Patpet T680
Patpet T680Patpet T680

Patpet T680

A Patpet T680 egy elektronikus kiképző nyakörv állítható hang-, rezgés- és impulzusfunkciókkal. 400 m-es hatótávolságon belül egyszerre akár 3 kutyát is kiképezhet egyetlen, ergonomikusan kialakított, LCD kijelzővel és gombokkal ellátott adókészülék segítségével. Az újratölthető készülék az összes méretű és fajtájú kutya számára alkalmas 30 kg felett.

Výběr varianty produktu

32 015 Ft 26 460 Ft bez DPH
+ - ks
zpět nahoru

30 dní
na vyzkoušení

Patpet T680

A Patpet T680 egy újratölthető kiképző nyakörv rendkívül hosszú készenléti móddal, amatőr és professzionális kutyakiképzéshez egyaránt. A nyakörv a mellékelt USB-kábellel újratölthető és 2 óra alatt teljesen feltöltődik. A hatótávolsága akár 400 méter, továbbá hang, 8 fokozatú rezgés és 16 fokozatú impulzus funkciókkal rendelkezik. A nyakörv minden méretű és fajtájú kutyának alkalmas. További vevő megvásárlásával könnyedén bővíthető 2 kutya egyidejű képzéséhez. A Patpet T680 ergonomikus formájú adóval rendelkezik, külön funkciógombokkal, valamint billentyű zárral, amely megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását. Az adó egy kerek háttérvilágítású LCD-kijelzővel is rendelkezik, amellyel tökéletes áttekintést kap a kiválasztott funkcióról, a kutyacsatornáról és az akkumulátor állapotáról.

 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet T680 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, 8 szintű rezgés és 16 szintű elektrosztatikus impulzus korrekció. 

 

Hatótávolság

A Patpet T680 kiképzőnyakörv hatótávolsága 400 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően).

 

Energiaellátás

A Patpet T680 vevő- és adókészüléke újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A készülék 2 órán belül feltöltődik. Készenléti üzemmódban a vevőegység akkumulátora akár 30 napig, az adóegység akkumulátora 60 napig is bírja.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet T680 nyakörv bővíthető akár 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet T680 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: korrekció ereje, a képzett kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet T680 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik. Az adó csak a legalapvetőbb víz elleni, IPX1 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

Az állítható műanyag nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. A nyakörv 20 - 70 cm nyakkerületig állítható.

 

Súlya és méretei

Az adókészülék szélessége 4,5 cm, magassága 15,5 cm, a mélysége 2,4 cm és a súlya 86 g. A vevőkészülék szélessége 3,5 cm, magassága 6,5 cm, a mélysége 3 cm és a súlya 130 g. 
Technické parametry

Dosah 400 m
Napájení nabíjecí
Počet psů 1 - 3 psy
Výdrž vysílače 1 - 2 měsíce
Výdrž přijímače 30 dní
Displej LCD podsvícený
Vodotěsnost voděodolný
Funkce impuls + vibrace + zvuk
Elektrody Krátké i dlouhé elektrody
Síla impulzu 16
Hmotnost vysílače 80 g
Hmotnost přijímače 130 g
Rozměr vysílače (š/v/h) 4,5 x 15,5 x 2,4 cm
Rozměr přijímače (š/v/h) 3,5 x 6,5 x 3 cm
Délka obojku 20 - 70 cm
Síla vibrace 8
Adó tápegysége 250 mAh
Akkumulátor ereje (vevő) 400mAh

Doplňující informace

 

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.