár 40 napig is kibírja. Az akkumulátor állapotát jelzőfény jelzi.

 

Vízálló védelem 

A Reedog P19 teljes mértékben cseppálló és IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Alkalmas otthoni, valamint kültéri használatra. Nem okoz gondot enyhe eső, azonban a készülék vízbe nem meríthető. Tartósabb esőben sem javasolt használni. Az adó IPX1, alapszintű védettségi fokozattal rendelkezik.

 

Kutyák száma

A Reedog P19 egyszerre több kutya vezérlésére is használható anélkül, hogy a funkcionalitás elveszne. További nyakörv megvásárlásával könnyedén bővítheti egyszerre 2 kutya kiképzésére. Az adókészülék gombjával válthat az egyes kutyák között.

 

A nyakörv hossza

A Reedog P19 nagyon erős és kiváló minőségű nylon nyakörvvel rendelkezik. A kutyának nem okoz gondot a nyakörv viselete. Hossza 20-66 cm között állítható, mely szükség szerint vágható.

 


Súly és méretek

Az adó 6 cm széles, 15 cm magas (antennával együtt), 2,5 cm mély és 76 gramm súlyú (antennával és akkumulátorral együtt). A vevő 3,5 cm széles, 6 cm magas, 3 cm mély és 49 gramm súlyú (elemmel együtt).

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 0 - 300 méter Márka szerint Reedog Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 500 m
Funkció impulzus, rezgés, hangjelzés
Tápegység újratölthető / elemre
Impulzus ereje 18
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Nyakörv hossza 10 - 66 cm
Tápegység újratölthető + elemre
Hatótávolság 500 m
Funkció impulzus + rezgés + hangjelzés
Impulzus erőssége 18
Rezgés erőssége 16
Hangerősség 8
Vízálló védelem cseppálló
Kijelző megvilágított LCD
A nyakörv hossza 10 - 66 cm
A vevő élettartama 9 - 11 nap
Az adó élettartama 1 - 2 hónap
Vevőegység méretei (szé/ma/mé) 3,5 x 6,3 x 3 cm
Adóegység méretei (szé/ma/mé) 4 x 15 x 2,5 cm
Vevőegység súlya 48 cm
Adóegység súlya 58 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Elektródák Rövid és hosszú elektródák
méret Kiskutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes kutyáknak
Vevő tápegysége újratölthető
Adó tápegysége elem
Akkumulátor ereje (adó) 2x AAA 1,5V

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Újdonság
Változatok (2)
pro 1 pro 2

Reedog P19

Raktáron, szerdán 4. 5. Önnél
32 155 Ft

Összehasonlítás