Hívjon minket (Hé-Ke 7-17, Sze 7-18, Csüt-Pé 7-17)

Patpet T730 - Szürke

A Patpet T730 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülék segítségével. Az adó LCD háttérvilágítású kijelzővel és külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv az összes kutyafajtához alkalmas 15 kg felett és gumi érintkezési pontokkal rendelkezik.

További információk ›

Raktáron > 10 db Megrendelések 14:00, várható kézbesítés: Önnél szerdán 10. 4.

31 820 Ft 26 297 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P53660
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

A Patpet T730 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. Az összes korrekció "0"-ra állítható, melynek köszönhetően deaktiválja az adott korrekciót. 600 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 2 kutyát is kiképezhet egyetlen adókészülék segítségével. Az adó LCD háttérvilágítású kijelzővel és külön funkciógombokkal lett ellátva. A nyakörv az összes kutyafajta számára alkalmas 15 kg felett és gumi érintkezési pontokkal rendelkezik. Az újratölthető akkumulátor és a hibernált üzemmód akár 90 napos készenléti időt és 40 napos normál használatot biztosít a nyakörv esetében, míg a távirányító akár 120 napot is kibír egyetlen feltöltéssel. A vevőegység előnye a gumi érintkezési pontok, amelyeknek köszönhetően ideális az allergiás vagy érzékenyebb bőrfelülettel rendelkező kutyák számára is.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T730 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. A hangjelzések 3 szinten, a rezgések ereje 8 szinten és az impulzusok ereje 16 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet T730 kiképzőnyakörv hatótávolsága 600 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T730 adókészüléke 250mAh kapacitású újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett felszerelve, amely 2 óra alatt feltöltődik, készenléti módban akár 120 napig is bírja. A 280 mAh-s akkumulátorral rendelkező vevő akár 90 napos készenléti üzemmódot is kínál. Az adót és vevőt bármikor feltöltheti a csomagban található micro USB kábel segítségével.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T730 nyakörv bővíthető akár 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között vagy képezheti egyszerre a 2 kutyát.

 

Kijelző

A Patpet T730 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T730 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A vevőkészülék IPX5 és az adókészülék IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes méretű kutyafajta számára alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 60 cm között állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 5 cm, magassága 13 cm (antennával együtt), a mélysége 3 cm és a súlya 57 gramm. A vevőkészülék szélessége 4 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 3,8 cm és a súlya 89 gramm. 

 

 

A termék előnyei:

 • Gumi érintkezési pontok
 • Készenléti mód akár 90 napig
 • Állítható korrekciók
 • Újratölthető akkumulátor
 • Legfeljebb 2 kutya kiképzéséhez
 • Külön funkciógombok
 • Háttérvilágítású LCD kijelző
 • Egyszerű telepítés és kezelés
 • Ergonomikus kialakítású adóegység

 

A termék hátrányai:

 • Nem meríthető vízbe

 

A csomag tartalma:

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • Csuklózsinór
 • Tesztlámpa
 • USB töltőkábel
 • Szilikon hosszabbítók
 • Használati útmutató

 

Megjegyzés: A kép csak illusztráció.

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajta szerint Közepes kutyáknak Nagytestű kutyáknak Hatótávolság szerint 300 - 600 méter Márka szerint Patpet Típus szerint Elektromos Rezgő Hangjelzéses Vízálló védelem szerint Cseppálló Kutyák száma szerint 1 kutyának 2 kutyának

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Hatótávolság 600 m
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Funkció Impulzus, Rezgés, Hangjelzés
Hangjelzés szint 3
Rezgés szint 8
Impulzus szint 16
Nyakörv hossza 20 - 60 cm
Vízálló védelem Cseppálló
Tápellátás USB töltés
Elem a vevőkészülékben 280 mAh
Elem az adókészülékben 250 mAh
Vevőkészülék tápellátása USB nabíjení
Adókészülék tápellátása USB nabíjení
Adókészülék élettartama 120 dní
Vevőkészülék élettartama 90 dní
Adókészülék súlya 57 g
Vevőkészülék súlya 59 g
Vevőkészülék méretei 4 x 6,5 x 3,8 cm
Adókészülék méretei 5 x 13 x 3 cm
méret Közepes kutyáknak, Nagytestű kutyáknak

Kapcsolódó termékek

Legutóbb megtekintett termékek

Patpet T730 - Szürke
Változatok (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Patpet T730 - Szürke

Raktáron, szerdán 10. 4. Önnél
31 820 Ft

Összehasonlítás